Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήδη πριν λίγες ημέρες η LG επιβεβαίωσε ότι τον επόμενο μήνα στη Βαρκελώνη θα παρουσιάσει το LG G Pro 2 στα πλαίσια της έκθεσης MWC και σήμερα έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες της συσκευής.Με φημολογούμενη οθόνη 6' ιντσών με Full HD ανάλυση, το G Pro 2 αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπο με το Galaxy Note 3 με τις πρώτες εικόνες της συσκευής να μαρτυρούν μια παρόμοια επιλογή στο πίσω μέρος το οποίο καλύπτεται από πλαστικό υλικό το οποίο δημιουργεί ]την αίσθηση δέρματος.

Στο πίσω μέρος ακόμα βλέπουμε την ίδια διάταξη των πλήκτρων αυξομείωσης ήχου και ενεργοποίησης της συσκευής τα οποία βρίσκονται κάτω από την κάμερα, ακριβώς στο ίδιο σημείο όπως τα είδαμε για πρώτη φορά στο LG G2. Φυσικά περιμένουμε να δούμε και τα χαρακτηριστικά που έχει προσθέσει η LG στο δικό της γραφικό περιβάλλον του Android όπως τη λειτουργία KnockON, το QSlide και το Guest Mode.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αν και η παρουσία αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος δείχνει να απομακρύνεται. Περισσότερες πληροφορίες θα ξέρουμε λίγο πριν ή λίγο μετά την έναρξη της έκθεσης MWC 2014 η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 24 Φεβρουαρίου όπου και θα έχουμε μια πρώτη επαφή με τη συσκευή.

Link.png Site: Android Central

Δημοσ.

ο κοσμος χρειαζεται smartphone σαν το Motorola moto g δλδ φθηνα καθαρο android και γρηγορο επεξεργαστη. και οχι τετοιες κουμουτσες που για να παρουν μια αναβαθμιση το εχεις αλλαξει ηδη 10 φορες

• Like 2
Δημοσ.

Το lg g2 το έχει τώρα στην κατοχή του ο αδερφός μου,για μένα ίσως το καλύτερο android που έχω πιάσει στα χέρια μου,η lg εκπλήσσει ευχάριστα όχι μόνο με την ποιότητα των smartphone της αλλα θα μου επιτρέπει να πω και για το απίστευτο service της!!!

Τώρα όσον αφορά το lg pro g2 καλό θα ήταν η οθόνη να μην ειναι 6",τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται υπερβολικό από την στιγμή που η καινοτομία του g2 αφορούσε τα πίσω πλήκτρα έντασης και on-off ώστε να ειναι πιο άνετος ο χειρισμός της συσκευής με το ένα χέρι,τώρα για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις κουπιά για χέρια...

• Like 2
Δημοσ.

εμενα αυτο το κουμπακι στην καμερα με χαλαει.

Έχω το G2 και αυτός ο σχεδιασμός είναι πολύ πιο εύχρηστος από το να έχει τα κουμπιά στο πάνω μέρος ή στο πλάι.

• Like 4
Δημοσ.

Στις 5+ inches είναι δύσκολο να πατάς πλαϊνά / πάνω κουμπιά!

Αυτό το πίσω δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βολεύει τελικά (κάτοχος G2 και στην αρχή δεν το ήθελα καθόλου το πίσω κουμπι)

Μακάρι να τα πάει καλά, αλλά όπως έχω πει και σε άλλο νήμα άργησε αρκετά με το LG G2 pro διότι ήδη υπάρχει δοκιμασμένο NOTE 3 με ίσως ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά στα 500 ευρώ! 

Και επειδή δε νομίζω αρχικά τουλάχιστον το κινητό να κοστίζει κατώ απο 600, αν όχι 700 ευρώ, τότε δύσκολα κάποιος σε αυτά τα μεγέθοι δε θα προτημήση NOTE 3...

Δημοσ.

φέτος είναι η χρονιά της LG

Οντως . Ξερω κοσμο που αγορασε iphone 5s κ 2 μερες μετα με το που ειδε το nexus 5 το ξεφορτωθηκαν αρον αρον. Κλασεις καλυτερο . Αντιστοιχα το g pad 8.3 φανταστικο !!! με διαφορα καλυτερο απο το samsung.

• Like 1
Δημοσ.

παλι το κουμπι πισω ??

Αφού μόνο εύχρηστο μπορεί να χαρακτηριστεί γιατί να μην είναι πάλι πίσω? 

Το έχεις δουλέψει καθόλου?

Αν όχι δοκίμασέ το για καμιά μέρα και θα εκπλαγείς!

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια το πισω κουμπι δεν πατιεται οταν εχεις το κινητο με την πλατη να ακουμπαει στο γραφειο και εσυ "πληκτρολογεις";

Πχ πολλες φορες εχω το κινητο ετσι και γραφω στο πληκτρολογιο του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...