Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 New Video Revealed For Resident Evil 2 Reborn HD 5
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 παίζει να είναι και το καλύτερο resident evil!! απο τα καινούρια δεν είμαι ευχαριστημένος.. νάσε καλά psycho μας ξύπνησες αναμνήσεις ( πλάκα πλάκα remake πρέπει να γίνουν πολλά παιχνίδια) 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Fan Project για Capcom game. Όσο αισιόδοξος και να είναι και ο J2g, εγώ είμαι του άλλου άκρου και είμαι σχεδόν σίγουρος όταν το δει η Capcom θα ρίξει το Cease and Desist. Off-topic: Αυτά τα old-school Insomnia greeklish στην πρώτη σελίδα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Off-topic: Αυτά τα old-school Insomnia greeklish στην πρώτη σελίδα. Καλύτερα ξεχωριστό topic. Ως fan made το project μπορεί να αργήσει πολύ να κυκλοφορήσει, ή και να σταματήσει την ανάπτυξη (όχι απαραίτητα λόγω C&D "επιστολής" από Capcom όπως πιθανολογεί και το άρθρο). Πάντως δείχνει ωραία προσπάθεια.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ο θόρυβος των βημάτων....μου έλειψε θα υπάρχει και classic cam οποτε άψογα...το remake στο gc ποσο δύσκολο είναι δηλαδή...με Wants!
Oroku Saki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Βγαζει σε λιγοτερο απο μηνα η capcom remake του 4 και ταυτοχρονα ετοιμαζεται remake του 2 απο fans! Αυτα ειναι!! Δεν πρεπει η capcom να τους ζητησει να σταματησουν την αναπτυξη του. Το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να γινει καποια συμφωνια μαζι τους ετσι ωστε να το εκδωσει η capcom στο steam για να βγαλει λεφτα. Ετσι και η capcom θα βγει κερδισμενη και το παιχνιδι θα κυκλοφορησει.
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια , μακαρι να βγει γρηγορα .
Liquidsnake Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πωωωωω ρε φίλε, μακάρι να βγει. Μιλάμε για παιχνίδι που το είχα λιώσει όσο πήγαινε.
John-lamia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 τι περιεργα νεα ειναι αυτα ; οκ καλοδεχουμενο το remake αλλα αφου ξερουν τι ζιτα κοσμος γιατι δεν βγαζουν ενα καινουριο οπως τα παλια ; 3
phanispal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μακάρι να ιδρώσει τ' αυτί τους από τέτοιες κινήσεις μπας και ξυπνήσουν τα ζα. 3
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Τοτε που η Capcom εβγαζε παιχνιδαρες.... 4
John-lamia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 εχω την υποψία οτι δεν ειναι κερδοσκοπικό το θεμα, απλα δειχνει να φοβούνται εκει στην καπκομ......αμα δείχνει να πουλαει αυτο τοτε ισως να φτιαξουν ενα καινούριο !!! οκ πιστευω οτι μας ακουσαν εμας τους fan !! απλα περιμενουν να δουν upload cedits carts σε steam και download torrents!! αμα το ποσοστό του πρώτου παει καλα ισως και να ασχοληθούν για νεο τιτλο !!!
Oroku Saki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 τι torrents και steam λες??? Το re 6 και το revelations εχουν βγει εδω και μηνες στο steam οσοι ηθελαν να τα αγορασουν τα αγορασαν και οσοι ηθελαν απο torrents τα πηραν απο εκει.
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εννοεί ότι περιμένουν να δουν πώς θα τα πάει ο τίτλος του θέματος, που είναι fan made. Αν δουν ότι πάει καλά, μπορεί να το δουν αλλιώς.
Oroku Saki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλα τα fan made ειναι δωρεαν . Δεν ειναι σιγουρο το αν θα το βγαλουν στο steam. Το πιθανοτερο εινα να βγει δωρεαν για κατεβασνα οπως και πολλα αλλα fan made παιχνιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα