Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω δει το xperia L σε αυτα τα λεφτά και είδα ότι είναι πολύ καλό κινητό και με ικανοποιητική κάμερα και για πρώι και για βράδυ . υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά?

Δημοσ.

για το L έχω ακούσει μόνο καλά λόγια . Το moto g καλό είναι και αυτό αλλά δεν έχει πολυκυκλοφορήσει για να δούμε τι προβλήματα θα βγάλει . 

Δημοσ.

το moto g υστερεί σε κάμερα ένατι του L και είναι και 30 ευρώ πιο ακριβό από το L . Εκτός από το Moto g υπάρχει κάτι άλλο στα 170 ευρώ που να είναι καλύτερο από το L?

Δημοσ.

το moto g υστερεί σε κάμερα ένατι του L και είναι και 30 ευρώ πιο ακριβό από το L . Εκτός από το Moto g υπάρχει κάτι άλλο στα 170 ευρώ που να είναι καλύτερο από το L?

Σε αυτά τα λεφτά είναι δύσκολο να βρεις κάτι καλύτερο . Το xperia L είναι vfm σε αυτή την κατηγορία των χρημάτων 

Δημοσ.

θα το ξαναπω και ας γινομαι κουραστικος...

Lenovo P780 και Moto G τα καλυτερα με 170-200 ευρω...
απο Ελλαδα το L μονο...

• Like 1
Δημοσ.

πολύ λένε για moto g(υστερεί σε κάμερα) αλλά εγώ εταιρείες όπως motorola και lg δεν εμπιστεύομαι. θα περιμένω 1-2 εβδομάδες ακόμα να πέσει λίγο ακόμα η τιμή του L και θα το πάρω τότε αφού όσο και να ψάχνω δεν θα βρίσκω κάτι καλύτερο . Αν μέχρι τότε δω κάτι ενδιαφέρον και καλύτερο βέβαια θα πάω με αυτό που με συμφέρει αλλά είναι δύσκολο

Δημοσ.

<p>θα το ξαναπω και ας γινομαι κουραστικος...</p>

<p>Lenovo P780 και Moto G τα καλυτερα με 170-200 ευρω...<br>

απο Ελλαδα το L μονο...</p>

τα δυο lenovo δλδ :P

Δημοσ.

τα lenovo πρώτη φορά τα ακούω . είναι σαν να συγκρινούμε daihatsu με  volksvagen ....

είναι σαν να 'σαι λίγο άσχετος.

[φίλε samsung και iphone μην πας παραπέρα, nike και adidas, οι άλλοι πουθενάδες]

• Like 3
Δημοσ.

Razor  +1  και εχουμε: 

εγώ εταιρείες όπως motorola και lg δεν εμπιστεύομαι. θα περιμένω 1-2 εβδομάδες ακόμα να πέσει λίγο ακόμα η τιμή του L και θα το πάρω τότε αφού όσο και να ψάχνω δεν θα βρίσκω κάτι καλύτερο . Αν μέχρι τότε δω κάτι ενδιαφέρον και καλύτερο βέβαια θα πάω με αυτό που με συμφέρει αλλά είναι δύσκολο

1316713879_castle_reaction.gif

που ειναι καλυτερο το Moto G?

IPS LCD capacitive touchscreen οχι TFT capacitive touchscreen
720 x 1280 pixels, 4.5 inches (~326 ppi pixel density) οχι  480 x 854 pixels, 4.3 inches (~228 ppi pixel density)
Corning Gorilla Glass 3 οχι απλη scratch resistant οθονη
Η μπροστινη του καμερα ειναι 1,3ΜΡ και οχι VGA
Android OS, v4.3 (Jelly Bean), upgradable to v4.4.2 (KitKat) και οχι οτι δεχεται απτην Sony το L
Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 και οχι Dual-core 1 GHz
A-GPS support and GLONASS και οχι απλο A-GPS
2070 mAh battery και οχι 1750 mAh battery

ελπιζω να σου φτανουν

Δημοσ.

μεταξύ σε motorola g και xperia L  θα έπαιρνα το Xperia L . έχω το xperia L και δεν μου έχει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα 

μεταξυ του μοτορολα και του χπερια Λ εχεις ηδη αγορασει το χπερια Λ

οποτε δεν περιμενα να ειχες διαφορετικη αποψη ετσι κι αλλιως  :-D

• Like 2
Δημοσ.

μεταξύ σε motorola g και xperia L  θα έπαιρνα το Xperia L . έχω το xperia L και δεν μου έχει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα 

Επειδη καποιος αγορασε το xperia L δεν χρειαζεται και αλλοι να παρουν το υποδεεστερο L σε σχεση με το motorola moto g στα ιδια περιπου χρηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...