Προς το περιεχόμενο

Windows σε Mac book Ερώτηση ?

pantelistyler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά .. έχω το macbook με 2.2 GHz i7 Quad Core και θέλω να περάσω τα windows,πρώτον αυτό ειναι εφικτό και δεύτερον αν ειναι εφικτό αυτό γίνεται τα windows να τα περάσω σε ενα εξωτερικό δίσκο USB 3.0(π.χ. Western Digital Passport ultra) και να bootαρω από εκεί τα windows ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά .. έχω το macbook με 2.2 GHz i7 Quad Core και θέλω να περάσω τα windows,πρώτον αυτό ειναι εφικτό και δεύτερον αν ειναι εφικτό αυτό γίνεται τα windows να τα περάσω σε ενα εξωτερικό δίσκο USB 3.0(π.χ. Western Digital Passport ultra) και να bootαρω από εκεί τα windows ?

Ξαναδιαβασε την ερώτηση σου αντικαθιστώντας την λέξη MacBook με την λέξη laptop και θα βρεις την απάντηση...

Ξαναδιαβασε την ερώτηση σου αντικαθιστώντας την λέξη MacBook με την λέξη laptop και θα βρεις την απάντηση...

Μπορεις να μου το εξηγήσεις γιατί δεν κατάλαβα ? Γιατι αυτό που μου λες να κάνω έχει πολλές εκδοχές και ο καθένας εχει διαφορετικές .

Όσο για το δεύτερο ερώτημα σου η σωστή απαντήσει είναι καλύτερα: ότι δεν ξέρω πολλούς να τρέχουν το windows απο USB,γιατί μπουτάρισμα και εγκατάσταση γίνεται.

αμα χωρίσω τον δίσκο σε partition και περασω τα windows στο 2ο partition θα κολλάει η θα τρέχει μια χαρά ? και επίσης θα μπορώ να κάνω ότι θα έκανα σε ένα κανονικό pc με windows ?

αμα χωρίσω τον δίσκο σε partition και περασω τα windows στο 2ο partition θα κολλάει η θα τρέχει μια χαρά ? και επίσης θα μπορώ να κάνω ότι θα έκανα σε ένα κανονικό pc με windows ?

Αν βάλεις του drivers απο bootcamp δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Γιατί να μην μπορείς να κάνεις ότι σε ένα PC? Τι διάφορα έχει πέρα απο την μητρική?

Όχι σε εξωτερικό δίσκο. Στο mac μπορείς με την εφαρμογή Boot Camp Assistant. Η ίδια θα σου δημιουργήσει τον διαχωρισμό του δίσκου σου σε partition καθώς προχωράς με την εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται να φορμάρεις χειροκίνητα με άλλη εφαρμογή κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...