SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ναι εχει μεγάλη διαφορά με το ahci , μπορεις να κατεβάσε το CrystalDiskMark ειναι ενα benchmark εργαλείο που σου μετράει τις ταχύτητες , δεν ειμαι οπως απόλυτα τα νούμερα που σου δίνει εκει. Μην σου κανει πχ εντύπωση αν λεμε τώρα ο δίσκος σου εχει 500 read και το tool σου βγάλει 450 η 460
giannhs13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 οκ φιλος το εκανα τηνχ επισυναπτω και αποτελεσματα καλα ειναι πως τα βλεπεις/? o δισκος ειναι αυτος https://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html?from=drop τον εχω 1,5 χρονο σκεψου τον ειχα παρει 85 ευρω και τωρα εχει πεσει 70
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Με βάση αυτα που λεει ο δίσκος θα έπρεπε να ηταν παραπάνω το write , στην μητρική σου απο οτι ειδα στο site οι sata 3 ειναι με το γκρί χρώμα , δες αν τον εχεις συνδέσει εκει γιατι οι μπλε ειναι sata 2
giannhs13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 αα οκ θα το δω φιλος τηνχ για ολα .. οταν το κανω θα ξαναποσταρω!!!
giannhs13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 φιλε σπανκ τελικα το ειχα στο γκρι χρωμα τωρα ανοιξα και το ειδα εκανα και ενα τεστ τον δισκο μου λει 25 βαθμους και 100 %υγεια ... λες επειδη ειναι παλιος γιααυτο εχω χαμηλο write?? λες να μην ειναι εγκυρο το προγραμμα?? να παρω ssd ??? η να μεινω ετσι??? τι θα κανες στη θεση μου θα τον αλλαζες τον ssd??
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Οχι δεν υπάρχει λογος να παρεις αλλον ssd , οπως σου ειπα μην παίρνεις και πολυ υπόψιν τι λεει το πρόγραμμα , να τον χαρείς τον δίσκο σου και οταν έρθει η ώρα αγοράζεις αλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα