Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 2 Reborn HD (fan made remake)[ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστευω πως ειναι λαθος που βγαζει Ιανοαριο μαζι με το νεο Assasin creed India. Ολοι θα τρεξουν να παξουν Assasin creed και ελαχιστοι θα ασχοληθουν με το re0 λογγω του εκνευριστικου gameplay του με πολλους γριφους. Ενα εχω να πω. Ειναι τυχερο το pc που αντεξε απο τις κλωτσιες και μπουνιες που εφαγε περσι οταν επαιζα το re1 καθε φορα που κολλοσυσα σε καποιον γριφο!! 1000 φορες καλυτερα τα re 4,5,6  που εκει σφαζεις και το ευχαριστιεσαι. Με μπολικη δραση και ασταματητο πιστολιδι!! Θα το παιξω και το 0 επειδη δεν το εχω παιξει αλλα σιγουρα δεν θα μου αρεσει.

Δημοσ.

Πιστευω πως ειναι λαθος που βγαζει Ιανοαριο μαζι με το νεο Assasin creed India. Ολοι θα τρεξουν να παξουν Assasin creed και ελαχιστοι θα ασχοληθουν με το re0 λογγω του εκνευριστικου gameplay του με πολλους γριφους. Ενα εχω να πω. Ειναι τυχερο το pc που αντεξε απο τις κλωτσιες και μπουνιες που εφαγε περσι οταν επαιζα το re1 καθε φορα που κολλοσυσα σε καποιον γριφο!! 1000 φορες καλυτερα τα re 4,5,6  που εκει σφαζεις και το ευχαριστιεσαι. Με μπολικη δραση και ασταματητο πιστολιδι!! Θα το παιξω και το 0 επειδη δεν το εχω παιξει αλλα σιγουρα δεν θα μου αρεσει.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι developers δεν φτιάχνουν στην εποχή που ζούμε τα παιχνίδια όπως 20 χρόνια πριν. Η απορία λύθηκε !

• Like 3
Δημοσ.

Oroku ομολογώ ότι μπερδεύτηκα λίγο. Είναι όντως αυτός ο τρόπος που σκέφτεσαι ή μας κάνεις πλάκα τώρα? Δεν είναι δυνατόν να ισχύει το πρώτο!

Δημοσ.

Πιστευω πως ειναι λαθος που βγαζει Ιανοαριο μαζι με το νεο Assasin creed India. Ολοι θα τρεξουν να παξουν Assasin creed και ελαχιστοι θα ασχοληθουν με το re0 λογγω του εκνευριστικου gameplay του με πολλους γριφους. Ενα εχω να πω. Ειναι τυχερο το pc που αντεξε απο τις κλωτσιες και μπουνιες που εφαγε περσι οταν επαιζα το re1 καθε φορα που κολλοσυσα σε καποιον γριφο!! 1000 φορες καλυτερα τα re 4,5,6 που εκει σφαζεις και το ευχαριστιεσαι. Με μπολικη δραση και ασταματητο πιστολιδι!! Θα το παιξω και το 0 επειδη δεν το εχω παιξει αλλα σιγουρα δεν θα μου αρεσει.

Assasin creed India, απευθύνεται και αυτό όπως όλα τα παιχνίδια σε μερίδα gamers, για αρχή σε αυτούς που θα μπορέσει να το τρέξει ο υπολογιστής τους.

RE δεν ήταν ποτέ το 4,5,6 !!!!

Και μένα μου αρέσει ή δραση-αιμα-σφαξιμο αλλά σε άλλους τίτλους, π.χ.left for dead.

Το R.E είναι και πρέπει να είναι έτσι όπως έπαιξες το 1remake. Πρέπει να έχει αυτή την κάμερα, δύσκολους γρίφους, λίγα πυρομαχικά και ότι άλλο ειδες μέσα στο παιχνίδι.

Και δεν χρειάζεται να χτυπας τον υπολογιστή, νταξ, είναι τίτλος για γερά νεύρα, και έτσι πρέπει να μείνει. Όχι να γίνει " παιδικος" τίτλος για 15αχρονα!!! Αν μπορέσουν κάποια στιγμή να ξαναφτιάξουν έναν τέτοιο τίτλο ας τον κάνουν ακόμα ποιο τρομακτικό με περισσότερους και ποιο δύσκολους γρίφους!!!

• Like 2
Δημοσ.

Το Resident evil zero αλλα κυριως το Remake του 1 στο GC(εν μερη και το RE 4 παρολο γενικα το Hate)ηταν λογοι αγορας κονσολας τοτε για αρκετους μαζι με το metroid prime.

Και για να δουμε οτι και οι Ιαπωνες γενικα δεν πανε και πολυ καλα πηγανε και μου βγαλανε σε κονσολα της Nintendo που δεν φημιζοταν ουτε τοτε ουτε σημερα 2 παιχνιδια RE αποκλειστικα για αυτην.

Δεν ξερω αν ο Oroku τα εννοει αυτα που γραφει ή οχι(εχω παψει ουτως ή αλλως να ασχολουμαι με την περιπτωση του καθως κουρασε πολυ αλλα τεσπα)αλλα να δω τι θα ελεγε τοτε το 2002-2003 οταν τα πρωτοεπαιζε με τετοια γραφικα και ατμοσφαιρα οσο λιγα παιχνιδια τοτε.

Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι η Capcom αφου εφαγε τα μουτρα της μεχρι το RE6 και αφου ειδε απο εκει που δεν το περιμενε τις πωλησεις του HD Remake,το ξανασκεφτηκε καπως.

Δημοσ.

Το 1998 επαιξα το πρωτο re1 στο pc και το παρατησα σε λιγοτερο απο 2 ωρες επειδη ειχε πολλους γριφους και λιγη δραση. Περσι ομως αποφασισα να του δωσω 1 δευτερη ευκαιρια και τελικα αν  και δεν μου αρεσε το επαιξα και το τερματισα.

Δημοσ.

Το 1998 επαιξα το πρωτο re1 στο pc και το παρατησα σε λιγοτερο απο 2 ωρες επειδη ειχε πολλους γριφους και λιγη δραση. Περσι ομως αποφασισα να του δωσω 1 δευτερη ευκαιρια και τελικα αν  και δεν μου αρεσε το επαιξα και το τερματισα.

Δεν βαρεθηκες να γραφεις ολη την ωρα αηδιες???Γιατι σιγουρα εμεις εχουμε βαρεθει να τα διαβαζουμε(ακομα και σε quote).

• Like 1
Δημοσ.

Το 1998 επαιξα το πρωτο re1 στο pc και το παρατησα σε λιγοτερο απο 2 ωρες επειδη ειχε πολλους γριφους και λιγη δραση. Περσι ομως αποφασισα να του δωσω 1 δευτερη ευκαιρια και τελικα αν και δεν μου αρεσε το επαιξα και το τερματισα.

Είσαι ο μοναδικός παλιός gamer που δεν του αρέσει το original RE !!!

Το ένα...αν είχε τα γραφικά του δύο θα ήταν το καλύτερο επεισόδιο !!!!

Το έκαναν remake και για μένα ή αξία του ανέβηκε !!!

Μακάρι να ξανά βγάλουν ολοκαίνουριο επεισόδιο στην ίδια φιλοσοφία κατασκευής αυτών των επεισοδίων !!!

Preredering περιβάλλον υπέρ υψηλής ανάλυσης και αλιθοφανιας, ( όχι σαν τα console ports που παίζουμε)

Ήχο πολυκάναλο με αρκετη λεπτομέρεια,

Και πολύ, παρά πολύ φοβο, σε κάθε βήμα, σε κάθε σκιά, σε κάθε τρίξιμο πόρτας που ανοίγει ! ( τι θα έχει μέσα αυτό το δωμάτιο πάλι; Θα βρω κλειδί, σφαίρες, κάτι περίεργο που μοιάζει με γρίφο ; ΖΟΜΠΙ!!! Κ μια μόνο σφαίρα στην θαλάμη του όπλου !!)

Το μόνο action που επιτρέπετε να έχει ένας τετοιος τίτλος είναι τα boss!

Φορτώνεσαι φυτά, σπρέι,όπλα και σφαίρες απ το μπαούλο (χαχαχα αν έχεις!!! ) του τελευτου save, κανείς τον σταυρό σου και πας να τον αντιμετωπίσεις!!!

• Like 3
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...