IceFrog Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Χαιρετω το φορουμ.Εχω τον παραπανω επεξεργαστη και σκεφτομαι να ξεκινησω να τον ανεβαζω σιγα σιγα. Εχω την stock ψυκτρα. Ποια ψυκτρα θα προτινατε? Θελω απροβληματιστη λειτουργια και πολυ σωστες θερμοκρασιες. Θα ειναι καλο για τον επεργαστη μου να μεινει σε μια ανεβασμενη συχνοτητα, χωρις να χαλασει? Ειμαι πολυ θετικος και στο θεμα υδροψυξης. Σκεφτομαι να τον ανεβασω μεχρι το σημειο που θα μπορει να μεινει ανετα χωρις προβλημα.
Zapee995 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ποσα χρηματα διαθετεις για ψυκτρα?? Ο επεξεργαστης δε θα εχει προβλημα να ειναι overclocked εφοσον μιλαμε για σωστη ταση και θερμοκρασιες.
Hyphen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πες μας τι κουτι εχεις να δουμε τι χωραει μεσα. Aν μιλαμε για υδροψυξη μπορεις να δεις αυτες τις δυο http://www.skroutz.gr/s/2990827/CoolerMaster-Seidon-240M.html http://www.skroutz.gr/s/2618897/Corsair-Hydro-Series-H100i.html
IceFrog Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Το κουτι μου ειναι το haf 932, ομως λογικα θα αλλαχθει καποια στιγμη. Το budget μου μπορω να το προγραμματισω και να το προσαρμοσω αναλόγως, Εαν το κοστος ειναι 30 ευρω την αγοραζω σημερα, εαν ειναι 50 την αλλη εβδομαδα, εαν ειναι 100 σε ενα μηνα. Εαν νομιζετε οτι αξιζει κατι και 150 ευρω να εχει το συζητάμε. Θα ηθελα επησεις εαν ειναι δυνατον να μην υπαρχει περιορισμος στο socket. δηλαδη σημερα εχω τον i5 του χρονου μπορει να παω σε amd. να μη μου μεινει η ψυκτρα στο χερι
Hyphen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Mε αυτο το κουτι δεν εχεις θεμα. Για υδροψυξη καλες επιλογες και οι 2 που σου ειπα. Και ναι εφαρμοζουν και σε amd σε περιπτωση αλλαγης.
IceFrog Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 εαν το κοστος ειναι μεχρι 100 ειμαστε πολυ καλα. Βλεπω οτι εχουμε τον ιδιο επεξεργαστη, Εχεις κανει εσυ καποιες δοκιμες σε oc να μου δωσεις μια ιδεα ποσα ghz πηγαινει με φυσιολογικες θερμοκρασιες?****Edit Haf 922 ειναι το κουτι μου****
Zapee995 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εχε στα υποψιν σου οτι η H100i σε full στροφες κανει θορυβο οποτε ή αλλαζεις fans για να εχεις και ηρεμια και φουλ επιδοσεις ή παιζεις σε πιο χαμηλες στροφες οποτε αρχιζει και ερχεται διπλα διπλα με τη Noctua U14s η οποια κοστιζει 25 ευρω λιγοτερο. Απο την αλλη, h100i+fans=125 ευρω και Noctua με δευτερο fan=100 ευρω. Εκει ομως εχει να κανει στο τι σου αρεσει στο ματι. Corsair 5χρονια/ Noctua 6χρονια εγγυηση.
Hyphen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 εαν το κοστος ειναι μεχρι 100 ειμαστε πολυ καλα. Βλεπω οτι εχουμε τον ιδιο επεξεργαστη, Εχεις κανει εσυ καποιες δοκιμες σε oc να μου δωσεις μια ιδεα ποσα ghz πηγαινει με φυσιολογικες θερμοκρασιες? ****Edit Haf 922 ειναι το κουτι μου**** Τον 2500k δεν τον εχω κλολαρει λογο μητρικης.Δεν ειναι για oc αυτη η μητρικη που του φοραω απλα μου την ειχε δωσει ενας φιλος μου και την φορεσα για να κανω δουλεια. Τον 8320 εχω κλοκαρει στα 4.
spaka279 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Γραφω απο το κινητο τωρα και δυσκολευμαι να σου δωσω το url αλλα αν κανεις search σε αυτη την ενοτητα θα βρεις ενα θεμα που λεγεται Ψυχτρα για 2500k. το ειχα ξεκινηση εγω περσι και πιστευω θα σε βοηθησει. Εχεις πολυ καλο επεξεργαστη. Εγω οντας ασχετος απο overclock τον πηγα περσι χαλαρα 4.5ghz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα