kery12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα , ενδιαφέρομαι , σε ένα χρονικό ορίζοντα 15 ημερών, να αγοράσω ένα laptop με οθόνη αφής. Αφού διάβασα ότι βρήκα σχετικό εδώ και μετά από ότι ψάξιμο κατάφερα να κάνω είμαι κοντά στη τελική επιλογή. Διάβασα ότι τα windows 8 αλλάζουν από τα αγγλικά σε ελληνικά σχετικά εύκολα άρα πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβαίνει και με τα γερμανικά (μια επιβεβαίωση από κάποιον θα ήταν ευπρόσδεκτη). Το πληκτρολόγιο το ξεπερνάμε με αυτοκόλλητα. Το μηχάνημα προορίζεται κυρίως για τα δυο μου παιδιά 10 και 11 χρονών , άρα ψάχνω κάτι εντυπωσιακό ώστε να αφήσουν το δικό μου υπολογιστή ήσυχο. Συγκεκριμένα ψάχνω κάτι στις 15 ίντσες και θα χρησιμοποιηθεί για internet, office, παιχνίδια 5ετίας και μη απαιτητικές εφαρμογές. Δε μπορώ να αποκλείσω βέβαια ο μεγάλος μου γιος να θέλει ξαφνικά να παίξει κάτι σύγχρονο. Η ανεξάρτητη κάρτα γραφικών λοιπόν είναι επιθυμητή αλλά όχι απολύτως απαραίτητη. Στο ζουμί τώρα, είδα αυτό Site: lenovo flex 15 Γερμανια που η τιμή του είναι μέσα στο προϋπολογισμό. Στην Ελλάδα τα αντίστοιχα μοντέλα είναι 150 με 200 ευρώ ακριβότερα και στο αγγλικό Amazon αυτή την εποχή κυκλοφορούν μοντέλα πιο καλά αλλά και πολύ πιο ακριβά. Αξίζει τα χρήματά του? Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάτι άλλο περίπου στα ίδια χρήματα με ή χωρίς λειτουργικό,Ελλάδα ή εξωτερικό, ας είναι και κλασσικό ( Η σπαστή οθόνη δεν είναι το παν) Αναμένω τις απόψεις σας
azuli Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 τσεκαρε το fujitsu ah562 στις προσφορες αν σου κανει.Για τα παιδια μια χαρα θα ειναι αλλα οχι για απαιτητικα παιχνιδια.Τα παιχνιδια του windows store βεβαια που χρησιμοποιουν touch μια χαρα θα τα παιζει.350 γιουρ
kery12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Το έχω τσεκάρει αλλά με αυτά που γράφεις εκεί το είχα απορίψει. Τώρα το ξανασκέφτομαι.
Wine_spirit Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ψάξε λίγο για το παρακάτω : Lenovo G500s 15.6" i3-3120M 2.5GHz, GT720 2GB, 4GB, 1TB+8GB SSHD, DVD, HDMI, WiFi, BT, HD cam, Metal Red (499€) Από Ελληνικό μαγαζί.
thelos257 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Τι λες γι αυτο εδω ;: Site: HP Pavilion 15-n250 sv TouchSmart
agrimi_pontios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του AH562 και θέλω να πω σαν τεχνικός στον χώρο ότι για πλάκα πήρα δύο. 0 προβλήματα για όποιον το λέει μια touchscreen που πιάνει μια χαρά αλλά δεν είναι tablet και το ποντίκι λίγο περίεργο μιας και θέλει λίγο συνήθεια. μετά από μία εβδομάδα χρήσης το έχω συνηθίσει. επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε βάλει όλοι τους σωστούς drivers σας τους παραθέτω παρακάτω. χωρίς αυτούς δεν λειτουργούν όλα σωστά. http://support.fujitsupc.com/CS/Portal/supportsearch.do?srch=DOWNLOADS&Series=A+Series&Model=AH532&ProductType=Notebook+PC Το μόνο κυριολεκτικά μείον είναι το λίγο αυξυμένο βάρος και το πάχος. Προσωπικά όμως πραγματικός ι3 με 3 ώρες αυτονομία στο youtube και όλα τα παραπάνω που έχει δεν υπάρχουν μέχρι τα 450 ευρώ χωρίς touchscreen.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα