Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,ενδιαφερομαι να αλλαξω το κινητο μου λογο ανανεωσεις συμβολαιου,μετα σημερηα δεδομενα ποιο προτεινεται?<εκτος απο sammy>..

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε android φανταζομαι? και με μεγαλο budget επισης φανταζομαι.

Αν μπορεις να περιμενεις στουσ 2-3 επομενουσ μηνες θα κυκλοφορησουν οι καινουργιεσ "ναυαρχιδες" απο samsung lg HTC

Δημοσ.

ναι το γνωριζω αλλα δυστυχος πρεπει να γινει αμεσα,σκεφτομαι κ για ios αλλα αποτι βλεπω σε γενικα χαρακτηριστηκα ειναι υποδιεστερα τα iphone πχ καμερα,η κανω λαθος?

μια χαρα ειναι το σ4 αν εξερεσεις την ψευτικη κατασκευη..κ τα προβληματα που φερει αυτο,αλλα εχω το πλεονεκτημα να διαλεξω δωρεαν  συσκευη.

Δημοσ.

Ψευτικη κατασκευη διαφωνω. Στα ματια μου ειναι πολυ ομορφο. Το πλαστικο ναι μεν εχει καποια αρνητικα σε θεματα εμφανισης σε σχεση με αλλα υλικα κατασκευης αλλα μην ξεχνας πως ειναι αρκετα ανθεκτικο και πως σε περιπτωση πτωσης του κινητου εχεις μικροτερες πιθανοτητες να γρατσουνιστει η συσκευη σου ή να σπασει το καπακι. 

Σε θεματα λειτουργικοτητας θεωρω πως ειναι απο τα καλυτερα κινητα που κυκλοφορουν στην αγορα.Δεν ξερω ποια ειναι η χρηση που του κανεις αλλα φανταζομαι πως δε νομιζω πως υπαρχει κατι στο οποιο δεν μπορει να σε καλυψει το συγκεκριμενο κινητο, Τωρα αν δε σε βολευει το λειτουργικο ειναι αλλο θεμα. Αποψη μου ειναι κρατα τα λεφτα απο την επιδοτηση( μαλλον επιδοτηση θα εχεις) να τα βαλεις για εξοφληση λογαριασμων. 

Και τα iphone σε καμια περιπτωση δεν ειναι υποδεεστερα αλλα διαφορετικα οπως προανεφερε ο kargo130.

Παντως αν οντως θες να παρεις κινητο το καλυτερο ειναι να πας σε καποιο καταστημα να δεις καποια απο κοντα και να δεις τι σε βολευει. Μεγεθος,οθονη,φωτογραφικη κλπ κλπ κλπ. Και αν το budget ειναι μεγαλο εχεις αρκετες επιλογες και καλες

• Like 1
Δημοσ.

Μπορω να επιλεξω οποιο θελω δωρεαν, προσωπικα το σ4 μου καηκε η πλακετα στα καλα καθουμενα βεβαια μου την αλλαξαν αμεσως..αλλα το χειροτερο που επαθε κ δεν το εχω δει σε κανενα κιν ηταν να σπάσει εσωτερικα η οθονη μεσα απο την τσεπη χωρις να μου εχει πέσει ποτε κ χωρις να πιέζετε μεσα σε αυτην..187ε για αλλαγη..αρκουν αυτα?? Σαν δυναμη το κιν δεν το συζητω υπερ τουμπανο...αλλα πλεον μετα αποσα επαθα λεω μακρια..

Υποδιεστερω λεω στην καμερα τα υπολοιπο hardware μπορει να ειναι υπερ αρκετο για το ιος, εννοω στα 8mp οταν τα αλλα εχουν φτασει στα 20κ.ποτε δεν ειχα γιατι το θεωρω trendy αξεσουάρ αλλα το σκέφτομαι για αλλαγή.

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω. Και μενα προφανως αν μου συνεβεναν αυτα θα με απετρεπαν απο το να παρω την ιδια συσκευη.Οποτε κοιτα για καποιο Iphone 5S, LG G2, Xperia Z1 ακομα και Galaxy Note 3 αναλογα το διαθεσιμο ποσο

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω. Και μενα προφανως αν μου συνεβεναν αυτα θα με απετρεπαν απο το να παρω την ιδια συσκευη.Οποτε κοιτα για καποιο Iphone 5S, LG G2, Xperia Z1 ακομα και Galaxy Note 3 αναλογα το διαθεσιμο ποσο

έχει κυκλοφορήσει και το Z1 compact που ακούγεται από πολλούς ότι είναι το ιδανικό smartphone σε μέγεθος και χαρακτηριστικά . 

Δημοσ.

ειδα και το nexus 5 πολύ ομορφο εμφανισιακά,εχετε καποια αποψη?

Αν δεν έχεις θέμα την χωρητικότητα και δεν χρησιμοποιείς sd, άνετα. Αλλά η κάμερα του δεν ειναι τοσο καλή να ξέρεις. Θα έχει όμως πρώτο όλες τις αναβαθμίσεις λογισμικού. Διαφορετικά Lg G2 που επίσης δεν δέχεται sd. Ή αν θες Note 3 για μεγαλύτερη οθόνη και δεν έχεις θέμα με το μέγεθος. Ήσουν άτυχος με το S4 αλλά αυτό με το εσωτερικό σπάσιμο της οθόνης συνέβη και σε ενα Motorola που το είχε στη τσέπη. Δεν είναι για πολλά πολλά, ειδικά όταν κάθεσαι μαζι με αυτό.

Δημοσ.

Και εγω με την σειρα μ θα σου προτεινα να μην πας σε iphone.Αφου δεν θελεις το s4 πηγαινε για το htc one το οποιο ειναι επισης μια καταπληκτικη συσκευη με το μονο θεμα το οτι δεν παιρνει micro sd σε περιπτωση που δεν σε σου φτανουν τα 32 του gb

Δημοσ.

Ναι αλλα μη ξεχναμε οτι σχεδον ολα τα android σε 2-3 μηνες θα αντικατασταθουν απο καινουργια. Δυσκολη επιλογη εγω αρχικα θα σου προτεινα iphone αλλα αν θελεις να δοκιμασεις iphone καλυτερα να περιμενεις του χρονου που λογικα θα βγαλουν μεγαλυτερη οθονη.

Εγω μαλλον σε note θα πηγαινα αν σε βολευει φυσικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...