Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 2 Reborn HD (fan made remake)[ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παίζει να είναι και το καλύτερο resident evil!! απο τα καινούρια δεν είμαι ευχαριστημένος.. νάσε καλά psycho μας ξύπνησες αναμνήσεις :-)  ( πλάκα πλάκα remake πρέπει να γίνουν πολλά παιχνίδια)    

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Fan Project για Capcom game. 

Όσο αισιόδοξος και να είναι και ο J2g, εγώ είμαι του άλλου άκρου και είμαι σχεδόν σίγουρος όταν το δει η Capcom θα ρίξει το Cease and Desist.

Off-topic: Αυτά τα old-school Insomnia greeklish στην πρώτη σελίδα. :P

• Moderators
Δημοσ.

Off-topic: Αυτά τα old-school Insomnia greeklish στην πρώτη σελίδα. :P

Καλύτερα ξεχωριστό topic.

Ως fan made το project μπορεί να αργήσει πολύ να κυκλοφορήσει, ή και να σταματήσει την ανάπτυξη (όχι απαραίτητα λόγω C&D "επιστολής" από Capcom όπως πιθανολογεί και το άρθρο).

Πάντως δείχνει ωραία προσπάθεια.

Δημοσ.

Βγαζει σε λιγοτερο απο μηνα η capcom remake του 4 και ταυτοχρονα ετοιμαζεται remake του 2 απο fans! Αυτα ειναι!! Δεν πρεπει η capcom να τους ζητησει να σταματησουν την αναπτυξη του. Το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να γινει καποια συμφωνια μαζι τους ετσι ωστε να το εκδωσει η capcom στο steam για να βγαλει λεφτα. Ετσι και η capcom θα βγει κερδισμενη και το παιχνιδι θα κυκλοφορησει.

Δημοσ.

τι περιεργα νεα ειναι αυτα ;

οκ καλοδεχουμενο το remake αλλα αφου ξερουν τι ζιτα κοσμος γιατι δεν βγαζουν ενα καινουριο οπως τα παλια ;

• Like 3
Δημοσ.

εχω την υποψία οτι δεν ειναι κερδοσκοπικό το θεμα, απλα δειχνει να φοβούνται εκει στην καπκομ......

αμα δείχνει να πουλαει αυτο τοτε ισως να φτιαξουν ενα καινούριο !!! 

οκ πιστευω οτι μας ακουσαν εμας τους fan !! απλα περιμενουν να δουν upload cedits carts σε  steam και download torrents!! 

αμα το ποσοστό του πρώτου παει καλα ισως και να ασχοληθούν για νεο τιτλο !!! 

Δημοσ.

τι torrents και steam λες??? Το re 6 και το revelations εχουν βγει εδω και μηνες στο steam οσοι ηθελαν να τα αγορασουν τα αγορασαν και οσοι ηθελαν απο torrents τα πηραν απο εκει.

Δημοσ.

Ναι αλλα τα fan made ειναι δωρεαν . Δεν ειναι σιγουρο το αν θα το βγαλουν στο steam. Το πιθανοτερο εινα να βγει δωρεαν για κατεβασνα οπως και πολλα αλλα fan made παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...