μακις1985 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 χαιρεται ειμαι καινουργιος εδω και θελω αν μπορει καποιος να με βοηθησει για πια "εξυπνη" τηλεοραση να διαλεξω.Η χρηση θα ειναι για σπορ καναλια,χρηση ιντερνετ και πολυ playstation 4.Η εικονα και η αναλυση με ενδιαφερει πιο πολυΕχω καποιες στο μυαλο μου οσοι μπορειτε να μου πειτε την αποψη σας,ο χωρος ειναι για το δωματιο μου οποτε η 32 ιντσες ειναι καλα πιστευω!Οι τηλεορασεις ειναι οι εξης LG 32LN613S | Skroutz.gr LG 32LA620S | Skroutz.gr Sony KDL-32W650 | Skroutz.gr Samsung UE32F6400 | Skroutz.gr Με προβληματιζει λιγακι και αν τα hz ειναι πραγματικα!γιατι προτιμω να ειναι 200 αληθινα.Σας ευχαριστω εκ των προταιρων.Αν εχετε προτασεις για αλλες τηλεορασεις σε αυτα τα χρηματα ειμαι διαθετημενος να σας ακουσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μακις1985 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 τι εγινε ρε παιδια?κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον διαφορες 1) Μονο η πρωτη εχει IPS panel 2) Oi samsung και sony εχουν edge LED 3) η πρωτη και η τριτη ειναι 3D ready 4) Η samsung δεν εχει 24p option( real/true cinema) 5) H sony εχει τα πιο αδυναμα ηχεια 6) Sony και samsung εχουν τα πιο "δυνατα" media player( η samsung δεν διαβαζει DTS) Αυτα ωσ χαρακτηριστικα γιατι ως εικονα δεν μπορω να βοηθησω μιας και δεν εχω καμια απο αυτες Για παιχνιδια πολλοι λενε οτι η sony εχει πλεονεκτημα Αν και δεν ειμαι ειδικος αυτα τα 200hz ειναι πιο πολυ για το marketing παρα οτι βλεπεις καποια τρομακτικη διαφορα και ετσι και αλλιως για παιχνιδια μαλλον off πρεπει να το εχεις για να κερδισεις σε lag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Η Samsung δεν διαβάζει DTS; Που το άκουσες αυτό; Οι media player Samsung κάνουν αναπαραγωγή DTS. μακις, στις 32" και τα 100Hz (μιλάμε για πραγματικά, έτσι; ) σε καλύπτουν. Εγώ, μεταξύ αυτών που βάζεις, θα προτιμούσα την F6400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν καταλαβαινω που χρειαζονται οι Smart TVs. Πραγματικα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Η Samsung δεν διαβάζει DTS; Που το άκουσες αυτό; Οι media player Samsung κάνουν αναπαραγωγή DTS. μακις, στις 32" και τα 100Hz (μιλάμε για πραγματικά, έτσι; ) σε καλύπτουν. Εγώ, μεταξύ αυτών που βάζεις, θα προτιμούσα την F6400. Σωστος λαθος δικο μου Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι προτεινουν αποκλειστικα samsung, τοσο πολυ πισω εχουν μεινει lg, sony, panasonic , philips κτλ; Εγω εχω μια panasonic plasma 4ετιας που δεν την αλλαζω για καμια LED αλλα προξενει εντυπωση........τεινει να γινει μονοπωλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Η Philips ειδικά, έχει μείνει πολύ πίσω, γι' αυτό και την εξαγόρασαν οι Κινέζοι. Για να δούμε τι θα κάνουν και αυτοί. Η δε Sony θεωρώ πως είναι πολύ ακριβή, γι' αυτά που προσφέρει. Όσο δε αφορά την Panasonic, έχει εγκαταλείψει την αγορά plasma πλεον, λόγω οικονομικών ζημιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μακις1985 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 μακις, στις 32" και τα 100Hz (μιλάμε για πραγματικά, έτσι; ) σε καλύπτουν. Εγώ, μεταξύ αυτών που βάζεις, θα προτιμούσα την F6400. και εγω σε αυτη κλεινω πιο πολυ φιλε μου,πες μου ξερεις μηπως κολλαει στο ιντερνετ?