amterasou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Θα ηθελα να αλλαξω τροφοδοτικο κ ειμαι αναμεσα στο xfx core edition 550w k to thermaltake se smart 630w το συστημα αποτελειτε απο fx 8320 8gb ram r9 270x η καρτα δεν εχει τοποθετηθει ακομα κ ειναι κ ο λογος που αλλαζω τροφοδοτικο κ σκεφτομαι αργοτερα κ για overclock το xfx βλεπω πως ειναι πολυ καλο στην στην κατιγορια του αλλα 550w θα ηταν αρκετα για την καρτα κ για overclock η να παω καλυτερα στα 630 w Sent from my iPhone using Insomnia
Ηλίας 19 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Και οι δύο εταιρείες είναι πολύ καλές. Για να μην είσαι οριακά και το τροφοδοτικό ζορίζεται καλύτερα να πας στο thermaltake. Μην σε ανησυχεί αν έχεις ακούσει από κάτι "παλιούς" ότι είναι χειροβομβίδες, κάτι τέτοιο σίγουρα δεν ισχύει τουλάχιστον σήμερα.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 +1 για το thermaltake πήρα το 530w της υπογραφής μου ποιο πολύ για τα καλώδια του γιατί αργότερα θέλω να κάνω ενα mod.. απο το τροφοδοτικό είμαι πολύ ευχαριστημένος.. αν σε παίρνει απο τιμή πάρε το 730w να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.. τα τροφοδοτικά γενικά είναι καλή επένδυση..
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εχω και γω το 530 SE Modular και ειναι πολυ καλο. Αλλα και το XFX ειναι πολυ καλο λογω των 5 χρονων εγγυηση. Οποιο και να επιλεξεις δεν θα το μετανιωσεις
Millennium Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Με κανένα από αυτά δεν θα είσαι οριακά.Το Xfx είναι καλύτερο αλλά δεν είναι modular.
amterasou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω τελικα πηρα το thermaltake Sent from my iPhone using Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα