Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το z1 compact δεν ξέρω ακόμα αν έχει έρθει ελλάδα αλλά σχεδόν σίγουρα έχει έρθει είναι οτι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή από τεχνικά χαρακτηριστικά.....τα apple και πιο ακριβά και πολύ πίσω σε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά...εδω να φανταστείς είναι ακόμα διπύρηνα....α και το z1 compact  έχει 21mp camera και τρομερούς φακούς.Εκτός κι αν θες να περιμένεις να δεις τι θα βγάλουν και οι άλλοι αλλά δεν νομίζω οτι πρόκειται να βγάλουν κάτι ιδιαίτερο....

Δημοσ.

το z1 compact δεν ξέρω ακόμα αν έχει έρθει ελλάδα αλλά σχεδόν σίγουρα έχει έρθει είναι οτι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή από τεχνικά χαρακτηριστικά.....τα apple και πιο ακριβά και πολύ πίσω σε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά...εδω να φανταστείς είναι ακόμα διπύρηνα....α και το z1 compact  έχει 21mp camera και τρομερούς φακούς.Εκτός κι αν θες να περιμένεις να δεις τι θα βγάλουν και οι άλλοι αλλά δεν νομίζω οτι πρόκειται να βγάλουν κάτι ιδιαίτερο....

οχι τα apple δεν είναι πίσω σε τεχνικα χαρακτηριστικα, δεν εξηγούνται όλα αραδιάζοντας 2-3 νούμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Από που προκύπτει ότι τα apple είναι πίσω σε χαρακτηριστικά; Δεν είμαι φανμπόυ αλλά μην γράφουμε ανακρίβειες. Στ μόνο που γράφτηκε και συμφωνώ, είναι πως ίσως να μη θέλει ο φίλος να πάει σε μικρότερη οθόνη. Αλλά τα apple δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν

• Like 2
Δημοσ.

Aν δε θελεις παλι Samsung οπως λες ... Για μενα ειναι μονοδρομος το G2 (οτι καλυτερο κυκλοφορει μαζι με Νοte 3)

Δημοσ.

Σε αλλο φορουμ διαβαζω για πρβληματα του z1 με την αποκριση αφης. Προσωπικα δε θα πηγαινα αυτη τη στιγμη σ αυτο το κινητο. Οσο για το compact θα περιμενα να κυκλοφορησει για να δω αν εχει κι αυτο το ιδιο θεμα.

Βασικα δεν ειναι πολυ καλη περιοδος γιατι σε λιγο θα ανακοινωθουν νεες ναυαρχιδες πχ το s5. Αν καιγεσαι τωρα για συσκευη και θες android κοιτα προς htc μερια. Εχει και ποιοτητα κατασκευης που βλεπω οτι σ ενδιαφερει.

Αλλιως... Μπορεις να δοκιμασεις iphone. Ναι η οθονη του ειναι πιο μικρη, αλλα το λειτουργικο σταθεροτατο, και η ποιοτητα κατασκευης του δεν εχει καμια σχεση με samsung.

Οσο υπαρχουν €€€ καλα ειναι απο επιλογες αλλο τιποτα!

Δημοσ.

Μετάβαση σε Note 3 (εάν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος) ή LG G2 χαρακτηρίζεται ως μια ενδιαφέρουσα επιλογή στην κατηγορία του. 

Δημοσ.

Σε αλλο φορουμ διαβαζω για πρβληματα του z1 με την αποκριση αφης. Προσωπικα δε θα πηγαινα αυτη τη στιγμη σ αυτο το κινητο. Οσο για το compact θα περιμενα να κυκλοφορησει για να δω αν εχει κι αυτο το ιδιο θεμα.

Βασικα δεν ειναι πολυ καλη περιοδος γιατι σε λιγο θα ανακοινωθουν νεες ναυαρχιδες πχ το s5. Αν καιγεσαι τωρα για συσκευη και θες android κοιτα προς htc μερια. Εχει και ποιοτητα κατασκευης που βλεπω οτι σ ενδιαφερει.

Αλλιως... Μπορεις να δοκιμασεις iphone. Ναι η οθονη του ειναι πιο μικρη, αλλα το λειτουργικο σταθεροτατο, και η ποιοτητα κατασκευης του δεν εχει καμια σχεση με samsung.

Οσο υπαρχουν €€€ καλα ειναι απο επιλογες αλλο τιποτα!

Μαργαριτα δυστυχως απο την κυκλοφορια της εκδοσης 7 το iOS ειχε αρκετα θεματακια οποτε δεν το λες και σταθεροτατο.Δεν το κατηγορω ουτε υποστηριζω το android αυτη τη στιγμη αλλα η αληθεια να λεγεται

Δημοσ.

Κοιτα να δεις εγω, αν και το εχω λιγο καιρο, δεν εχω αντιμετωπισει κατι με το 5s. Παντως συντομα αναμενεται η 7.1 που κατα την apple θα λυσει τα οποια θεματα υπηρξαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...