Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα να δεις εγω, αν και το εχω λιγο καιρο, δεν εχω αντιμετωπισει κατι με το 5s. Παντως συντομα αναμενεται η 7.1 που κατα την apple θα λυσει τα οποια θεματα υπηρξαν

Σιγουρα θα λυσει τα προβληματα αυτο κανουν αλλωστε ολα τα updates αλλα μην ξεχνας οτι δεν ειναι μονο τα 5-5s.Υπαρχουν και αυτοι που εχουν 4αρια και 4s και αντιμετωπισαν αρκετα προβληματα.Οσα χρονια θυμαμαι η apple εδινε την καλυτερη υποστηριζη απο πλευρας λογισμικου με μακροχρονια και σταθερη υποστηριξη αλλα τωρα με την 7αρα τα εκανε λιγο θαλασσα.Φυσικα και δεν ξεχναω επισης τις τραγικες αρχικες 4.3 που ειχε δωσει η sammy για μοντελα οπως το S3 :P

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγουρα θα λυσει τα προβληματα αυτο κανουν αλλωστε ολα τα updates αλλα μην ξεχνας οτι δεν ειναι μονο τα 5-5s.Υπαρχουν και αυτοι που εχουν 4αρια και 4s και αντιμετωπισαν αρκετα προβληματα.Οσα χρονια θυμαμαι η apple εδινε την καλυτερη υποστηριζη απο πλευρας λογισμικου με μακροχρονια και σταθερη υποστηριξη αλλα τωρα με την 7αρα τα εκανε λιγο θαλασσα.Φυσικα και δεν ξεχναω επισης τις τραγικες αρχικες 4.3 που ειχε δωσει η sammy για μοντελα οπως το S3 :P

Εμενα μου λες!!!

Παντως φανταζομαι ο φιλος οταν μιλαει για νεα συσκευη , θε θελει παλι ναυαρχιδα, οποτε λογικα απο iphone θα κοιταει το 5s.

Τωρα για το 4ρι εμενα η γνωμη μου ειναι οτι ειναι αρκετα παλιο για να δεχτει την 7, εγω αν το ειχα, δε θα του την περναγα.

Δημοσ.

To s4 iphone 5s κτλ τι λενε απο καμερα? μπορει να ανεβασει καποιος κατοχος εδω φωτος? Η εστω να μας πει τις εμπειριες του?

Κάποτε που εψαχνα και εγώ για να δω διαφορές, έπεσα σε αυτό το site

Link.png Site: Camera Phone Comparison Gallery

+1 Lg G2 Για πρώτη φορά είδα επιτέλους την LG να κάνει ενα πολύ καλό βήμα με μια παρα πολύ καλή συσκευή

Αν θες Υλικό κατασκευής τότε πας με κλειστά μάτια στο HTC ONE που είναι μεταλικό και έχει ultrapixel camera

(Σου δίνει και ακουστικά b :P )

Link.png Site: HTC UltraPixel Camera

Δημοσ.

To s4 iphone 5s κτλ τι λενε απο καμερα? μπορει να ανεβασει καποιος κατοχος εδω φωτος? Η εστω να μας πει τις εμπειριες του?

Το S4 που το εχω δουλεψει εχει πολυ καλη καμερα σιγουρα.Το 5s δυστυχως δεν το δουλεψα αλλα απο οσο θυμαμαι τα προηγουμενα ειχαν καλες καμερες επισης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...