Προς το περιεχόμενο

(Call Of Duty) More FPS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τόσα λεφτά δεν νομίζω...

Μπορω να την αλλαξω;
Αν ναι ποια θα πρότεινες

Να πάρεις νέο pc :P Αν είναι να παίζεις μόνο cod κι φυσικά δεν χρειάζεται να την αλλάξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ε λάπτοπ είναι τα μισά λευτά είναι η μπαταρία (όπως σε όλα τα λάπτοπ). Είναι και dell (ακριβά). Έχει και καλό επεξεργαστή. Αλλά μια 660m θα μπορούσε να την έχει. Πάντος αν πιάνεις 90 fps στο cod με max out καλά τα πάς.

Δημοσ.

Αν και δεν ξέρω από λάπτοπ, έχω ακούσει πως μπορείς να αλλάξεις. ( δεν είμαι 100% σίγουρος, μην σε πάρω στο λαιμό μου.) Μίλα με ανθρώπους που ξέρουν απο αυτά. Εδώ είναι μια λιστα με κάρτες nvidia για λάπτοπ. http://www.nvidia.com/object/notebooks.html

Δημοσ.

Ποια προτείνετε να ππαρω στο μελλον;

Για τόσα λεφτά δεν νομίζω...

Να πάρεις νέο pc :P Αν είναι να παίζεις μόνο cod κι φυσικά δεν χρειάζεται να την αλλάξεις.

Δεν παιζω μονο cod απλα θελω να εχω ενα καλo pc που να μην κολονει πουθενά :P
Δημοσ.

Νταξει το βρηκα.Στο cod εχει μια εντολη που καθοριζεις ποσα fps ειναι το limit και ειχε 90 με την εντολη /com_maxfps Χ

Στο X Βαζεις οσα θες (Δεν ξερω γιατι γραφω με μπλε)

Δημοσ.

γενικα στα παιχνιδια υπαρχει μια επιλογη στις ρυθμισεις γραφικων που λεγεται v sync. αμα το απενεργοποιησεις το fps παει οσο σηκωνει το pc σου, αν το ενεργοποιησεις παει σταθερα στα 60fps που ειναι και τα πιο σταθερα και δεν ζοριζεται πολυ το pc και επισης δεν σηκωνει θερμοκρασιες ειδικα σε laptop

Δημοσ.

Ποια προτείνετε να ππαρω στο μελλον;

Δεν παιζω μονο cod απλα θελω να εχω ενα καλo pc που να μην κολονει πουθενά :P

καλο pc που να μην κολλαει πουθενα με νορμαλ λεφτα = desktop . αλλιως πας σε ακριβο laptop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...