Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι εχει μεγάλη διαφορά με το ahci , μπορεις να κατεβάσε το CrystalDiskMark ειναι ενα benchmark εργαλείο που σου μετράει τις ταχύτητες , δεν ειμαι οπως απόλυτα τα νούμερα που σου δίνει εκει. Μην σου κανει πχ εντύπωση αν λεμε τώρα ο δίσκος σου εχει 500 read και το tool σου βγάλει 450 η 460

Δημοσ.

οκ φιλος το εκανα τηνχ επισυναπτω και αποτελεσματα καλα ειναι πως τα βλεπεις/?   o δισκος ειναι αυτος  https://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html?from=drop     τον εχω 1,5 χρονο σκεψου τον ειχα παρει 85 ευρω και τωρα εχει πεσει 70

post-238316-0-46054300-1391178158_thumb.png

Δημοσ.

Με βάση αυτα που λεει ο δίσκος θα έπρεπε να ηταν παραπάνω το write , στην μητρική σου απο οτι ειδα στο site οι sata 3 ειναι με το γκρί χρώμα , δες αν τον εχεις συνδέσει εκει γιατι οι μπλε ειναι sata 2

Δημοσ.

φιλε σπανκ τελικα το ειχα στο γκρι χρωμα τωρα ανοιξα και το ειδα εκανα και ενα τεστ τον δισκο μου λει 25 βαθμους και 100 %υγεια ... λες επειδη ειναι παλιος γιααυτο εχω χαμηλο write?? λες να μην ειναι εγκυρο το προγραμμα?? να παρω ssd ??? η να μεινω ετσι??? τι θα κανες στη θεση μου θα τον αλλαζες τον ssd??

Δημοσ.

Οχι δεν υπάρχει λογος να παρεις αλλον ssd , οπως σου ειπα μην παίρνεις και πολυ υπόψιν τι λεει το πρόγραμμα , να τον χαρείς τον δίσκο σου και οταν έρθει η ώρα αγοράζεις αλλον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...