και αν ειναι 100 η 200hz.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πραγματικά 100Hz έχει, αλλά θεωρώ πως σε καλύπτει, ειδικά στις 32". Τώρα για το θέμα του smart, έχω ακούσει καλά λόγια για την συγκεκριμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μακις1985 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πραγματικά 100Hz έχει, αλλά θεωρώ πως σε καλύπτει, ειδικά στις 32". Τώρα για το θέμα του smart, έχω ακούσει καλά λόγια για την συγκεκριμένη. ωραια καλα μου φαινεται και μαλλον θα την χτυπησω απο βδομαδα αφου πρωτα παω να την δω και απο κοντα σε καποιο καταστημα..κατι τελευταιο Κωστη και δεν σε κουραζω αλλο,υπαρχει καμια το ιδιο αξιοπιστη και καλη μεχρι τα ιδια λεφτα οπως η F6400 σε μεγαλυτερες ιντσες?ρωταω γιατι φιλοι μου λενε να κοιταξω να παρω μια λιγο πιο μεγαλη για να δω διαφορα..ποια ειναι η γνωμη σου?ευχαριστω εκ των προταιρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Έχεις υπολογίσει την απόσταση θέασης; Αν πας σε 40", μια καλή πρόταση είναι αυτή, αλλά όπως βλέπεις, ανεβαίνει η τιμή. http://www.skroutz.gr/s/3838338/Samsung-UE40F6320.html Αν σου φαίνονται πολλά, τότε υπάρχει και αυτή, με υποδεέστερο πανελ http://www.skroutz.gr/s/3592433/Samsung-UE40F5500.html Πήγαινε πάντως πρώτα σε κάποιο μαγαζί και δες τες απο κοντά. Αν θες μεγαλύτερο μέγεθος απο 32αρα και smart και στο ίδιο ποσό, τότε η 5500, μάλλον είναι η λύση που σου ταιριάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν καταλαβαινω που χρειαζονται οι Smart TVs. Πραγματικα ομως. Αρ γιου σίριους, ωρέ; Χαζή τηλεόραση θα πάρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Obvious answer: θα κάνει παρέα στο smartphone κρυάδες βραδιάτικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μακις1985 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Έχεις υπολογίσει την απόσταση θέασης; Αν πας σε 40", μια καλή πρόταση είναι αυτή, αλλά όπως βλέπεις, ανεβαίνει η τιμή. http://www.skroutz.gr/s/3838338/Samsung-UE40F6320.html Αν σου φαίνονται πολλά, τότε υπάρχει και αυτή, με υποδεέστερο πανελ http://www.skroutz.gr/s/3592433/Samsung-UE40F5500.html Πήγαινε πάντως πρώτα σε κάποιο μαγαζί και δες τες απο κοντά. Αν θες μεγαλύτερο μέγεθος απο 32αρα και smart και στο ίδιο ποσό, τότε η 5500, μάλλον είναι η λύση που σου ταιριάζει. φιλε με πορωσες τρελα!!κοιτα σιγουρα θα παω να δω απο κοντα αλλα το ψηνω και για την 40F6320 απλα θα χρειαστει να κανω λιγο υπομονη αν ειναι παραπανω για να μασω τα extra λεφτα παραπανω,σε ευχαριστω για τις προτασεις σου..θα στειλω εντυπωσεις μολις τις δω απο κοντα,ειδικα την F6320 πιστευω τα αξιζει τα λεφτα της!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αν θες την άποψή μου, κάνε λίγη υπομονή, μάζεψε τα επιπλέον ευρώ και πάρε την 6320 στις 40". Αναμένω εντυπώσεις όταν δεις απο κοντά τις εν λόγω τηλεοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα