grigas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Πριν αρχίσετε να με κράζεται να κάνω search, θα σας πω ότι τα παλιότερα post είναι αρκετά παλιά!!:wink: Λοιπόν ψάχνω για μια camera με τιμή περίπου 30 Euro Αυτή που έχω στο μυαλό μου προς το παρόν είναι η Crypto : http://www.eland.gr/asp/product.asp?categoryid=5&categoryname=Multimedia&subcategoryid=18&subcategoryname=Web%20Κάμερες&productcode=51254&productindx=015 Αν έχετε να προτείνετε κάτι please κάντε το! Τhank U!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 egw exw thn intel cs330 den einai kati to monadiko ala kostizei gyrw sta 40 eyro kai exei sensora ccd leitourgei 640*480 kai exei kalh fwtinothta sto skotadi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΩΤΟTECH25 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 TIN pire enas filos mou ayth thn camera prin pollous mhnes. milame poly aisxri! xali mayro, den deixnei ka8olou kala. edw isxyei to oti plhrwneis pairneis. an tin pareis perastika. mazepse kalytera lefta na pareis tin creative webcam oxi tin fthnh alla ayth pou kanei 60€ aksizei na perimeneis na mazepseis lefta. Aytaaa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 pantos na sou pw kai egw apo thn creative webcam5 den eimai euxaristhmenos.. ama exeis apla to fws tou dwmatiou kai exw den exei fws fenontai ola skoteina, kai na anebaseis brightness ktl pali ta idia.. brady den mporw na kanw tipota, provoleis prepei na anapsw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fratzeskos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 egw dystixos eimai katoxos mias crypto... H camera einai gia ta mpaza.... Opos kai ena modem crypto pou eixa (asxeto) Pados to kalitero einai na kaneis ligi upomoni na mazepseis leuta kai na pareis kati kalitero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 paidia epimenw psaxte camera me aisthithra ccd kai oxi cmos,akoma psaxte kai se posa lux douleyei h kathe kamera,endiktika pio panw anaferw thn intel pou einai sta xeria mou edw kai 2 xronia giati exw apogohteyeti apo poles kameres Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Βρε παιδιά οι υβριδικές κάμερες (take and go) που έχει η Logitech, τις έχει πάρει κανείς; Είναι καλές; Ειδικά έχω σταμπάρει την ClickSmart 510 (specs) Με καλύπτει από τα specs που δείχνει στο site αλλά θα ήθελα να δω την λειτουργικότητα μερικών από αυτών. Για παράδειγμα: Το Digital Radar II™ motion detection software, είναι λειτουργικό αν το χρησιμοποιήσεις για ένα είδος προστασίας, βγάζοντας φωτογραφία σε περίπτωση κλέφτη (λέω τώρα), όταν λείπεις από το σπίτι; Ή αν το βάλεις να παρακολουθεί το γκαράζ στον κάτω όροφο, και να το βάλεις να τραβήξει φωτογραφία όταν κάποιος μπει μέσα για να κλέψει; Θα είναι όσο πρέπει ευαίσθητο ή είναι παραμετρικό αυτό; Γενικά αυτό που με κάνει να μην αγοράσω μία τώρα, είναι η όλη λειτουργικότητα του software που δίνετε μαζί με τις κάμερες. Τι εμπειρία έχετε από webcam software; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Gia tis take and go den xerw, alla gia tis aples pou den metakinountai to software, (toulaxiston tis creative) einai aplo kai leitourgiko, exei programma h idia h creative sto cd me tous drivers tis software gia thn parakolouthish xorwn... to eixa dokimasei kapote kai pragmatika ekane douleia, otan anixneue kinhsh mprosta apo ton fako mporouses na to baleis na xtypaei mia seirina kai na arxisei na videoskopei 'h na pernei snapshots... Epishs yparxoun kai diafora alla freeware programmata pou kanoun auton ton skopo (parakolouthish xorwn) pou ama theleis anebazoun tis photos pou trabhxan se ftp logariasmo gia na tis deis ama leipeis 'h akoma se idopoioun sto e-mail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morfeas2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Αναμεσα σε Logitech Clicksmart 420/DUAL-USB και Creative 880/DUAL τί έχετε να προτείνετε; Εϊναι λίγο ακριβές βέβαια (115-120 ευρώ). Η Logitech έχει αισθητήρα CCD ενώ η Creative CMOS. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τη διαφορά πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Πάντως σε ξένα site είδα ότι έχει πρόβλημα σε δύο σημεία η Logitech α. Χάνει στο σκόπευτρο. Δεν υπάρχει και πρέπει να μαντεύεις τι βγάζεις! β. Η ποιότητα των φωτογραφιών (εξωτερικό χώρο) είναι μέτρια. Τουλάχιστον εγώ πήγαινα για κάτι "μεικτό". εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εικόνες. Οπότε η λεγάμενη δεν με καλύπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 de pas na pareis mia psifiakh fotografikh mhxanh,me 150 eyro na thn exeis kai san web camera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Όντως αυτό έχω πει και έτσι κάνω "κράτει τις μηχανές" 8) Πάω για SONY P32, μάλλον. Λίγο πιο ακριβή, αλλά πιστεύω αξίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheNetPoet Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 για μενα oι καλυτερες είναι της winnov http://www.winnov.com Είναι ο μοναδικός λόγος που έχω κρατήσει ένα παλίο pc με ISA slots γιατί έχω την camera & capture card πάνω από 3 χρόνια και σε σύγκριση με τα usb π*π*ρι* που κυκλοφορούν τώρα είναι κλάσεις ανώτερη.. Τότε βέβαια είχε κοστίσει 50-60 χιλιάδες. Το άλλο φοβερό με αυτή την εταιρεία είναι ότι ακόμα και τώρα έχει drivers για τις ISA κάρτες...(ενώ τα μπαλλάκια της connectix τα έχω κάνει κομπολόι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chatilas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Όντως αυτό έχω πει και έτσι κάνω "κράτει τις μηχανές" 8)Πάω για SONY P32' date=' μάλλον. Λίγο πιο ακριβή, αλλά πιστεύω αξίζει...[/quote'] kala ola ayta alla pos syndeeis tin psifiski gia na doulepsei os webcam?? Egw exo tin Cybershot P8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 koitaxe to manual,oles mporoun ala merikes de to yposthrizoun,des sto manual na deis kai an h dikia sou douleyei ws web cam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.