mavroulis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Σκέψου και την επιλογή της έκπτωσης παγίου αντί επιδότησης και να κρατήσεις το s4. 1
libero1899 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 το z1 compact δεν ξέρω ακόμα αν έχει έρθει ελλάδα αλλά σχεδόν σίγουρα έχει έρθει είναι οτι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή από τεχνικά χαρακτηριστικά.....τα apple και πιο ακριβά και πολύ πίσω σε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά...εδω να φανταστείς είναι ακόμα διπύρηνα....α και το z1 compact έχει 21mp camera και τρομερούς φακούς.Εκτός κι αν θες να περιμένεις να δεις τι θα βγάλουν και οι άλλοι αλλά δεν νομίζω οτι πρόκειται να βγάλουν κάτι ιδιαίτερο....
panagiotis111 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 το z1 το compact έχει έρθει ελλάδα και πολύ φθηνό για όλα αυτά που προσφέρει είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή στα καλά τηλέφωνα
Pa0ki Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 LG G2 αν δεν έχεις θέμα με τα 16GB χωρίς micro sd
kataramenos32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 το Ζ ultra? Υπερβολικα τεραστιο για κινητο.Ξεφευγει ακομα και απο την κατηγορια phablet
disqualified Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 το z1 compact δεν ξέρω ακόμα αν έχει έρθει ελλάδα αλλά σχεδόν σίγουρα έχει έρθει είναι οτι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή από τεχνικά χαρακτηριστικά.....τα apple και πιο ακριβά και πολύ πίσω σε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά...εδω να φανταστείς είναι ακόμα διπύρηνα....α και το z1 compact έχει 21mp camera και τρομερούς φακούς.Εκτός κι αν θες να περιμένεις να δεις τι θα βγάλουν και οι άλλοι αλλά δεν νομίζω οτι πρόκειται να βγάλουν κάτι ιδιαίτερο.... οχι τα apple δεν είναι πίσω σε τεχνικα χαρακτηριστικα, δεν εξηγούνται όλα αραδιάζοντας 2-3 νούμερα. 1
Tony_Stark_21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Από που προκύπτει ότι τα apple είναι πίσω σε χαρακτηριστικά; Δεν είμαι φανμπόυ αλλά μην γράφουμε ανακρίβειες. Στ μόνο που γράφτηκε και συμφωνώ, είναι πως ίσως να μη θέλει ο φίλος να πάει σε μικρότερη οθόνη. Αλλά τα apple δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν 2
fraris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Aν δε θελεις παλι Samsung οπως λες ... Για μενα ειναι μονοδρομος το G2 (οτι καλυτερο κυκλοφορει μαζι με Νοte 3)
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Σε αλλο φορουμ διαβαζω για πρβληματα του z1 με την αποκριση αφης. Προσωπικα δε θα πηγαινα αυτη τη στιγμη σ αυτο το κινητο. Οσο για το compact θα περιμενα να κυκλοφορησει για να δω αν εχει κι αυτο το ιδιο θεμα. Βασικα δεν ειναι πολυ καλη περιοδος γιατι σε λιγο θα ανακοινωθουν νεες ναυαρχιδες πχ το s5. Αν καιγεσαι τωρα για συσκευη και θες android κοιτα προς htc μερια. Εχει και ποιοτητα κατασκευης που βλεπω οτι σ ενδιαφερει. Αλλιως... Μπορεις να δοκιμασεις iphone. Ναι η οθονη του ειναι πιο μικρη, αλλα το λειτουργικο σταθεροτατο, και η ποιοτητα κατασκευης του δεν εχει καμια σχεση με samsung. Οσο υπαρχουν €€€ καλα ειναι απο επιλογες αλλο τιποτα!
vtecakias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μετάβαση σε Note 3 (εάν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος) ή LG G2 χαρακτηρίζεται ως μια ενδιαφέρουσα επιλογή στην κατηγορία του.
kataramenos32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Σε αλλο φορουμ διαβαζω για πρβληματα του z1 με την αποκριση αφης. Προσωπικα δε θα πηγαινα αυτη τη στιγμη σ αυτο το κινητο. Οσο για το compact θα περιμενα να κυκλοφορησει για να δω αν εχει κι αυτο το ιδιο θεμα. Βασικα δεν ειναι πολυ καλη περιοδος γιατι σε λιγο θα ανακοινωθουν νεες ναυαρχιδες πχ το s5. Αν καιγεσαι τωρα για συσκευη και θες android κοιτα προς htc μερια. Εχει και ποιοτητα κατασκευης που βλεπω οτι σ ενδιαφερει. Αλλιως... Μπορεις να δοκιμασεις iphone. Ναι η οθονη του ειναι πιο μικρη, αλλα το λειτουργικο σταθεροτατο, και η ποιοτητα κατασκευης του δεν εχει καμια σχεση με samsung. Οσο υπαρχουν €€€ καλα ειναι απο επιλογες αλλο τιποτα! Μαργαριτα δυστυχως απο την κυκλοφορια της εκδοσης 7 το iOS ειχε αρκετα θεματακια οποτε δεν το λες και σταθεροτατο.Δεν το κατηγορω ουτε υποστηριζω το android αυτη τη στιγμη αλλα η αληθεια να λεγεται
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτα να δεις εγω, αν και το εχω λιγο καιρο, δεν εχω αντιμετωπισει κατι με το 5s. Παντως συντομα αναμενεται η 7.1 που κατα την apple θα λυσει τα οποια θεματα υπηρξαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα