Προς το περιεχόμενο

προβλημα με εναρξη macbook

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα, ειμαι κατοχος macbook unibody late 2008

εκδοση 10.9.1

εχω το εξης προβλημα, ανοιγω το μακ και ανοιγει κανονικα, αμα το κλεισω και καπακι το ξαναανοιξω η οθονη δεν ανταποκρινεται και μενει γκρι. ακουγεται κανονικα ο ηχος εναρξης , λειτουργει κανονικα ο ηχος απο πισω και η ρυθμιση φωτεινοτητας αλλα η οθονη ειναι κολλημενη με κατι ψιλογραμμες. αμα ομως το κλεισω και το αφησω κανενα κανενα διωρο κλειστο και το ανοιξω τοτε ανοιγει κανονικα.

τι λετε να φταιει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιθανή βλάβη στην κάρτα γραφικών του mac. Ισως και ένα ενδεχόμενο για βλάβη στο λειτουργικό. Κάνε ένα backup και μετά format σε νέο λειτουργικό και αν το προβλημα συνεχίσει να υφίστατε τότε θα είναι θέμα hardware.

Το πήγα σε τεχνικό και μου είπε πως δεν είναι η κάρτα γραφικών, την άλλαξε και έβαλε αλλη και είπε πως δεν φταίει αυτό. Αλλα έπρεπε να το πάρω πισω το μακ επειδή το χρειαζομουν και ακομα δεν ξέρω τι φταίει. Πάντως όχι η γραφικών.

Το πήγα σε τεχνικό και μου είπε πως δεν είναι η κάρτα γραφικών, την άλλαξε και έβαλε αλλη και είπε πως δεν φταίει αυτό. Αλλα έπρεπε να το πάρω πισω το μακ επειδή το χρειαζομουν και ακομα δεν ξέρω τι φταίει. Πάντως όχι η γραφικών.

Πώς την άλλαξε την κάρτα και με τι? Aν έβαλε εξωτερική οθονη και είδε οτι φταίει κάτι άλλο, όπως το συστημα μεταξυ κάρτα και οθόνης : http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=972699

τότε εντάξει.

Η κάρτα γραφικών στα φορητά της Apple είναι ενσωματωμένη με την μητρική πλακέτα. Οπότε δεν αλλάζει. Πρέπει να βγάλεις την μητρική και να βάλεις άλλη για να είσαι 100 τις 100 σίγουρος. Μπορείς να τρέξεις ένα Apple Hardware Test και όπως είπα κάνε backup και κάνε ένα format να δεις μήπως είναι θέμα οδηγών του λειτουργικού.

οντως πως την αλλαξε αφου ειναι πανω στη μητρικη ? μαλλον εννοουσε εκανε αλλα τεστ,και δεν χρειαζεσαι αλλαγη...

φανταστείτε να εμπαινε στη διαδικασια αποκολλησης της παλιας,συγκολλησης νεας,αποκολληση της νεας,συγκολληση της παλιας ξανά για να τεσταρει την καρτα ! χαχα  θα σε χρεωνε 1000 ευρω μονο για το βγαλε βαλε ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...