noobogadgetakias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 καλημερα σε ολους...εχω ενα θεματακι....ενω πριν λιγο καιρο με το συγκεκριμενο προγραμμα που γραφω στον τιτλο ειχα τσεκαρει τους δισκους και ηταν στο 100% και ολα κομπλε...το ανοιξα σημερα για να δω κατι και ο σκληρος ο εξωτερικος->>>toshiba 500gb usb 3,μ γραφει 95% health.γιατι αυτο ρε παιδια? ο εσωτερικος τον εχω δουλεψει 562 μερες και δεν εχει απο το 100%..να προβληματιστω? παιζει κατι? η δεν τρεχει και τπτ που επεσε κατα 5 μοναδες ο εξωτερικος?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 απο κατω γραφει και αιτιολογηση διαβασε και θα δεις για ποιον λογο επεσε
SPANK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει οσο να ναι ο εξωτερικός ταλαιπωρείται και φθείρεται γρηγορότερα , τωρα οντως αυτο το 5% μεσα σε μια εβδομάδα ειναι λιγο περίεργο , για αλλάξε του και ενα καλώδιο usb αλλα δεν νομιζω οτι πρέπει να ανησυχείς , παρακολούθησε το βεβαια γιατι αν εχει πέσει αλλα 5% σε 3 4 ημέρες τοτε κατι παίζει
noobogadgetakias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 απο κατω γραφει και αιτιολογηση διαβασε και θα δεις για ποιον λογο επεσε There are 8 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. No actions needed. αυτη ειναι η αιτια..αρα ειμαι κομπλε..υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορει να τρεξει και να το διορθωσει αυτο καποια στιγμη? επισης να πω πως ο σκληρος ο εξωτερικος τον εχω σχεδον ενα χρονο..απλα τις τελευταιες πεντε μερες αλλαξε η κατασταση του...απλα για διευκρινηση..
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ειναι αδυναμοι τομεις,δεν ξερεις αν θα γινουν bad,ενδεχεται και να μειωθουν μονοι τους. Απο και και περα,παρακολουθεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον δισκο και για καλο και κακο,backup των αρχειων χτες αν δεν το εχεις κανει ηδη. Απο τη στιγμη που δισκος χτυπαει,δεν ειναι να τον εμπιστευεσαι για αρχεια που δεν εχεις σωσμενα και αλλου. Βεβαια,μπορει να μεινει ετσι για χρονια πολλα ακομα,δεν μπορω να το ξερω ουτε εγω ουτε κανεις αυτο.
devill0 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εχω ενα δισκο με 36 bad sectors εδω και 2.5 χρονια και λειτουργει μια χαρα ο κυριος κιολας...ας μη το μελεταμε
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Τιποτα μην αγχώνεσαι απλα να κράτας τακτικά backup οπως πρέπει να κανουμε δηλαδή ανεξαρτήτου κατάστασης του δίσκου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα