nthanasis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 i proti tainia cube mou arese para poli kai pragmatika noikiasa tin deuteri me megalo enthousiasmo nomizontas oti tha evlepa kati antaksio tou cube 1 pou tha me evaze se skepseis kai tha evlepa ena kalo psixolgiko thriller me liga logia, alla to mono pou eida einai mia tenia i opia einai ena apo ta xeirotera sequel pou exo dei pote...tis stigmes pou arxize na s'aresei meta apo liga lepta se apogoiteue pliros. elpizo to 3o meros na einai kalitero kai antaksio tou 1 alla den to vlepo sto cube 1 einai aksiosimeioti i erminia tou ithopiou pou ekane ton autistiko gia osous thimountai!
top-gear Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 top-gear' date='Aν ισχυει αυτο: opoios den tou aresei kapoia tainia,as pei den mou arese kai tous logous. oxi na kathetai na thavei. afta ta oliga;p θα ηθελες να μου εξηγησεις το παρακατω?:roll: ... itan patatara itan to "oi lefkoi den mporoun na pidiksoun psila" pou giristike olokliri se ena gipedo. Den ethapsa sti sigekrimeni periptosi.eipa tin prosopiki mou gnomi kai to logo pou pistevo oti einai patata.to gipedo gia mena einai kati pou den me trelenei oute me trelene pote. pantos o kyvos san idea einai prototupos kai protoporiakos. panw se afto peripou exei stirixtei kai to 13 ghosts pistevo
Γηρυόνης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μετά από προτροπή φίλου μου αποφάσισα και εγώ να δω τον "Κύβο" πριν από λίγες ημέρες. Προσωπική μου γνώμη ότι η ταινία με αφήνει παντελώς αδιάφορο, πιο ενδιαφέρων βρίσκω το "Ράκος νο 14" με τον Ψάλτη.
nthanasis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 gia osous endiaferontai to periodiko cine fan exei doro to dvd "cube" mono me 7.50e
Exoskeletor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 7,50 euro tha doso gia aythn thn patata?den pao kalitera laikh na agoraso 2 kila patates?poio fthna tha mou erthei an me plirosi kapoios 200 euro mpori me to zori na to paro to periodiko
grigas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Πριν λίγες μέρες είδα το Cube Zero....Προσωπικά μου άρεσε...Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο είναι prequel των άλλων δύο κύβων και εξηγεί αρκετά πράγματα κυρίως όσον αφορά τον λόγο ύπαρξης του κύβου. Δίνει βέβαια την μασημένη τροφή που τόσο μισεί ο έποτε αλλά κατά την άποψη μου με ωραίο τρόπο....Και στα τελευταία λεπτά πετάει και ένα εκπληκτικό φινάλε (για όσους έχουν δει τον πρώτο κύβο) το οποίο είναι: SPOILER WARNING Ο αυτιστικός στον πρώτο κύβο ήταν ένας από τους χειριστές του κύβου και σίγουρα χαρισματικός στα μαθηματικά ο οποίος προσπάθησε να ξεφύγει, τα κατάφερε αλλά τον συνέλαβαν, του έκαναν κάτι σαν λοβοτομή και πλύση εγκεφάλου, τον έριξαν μέσα στον κύβο και το μόνο που είχε απομείνει σε λειτουργία στο μυαλό του ήταν οι μαθηματικές του γνώσεις...
hexenlord Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Και στα τελευταία λεπτά πετάει και ένα εκπληκτικό φινάλε (για όσους έχουν δει τον πρώτο κύβο) το οποίο είναι:.......... E ohi ke ekpliktiko filtate grigas.Ekpliktiko finale itan afto tou fight club' date=' tou seven, tou xxxxx ergou. Alla sigoura ohi tou cube zero.Hori na thelo na iponoiso tipota exipnakistiko,den to ihes katalavi? Sti fasi pou kani tous anashimatismous me to mialo tou otan beni mesa ..."kapou ton eho xanadi afton".....
grigas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Όχι δεν είχε πάει το μυαλό μου ότι ήταν ο ίδιος άνθρωπος....Ναι μεν είπα "αυτός σκέφτεται όπως ο αυτιστικός στο πρώτο" αλλά μέχρι την φάση που έφαγε την πλύση εγκεφάλου κλπ δεν είχα κάνει το συνδιασμό ότι θα καταλήξει εκεί η ταινία... Kαλύτερα κάνε το ποστ σου με λευκά γιατί spoilerιάζεις λίγο....
KaizerSoze Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 griga,steile ena pm me tin perilipsi tou C0 giati to C to latrepsa,to C2 omws to sixathika TOSO poly(why oh why eprepe na dwsoun exigisi?Emena marese to 1 xwris exigisi gia ton Kyvo.Damn,man,evgaze pio noima etsi!)
Exoskeletor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 bgike kialo cube... kapoios ekei psila thelei na mas basanizei
epote Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 griga,steile ena pm me tin perilipsi tou C0 giati to C to latrepsa,to C2 omws to sixathika TOSO poly(why oh why eprepe na dwsoun exigisi?Emena marese to 1 xwris exigisi gia ton Kyvo.Damn,man,evgaze pio noima etsi!) i concure, AN KAI to dyo den htan poly kakogirismeno, vlepotan imho, apla gamouse ligaki to mitho ths proths
vasilis_81 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 ειδα ολα τα cube μαζεμενα. πρωτο ειδα το cube1 που με ενθουσιασε ως ψυχολογικο θριλερ,με την κλειστοφοβικη ατμοσφαιρα, την πρωτοτυπη ιδεα και τον τροπο που εδωσε ο σκηνοθετης την αποψη του για τον ανθρωπο στη σημερινη κοινωνικη πραγματικοτητα. επειτα ειδα το cube zero το οποιο ηλπιζα να μου δωσει καποιες απαντησεις ειδικα στο ποιοι κρυβονταν πισω απο ολο αυτο και γιατι(ηταν ενα πειραμα καποιας πολυε8νικης,της κυβερνησης η του στρατου?) σαν ταινια μου αρεσε,μου εδωσε και καποιες απαντησεις αλλα σε επιμερους σημεια οχι στο γενικο πλαισιο. τελος ειδα το cube2 που μου φανηκε επαναληψη του πρωτου στα περισσοτερα σημεια, με εκανε να αμφιβαλλω για την επιστημονικοτητα του και γενικα δε μου αρεσε ειδικα αφου ειχα δει το ενα και το prequel. τελικα 8ελω να ρωτησω αν καποιος καταλαβε ποιοι ακριβως ηταν πισω απο αυτο και γιατι το εκαναν. εστω κι αν δεν ειμαστε σιγουροι, εχει κανεις καποια καλη υπο8εση/ερμηνεια πανω σ'αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.