billpao Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλή είναι η 650 για λάπτοπ. Θα μπορούσε να είχε 660 πάντος.
tralalo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Για τόσα λεφτά δεν νομίζω... Μπορω να την αλλαξω;Αν ναι ποια θα πρότεινες Να πάρεις νέο pc Αν είναι να παίζεις μόνο cod κι φυσικά δεν χρειάζεται να την αλλάξεις. 1
billpao Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ε λάπτοπ είναι τα μισά λευτά είναι η μπαταρία (όπως σε όλα τα λάπτοπ). Είναι και dell (ακριβά). Έχει και καλό επεξεργαστή. Αλλά μια 660m θα μπορούσε να την έχει. Πάντος αν πιάνεις 90 fps στο cod με max out καλά τα πάς.
kogi4ever Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Τελικα είναι εφικτό να αλλάξω την gpu?
billpao Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αν και δεν ξέρω από λάπτοπ, έχω ακούσει πως μπορείς να αλλάξεις. ( δεν είμαι 100% σίγουρος, μην σε πάρω στο λαιμό μου.) Μίλα με ανθρώπους που ξέρουν απο αυτά. Εδώ είναι μια λιστα με κάρτες nvidia για λάπτοπ. http://www.nvidia.com/object/notebooks.html
kogi4ever Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ποια προτείνετε να ππαρω στο μελλον; Για τόσα λεφτά δεν νομίζω... Να πάρεις νέο pc Αν είναι να παίζεις μόνο cod κι φυσικά δεν χρειάζεται να την αλλάξεις. Δεν παιζω μονο cod απλα θελω να εχω ενα καλo pc που να μην κολονει πουθενά
kogi4ever Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Οκ ευχαριστώ.Θα τις κοιταξω λεπτομερώς αυριο επειδη τωρα ειμαι απο το κινητό
kogi4ever Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Κατεβασα τα γραφικα τα κατεβασα ολα αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι...
kogi4ever Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Νταξει το βρηκα.Στο cod εχει μια εντολη που καθοριζεις ποσα fps ειναι το limit και ειχε 90 με την εντολη /com_maxfps Χ Στο X Βαζεις οσα θες (Δεν ξερω γιατι γραφω με μπλε)
MrHavoC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 γενικα στα παιχνιδια υπαρχει μια επιλογη στις ρυθμισεις γραφικων που λεγεται v sync. αμα το απενεργοποιησεις το fps παει οσο σηκωνει το pc σου, αν το ενεργοποιησεις παει σταθερα στα 60fps που ειναι και τα πιο σταθερα και δεν ζοριζεται πολυ το pc και επισης δεν σηκωνει θερμοκρασιες ειδικα σε laptop
trujillo2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ποια προτείνετε να ππαρω στο μελλον; Δεν παιζω μονο cod απλα θελω να εχω ενα καλo pc που να μην κολονει πουθενά καλο pc που να μην κολλαει πουθενα με νορμαλ λεφτα = desktop . αλλιως πας σε ακριβο laptop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα