self_esteeM Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αν το θέμα του topic ταιριάζει σε άλλο sub-forum ας το μετακινήσει όποιος έχει τη δυνατότητα .Λοιπόν πριν μερικές μέρες με πήρανε στο κινητό μου και κατά τη διάρκεια της κλήσης άκουσα ένα μπιπ και ξαφνικά άρχισα να ακούω μια άλλη φωνή να μιλάει και έπειτα από 2-3 δευτερόλεπτα άκουσα ξανά μπιπ και ξανά άρχισα να μιλάω με το συνομιλητή μου .Τι μπορεί να έχει παιχτεί ?
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αν το θέμα του topic ταιριάζει σε άλλο sub-forum ας το μετακινήσει όποιος έχει τη δυνατότητα .Λοιπόν πριν μερικές μέρες με πήρανε στο κινητό μου και κατά τη διάρκεια της κλήσης άκουσα ένα μπιπ και ξαφνικά άρχισα να ακούω μια άλλη φωνή να μιλάει και έπειτα από 2-3 δευτερόλεπτα άκουσα ξανά μπιπ και ξανά άρχισα να μιλάω με το συνομιλητή μου .Τι μπορεί να έχει παιχτεί ? τριμερης συνομιλια παει το μυαλο μου.μιλαω με σενα και βαζω εγω και αλλον στην γραμμη σαν conference>γινεται και σε κινητα αλλα και σε σταθερα.σε καποια σταθερα ακουγεται και ενα μπιπ οτι εισαι σε conference
self_esteeM Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 τριμερης συνομιλια παει το μυαλο μου.μιλαω με σενα και βαζω εγω και αλλον στην γραμμη σαν conference>γινεται και σε κινητα αλλα και σε σταθερα.σε καποια σταθερα ακουγεται και ενα μπιπ οτι εισαι σε conference γίνεται αυτός που τον παίρνει το τρίτο άτομο ,να τον κάνει εναλλαγή και να μιλήσει αυτό το άτομο με μένα?
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 γίνεται αυτός που τον παίρνει το τρίτο άτομο ,να τον κάνει εναλλαγή και να μιλήσει αυτό το άτομο με μένα? απο σταθερο σε εταιρειες με τηλεφωνικα κεντρα κτλ νομιιζω πως ναι .απο κινητο πρεπει να μεινει και αυτος στην γραμμη αλλιως θα πεσει η γραμμη.στην ουσια αυτος κραταει το connection.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα