Προς το περιεχόμενο

αγορα ελαστικών για αυτοκίνητο

lazaros99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hμουν και εγω σε δίλλημα μεταξύ continental & goodyear.

εγω θα σε παω αλλού μιας και θα βάλω σήμερα Goodyear που εχουν 1 χρόνο γραπτό ασφαλιστρο - εγγυηση, για οποιαδήποτε καταστροφή, κάτι που δεν έχει καμια άλλη εταιρεία, μιας και στην πραγματικοτητα εχουν μονο κάλυψη κατασκευαστικών λαθών.

Δες http://www.goodyear.eu/gr_el/tire-advice/tire-warranty-program/

τα michelin για μένα ειναι μαλακα και φθείρονται εύκολα. Uniroyal δεν εχω δοκιμάσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ξέρω ότι τα michelin είναι μαλακά αλλά εχουν καλά κρατήματα . πολύ καλή η εγγυήση που μου είπες . τα uniroyal δεν ξέρω τιποτα τι παίζει .....και έχω ακούσει καλά λόγια 

την εχουν τα goodyear-dunlop.

Tα michelin δε τα συμπαθώ και ιδιαιτερα μιας και ειναι αφενος ακριβα και αφετέρου μαλακα και χαλάνε ευκολα... Καλα κρατηματα εχουν και άλλα πολυ φθηνότερα...

τα Kormoran είναι τα πιο φθηνά αλλα δεν τα έχει πει κανένας . όσο για τα goodyear είναι εγγύηση και αξίζουν . βέβαια στις επόχες μας κοιτάμε και τα φθηνά

αυτά δεν τα ίχα ακούσει ποτέ .τσέκαρα τιμές σε skroutz και πάνω κάτω τα ίδια είναι με goodyear . με βλέπω προς goodyear

προσεξε απο που θα τα παρεις τα Goodyear μιας και η εγγυηση ισχυει για επισημες εισαγωγές-συνεργατες.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια έβαλα goodyear σε mazda2 πριν ενα 6μηνο (ειχε toyo απο τη μανα του) και είναι χαλια απο θεμα επιδοσεων. Πολυ σκλήρα και αύξησαν πολύ την κατανάλωση σε ταξιδι. Eπειδή πηγαίνω τακτικά στη χαλκιδα ,υπολογίζω με ταχύτητες 120-140 πριν έκαιγα ~7-8lt/100Km ένω τώρα ειναι ξεκάθαρα πάνω απο 10. To έχω επιβεβαιώσει και με άλλο ατομο που τα έβαλε σε fiesta.

Προσωπικά δεν θα ξαναβάλω goodyear, εκτός και αν η χρήση είναι μέσα σε πόλη και το ανέβασμα σε πεζοδρόμια, καθημερινότητα, ώστε να κινδυνεύει να σκιστεί ένα πιο μαλακό. 

• Like 1

εγω που εβαλα efficientgrip runflat μεχρι ωρας ειμαι πολυ ευχαριστημένος και παρόλο που έβαλα μεγαλύτερη διάσταση απο οτι ειχα η κατανάλωση μου εως και που ψιλοέπεσε κατα 0,1l/100km...

εχω βαλει εδω και 1 χρονο στο swift μου ελαστικα μαρκας yokohama , το αμαξι εγινε πολυ πιο σταθερο στο πατημα του , σε σχεση με τα (θεωρητικα) καλυτερα dunlop που ειχα . και ειναι και λιγο πιο οικονομικα.

Παιδια οταν ψαχνεις ελαστικα παιζει ρολο και το αμαξι.καλως η κακως τα ελαστικα δεν ειναι ολα τα ιδια για ολα τα αυτοκινητα.Δηλαδη δεν εχουν τις ιδιες επιδοσεις.Μετα παιζουν ρολο και τα "ψιλα γραμματα"...Τι δεικτη ταχυτητας εχει,τι tradewear κτλ.

Παιδια έβαλα goodyear σε mazda2 πριν ενα 6μηνο (ειχε toyo απο τη μανα του) και είναι χαλια απο θεμα επιδοσεων. Πολυ σκλήρα και αύξησαν πολύ την κατανάλωση σε ταξιδι. Eπειδή πηγαίνω τακτικά στη χαλκιδα ,υπολογίζω με ταχύτητες 120-140 πριν έκαιγα ~7-8lt/100Km ένω τώρα ειναι ξεκάθαρα πάνω απο 10. To έχω επιβεβαιώσει και με άλλο ατομο που τα έβαλε σε fiesta.

Προσωπικά δεν θα ξαναβάλω goodyear, εκτός και αν η χρήση είναι μέσα σε πόλη και το ανέβασμα σε πεζοδρόμια, καθημερινότητα, ώστε να κινδυνεύει να σκιστεί ένα πιο μαλακό.

Οπως τα λες.

Toyo η Bridgestone Potenza απο εμενα.

Δεν μας ειπε ο TS ομως για τι αμαξι και διασταση μιλαει

Tα Potenza τραγικούλια λάστιχα για κάποιον που θέλει ησυχία,  άμεσο κράτημα και μακροζωία στα λάστιχα.

Τα είχα για κανα 2-3 χρόνια στο Α6, και φαγώθηκαν εύκολα. Άσε που είναι πολύ σκληρά και αποδίδουν καλύτερα όταν ζεσταθούν.

Continental Conti sport contact 5 για μεγάλο αυτοκίνητο και μεσσαίο αυτοκίνητο πόλης ή michelin primacy.

Για μικρότερα υπάρχουν πολλές λύσεις από yokohama, michelin κτλ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...