Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω που χρειαζονται οι Smart TVs. Πραγματικα ομως.

Πρέπει να κατανοήσουμε επιτελούς οτι δεν είναι όλα άσπρο - μαύρο.. Χρειάζονται αγαπητέ μου για αυτούς που τις θέλουν. Δεν έχουμε ολοι τις ίδιες απαιτησεις.

Υπάρχει το κοινό που θέλει μια tv ως ενα μέσον προβολής, αυστηρά κινηματογραφικών καταβολών για χρήση ταινιών και μόνο. Υπάρχει όμως και το κοινό που τις θέλει ως ψυχαγωγικό μέσον.

Μια smart tv τη σήμερον εποχη δίνει την δυνατότητα στον μέσο προς αρχάριο χρήστη να εχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, να δει μια ηλεκτρονική εφημερίδα στο καναπέ του, να νοικιάσει μια ταινία (video on demand) τα μεσάνυχτα, να ακούσει μουσική on line κτλ. Γιατι οχι? Ξέρεις πόσες οικογένειες πελάτες μου την έχουν καταβρει βάζοντας βίντεο στο you tube για να ψυχαγωγούν τα πιτσιρίκια τους στην tv?

Ισως ο εξειδικευμένος χρήστης συνήθως νέας ηλικίας θα εχει άλλες απαιτησεις. Αυτος πιθανότατα να στήσει μόνος του ενα media center με άπειρες δυνατότητες.

Πες μου ομως, στους 10, πόσοι έχουν την γνώση και την όρεξη να την αποκτήσουν, ώστε να στίσουν ενα media center, να βάλουν XBMC, να περάσουν repos, plug in, να στήσουν ενα NAS με DLNA κτλ κτλ...Πάνω απο 3?? μπα..

Ενω με τις smart tv ακομα και ενας ηλικιωμένος μπορεί να χρησιμοποιήσει skype, (υπάρχει παράδειγμα 78 χρονου δεν ειναι τυχαίο) ενας οικογενειάρχης μετα την δουλειά θα αράξει στο καναπέ και ασχοληθεί με την ενημέρωση του η οποιαδήποτε χαζομάρα..

Δεν είμαστε ολοι ιδιοι και δεν έχουμε τα ιδια θέλω.....

Σωστος λαθος δικο μου

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι προτεινουν αποκλειστικα samsung, τοσο πολυ πισω εχουν μεινει lg, sony, panasonic , philips κτλ;

Εγω εχω μια panasonic plasma 4ετιας που δεν την αλλαζω για καμια LED αλλα προξενει εντυπωση........τεινει να γινει μονοπωλιο

Ακριβώς για αυτο, επειδη εχουν μείνει πισω. Η lg εχει καλη πλατφόρμα, αλλα μας τα χαλαει σε εικονα, πάραυτα αποτελεί καλη επιλογή και αυτη. Ολοι οι αλλοι στο κομματι smart ειναι πισω. Καλως η κακως οι Samsung συνδυάσουν εξωτικά χαρακτηριστικά με αρκετα καλη εικονα σε λογικά κοστη κτήσης.

Εφοσον εισαι ικανοποιημένος με την tv σου δεν υπάρχει λογος να την αλλάξεις. Αυτο ομως δεν σημαίνει οτι η tv σου θα αρεσει και στους άλλους. Εστω και εαν εχει άριστη εικονα κατα τις προδιαγραφές THX. Και αυτο επειδή...

Δεν είμαστε ολοι ιδιοι και δεν έχουμε τα ιδια θέλω.....

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα και αυτο ισχυει για μια μεγαλη γκαμα προιντων(pc,laptop,smartphone κτλ)

Δεν αμφισβητω οτι η samsung ειναι ενα βημα μπροστα απο ολους, αλλα γενικοτερα οταν συμβαινει κατι τετοιο, ειμαστε στα ορια του μονοπωλιου, ειναι κακο για τον ανταγωνισμο και τελικα για ολους εμας.

Το τρελο σπρωξιμο που πηρε το lcd με το ταυτοχρονο θαψιμο του plasma, και απο ειδικους  και καλα, ουσιαστικα εδιωξαν απο την αγορα το δευτερο και τωρα φτασαμε σε μια περιοδο οπου απο τiς μεγαλες εταιριες πλεον μονο η samsung ασχολειται ουσιαστικα και με την LG να τα παιζει ολα για ολα στην επομενη τεχνολογια(OLED) και αναφερομαι σε εταιριες με μεγαλα R&D budget οχι στους δεκαδες υπολοιπους που κανουν copy paste.

Δημοσ.

Δεν αμφισβητω οτι η samsung ειναι ενα βημα μπροστα απο ολους, αλλα γενικοτερα οταν συμβαινει κατι τετοιο, ειμαστε στα ορια του μονοπωλιου, ειναι κακο για τον ανταγωνισμο και τελικα για ολους εμας

Πάντως οι τιμές έχουν πέσει δραματικά, σε σχέση με πριν απο κάτι χρόνια.

Δημοσ.

Σιγουρα αλλα η samsung στους δυο τομεις(τουλαχιστον που γνωριζω εγω) που ειναι ειναι πρωτη σε παγκοσμιο επιπεδο ακολουθησε την ιδια τακτικη. Πλημμυριζω την αγορα με απειρα μοντελα που εχουν κοινο χαρακτηριστικο οτι ειναι καλες κατασκευες, με specs στο "θεο" και σε πολυ καλες τιμες(και σε αυτο παιζει ρολο οτι ειναι τεραστιοσ ομιλος που μπορει να αντεξει μειωμενα κερδη εωσοτου εξασφαλισει το μεριδιο αγορας που θελει). Και εδω δεν λεω επισης οτι τα premium μοντελα της δεν ειναι πραγματικα premium.

Αλλα ο ανταγωνισμος παιζει ρολο οχι μονο στις τιμες αλλα και στο να τραβηξει και την αγορα τεχνολογικα μπροστα. Σκεψου μονο την αγορα των κινητων πριν ερθει η Apple να τα "ανακατωσει" ολα.

Τελοςπαντων εμενα με προβληματιζει το γεγονος οτι εταιριες πρωτοπορες οπωσ η philips αποσυρονται και θα καταντησει να παραγει μονο λαμπες(στο consumer κομματι γιατι στο ιατρικο ειναι ευτυχως ακομα μεσα στο παιχνιδι) και οτι η Sony πεταξε λευκη πετσετα σε μια τεχνολογια που δεν εχει καλα καλα κυκλοφορησει(OLED).

Δημοσ.

παντως εγω μακις σου λεω πως εφοσον ειναι για το δωματιο σου,ειναι υπερβολη να παρεις μια 32αρα...ποσο μαλλον 40αρα τηλεοραση.Και δεν το λεω απο πλευρας οτι ειναι για το δωματιο σου και οχι για το σαλονι,αλλα μπορει να μην ειναι βολικη οταν βλεπεις και να σου κουραζει τα ματια (κλπ).Εκτος βεβαια και αν εχεις μεγαλο δωματιο!

Αυτα απο εμενα!Καλοπροαιρετα παντα και οτι και αν παρεις κοιτα να το χαρεις!!

Δημοσ.

Τι λέμε ρε παιδιά τώρα; Και τι να πάρει ο άνθρωπος; κάποια 24"; :huh:

Για θέαση υλικού HD, κανονικά θέλει απο 40" και άνω.

Και στα 2 μέτρα απόσταση, μέση απόσταση για δωμάτιο, δεν υπάρχει ούτε κούραση στα μάτια, ούτε τίποτα.

Κατά την γνώμη μου μια χαρά επιλογή είναι, παρά να πάρεις μια 32αρα (για πιο μικρές δεν το συζητάω καν, δεν υπάρχουν) και μετά να σου φαίνεται "μικρή".

Τότε θα' ναι αργά.

Το μάτι συνηθίζει γρήγορα και ζητάει μεγαλύτερη εικόνα.

Δημοσ.

μακις, τελικά σε ποιά έχεις καταλήξ

τελικα παιδια κατεληξα σε αυτη 

Samsung UE40F6320 | Skroutz.gr

32 ιντσες ειναι αρκετα μικρη για το δικο μου δωματιο και ευχαριστω ολουσ εδω μεσα που με βοηθησαν!!τωρα μενει να μασω τα εχτρα χρηματα απο αυτα που ειχα μασει (υπολογιζοντας για 32 αρα) και θα την παρω.υπομονη και σε λιγο καιρο θα σας πω και τις εντυπωσεις μου!!

Δημοσ.

Καλή επιλογή Μάκη η συγκεκριμένη και καλά κάνεις που πας σε 40".

Την γλυκοκοιτάει και ένα συγγενικό μου πρόσωπο.

Δημοσ.

Καλή επιλογή Μάκη η συγκεκριμένη και καλά κάνεις που πας σε 40".

Την γλυκοκοιτάει και ένα συγγενικό μου πρόσωπο.

πολυ καλη οντως θα σας πω συντομα περισσοτερα!32αρα παντως ηταν μικρη για μενα!!πιστευω δεν θα το μετανιωσω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...