Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Maxthon ..... The Best Browser .... (ΓΙα εμένα....)

μου αρεσει παρα πολυ, ειναι ταχυτατος, το κακο ομως ειναι καποιες ελλειψεις σε addons, π.χ δεν εχει Ελληνικο λεξικο... και καποια αλλα που χρησημοποιω στον FF ή μαλλον waterfox....

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα γιατί καμία version του FireFox δεν μου κολλάει/laggarei/etc; :/

Εντάξει, δεν ξέρω... εμένα και στον υπολογιστή στην δουλειά και στο σπίτι κολλούσε...

Μπορεί να φταίω και εγώ που δουλεύω με περίπου 20 tabs μονίμως ανοικτά... αλλά με τους webkit based browsers δεν είχα κανένα θέμα...

• Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη φιλε αλλα και στα κινητά,ο νεος οπερα ειναι επιεικώς γτπκ.

Κι εκει τον κλασσικό εχω.

Δεν έχω την ίδια γνώμη για τη mobile έκδοση του Opera. Σίγουρα επιδέχεται βελτιώσεις (θα μπορούσε να είναι πιο... ελαφρύς), αλλά δεν έχω προβλήματα στην καθημερινή χρήση και μου αρέσει η συμβατότητα με περισσότερα sites σε σχέση με τον mini ή τον παλιό mobile (που υποθέτω είναι κάτι που έχω σε προτεραιότητα). 

Δημοσ.

Πάντως για όσους το σκέφτονται να πάνε από Chrome σε Opera να γνωρίζουν ότι υπάρχει extension του Opera που λέγεται Download Chrome Extension και περνάς ότι extension υπάρχει για το Chrome. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτό το κομμάτι απο το blog post του stable 19 είναι κάπως ελπιδοφόρο.

Hardcore mode – Advanced User Options
[...] There are only two or three new settings for now, but we’re planning to add more. The most important thing is that this feature now exists in Opera and we’re committed to adding new features and open up Opera even more.

Έχουν προσθέσει ένα mode power-user που θα περιέχει (στο μέλλον) περισσότερα customization options. Για την ώρα ουσιαστικά έχει μόνο την επιλογή απόκρυψης του πεδίου αναζήτησης από τη Speed Dial σελίδα.

Απλά είναι μια αρχή.

http://blogs.opera.com/desktop/2014/01/opera-19-going-stable/

Δημοσ.

Εντάξει, δεν ξέρω... εμένα και στον υπολογιστή στην δουλειά και στο σπίτι κολλούσε...

Μπορεί να φταίω και εγώ που δουλεύω με περίπου 20 tabs μονίμως ανοικτά... αλλά με τους webkit based browsers δεν είχα κανένα θέμα...

Ίσως φταίει το PC .. Με 3 εκδόσεις/session ανοιχτές (Mozilla FireFox, Aurora, Nightly) κάθε ένα από 50-100 tabs δεν έχω κανένα πρόβλημα..

Δημοσ.

Ίσως φταίει το PC .. Με 3 εκδόσεις/session ανοιχτές (Mozilla FireFox, Aurora, Nightly) κάθε ένα από 50-100 tabs δεν έχω κανένα πρόβλημα..

Και τα 2 ρε γμτ.?

Ειδικά στο σπίτι, έχω και SSD... 

Το "κόλλημα" το είχα στα tabs... (το οποίο το είχα και πριν βάλω το extention).

π.χ. πατούσα ένα tab και περίμενα 1-2 δευτερόλεπτα για πάει... βασικά κολλούσε όλος ο browser.

Αυτό το είχα και στα 2 pc.

Στο σπίτι δε, που είχα και speed dials...

Κάθε φορά που πατούσα ένα speed dial ή ήθελα να ανοίξω ένα link σε νέα καρτέλα (scroll wheel click ή δεξί κλικ άνοιγμα σε νέα καρτέλα) είχα αυτή την καθυστέρηση...

Γενικά με απογοήτευσε ο FF... :(

Δημοσ.

Και τα 2 ρε γμτ.?

Ειδικά στο σπίτι, έχω και SSD... 

Το "κόλλημα" το είχα στα tabs... (το οποίο το είχα και πριν βάλω το extention).

π.χ. πατούσα ένα tab και περίμενα 1-2 δευτερόλεπτα για πάει... βασικά κολλούσε όλος ο browser.

Αυτό το είχα και στα 2 pc.

Στο σπίτι δε, που είχα και speed dials...

Κάθε φορά που πατούσα ένα speed dial ή ήθελα να ανοίξω ένα link σε νέα καρτέλα (scroll wheel click ή δεξί κλικ άνοιγμα σε νέα καρτέλα) είχα αυτή την καθυστέρηση...

Γενικά με απογοήτευσε ο FF... :(

Χμμ περίεργο.. Ποιά έκδοση είχες δοκιμάσει, μήπως θυμάσαι;

Εγώ μόνο σε 2 εκδόσεις είχα τέτοιο πρόβλημα αλλά δεν κράτησε πάνω από 5 ημέρες.

Δημοσ.

Χμμ περίεργο.. Ποιά έκδοση είχες δοκιμάσει, μήπως θυμάσαι;

Εγώ μόνο σε 2 εκδόσεις είχα τέτοιο πρόβλημα αλλά δεν κράτησε πάνω από 5 ημέρες.

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν μόλις είχε βγεί η Opera 15.

Μετά από 2-3 μέρες ξεκίνησα να δοκιμάζω τον FF.

Τι καθαρό reinstall δοκίμασα, τι να "καθαρίσω" το profile... τίποτα...

Ήθελα πολύ να δουλέψει, γιατί και full παραμετροποιήσημος είναι, και απ'ολα τα καλά έχει... αλλά σε μένα δεν έκατσε... :/

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν μόλις είχε βγεί η Opera 15.

Μετά από 2-3 μέρες ξεκίνησα να δοκιμάζω τον FF.

Τι καθαρό reinstall δοκίμασα, τι να "καθαρίσω" το profile... τίποτα...

Ήθελα πολύ να δουλέψει, γιατί και full παραμετροποιήσημος είναι, και απ'ολα τα καλά έχει... αλλά σε μένα δεν έκατσε... :/

Χμμ.. Από περιέργεια δοκίμασε μία τον Nightly: http://nightly.mozilla.org/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ ακόμα τον 12 έχω.

Πήγαν οι μλκες και γαμηασαν, τον καλύτερο φυλλομετρητη..

Και εγω! Παλι καλα που εβαλαν μυαλο, βεβαια καινουργιο δεν βαζω ακομα αν δεν δω και αλλες βελτιωσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...