billiaspap13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το fan στο laptop μου και ψάχνω ένα αξιόπιστο μαγαζί στην Πάτρα για service. Είναι κανείς που να γνωρίζει κάποιο καλό με λογικές τιμές; Έχω μάθει ότι στο πλαίσιο οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες οπότε κάθε πρόταση καλοδεχούμενη!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ReputGlory1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 http://www.vrisko.gr/details/7d6a0ebj3_c61__ba4355572223a4f4e ΟΟΟ Μάστορας!
billiaspap13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Είσαι ευχαριστημένος δλδ;; Από τιμές τι παίζει;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Τι πρόβλημα εχεις με τα ανεμιστηρακια, σε συμφέρει να τα αλλάξεις παρα να τρεχεις σε μαστορους
billiaspap13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ανοιξα το pc και είδα ότι ο άξονάς του δεν είναι σταθερός. Δλδ το fan δουλεύει αλλα δεν είναι σταθερό. Αυτό προκαλεί ένα σχετικό βουητό. Ο θορυβος μπορεί να κυμαίνεται σε διάφορες βαθμίδες. Είτε καθόλου είτε να προκαλεί κ τριγμούς στο pc. Από οτι κατάλαβα είναι ανάλογα σε ποιά "θέση" δουλεύει. Αρχικά νόμιζα ότι βρίσκει σε κάποιο καλόδιο και για αυό το άνοιξα για να το τσεκάρω. Παρατήρησα όμως αυτή τη συμπερφορά. Οπότε κρίνω ότι η αντικατάσταση μάλλον είναι απαραίτητη. Ψάχνω κάποιο τεχνικό καθώς δεν μπορώ να " πάω παρακάτω " (δλδ να το αλλάξω μόνος μου) και θέλω κάτι σίγουρο και αξιόπιστο καθώς χρειάζομαι αμέσα το Pc... Παρακαλώ όποιος έχει κάποια άποψη για κάποιο μαγαζί να με ενημερώσει. Thanks για κάθε βοήθεια!
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ανοιξα το pc και είδα ότι ο άξονάς του δεν είναι σταθερός. Δλδ το fan δουλεύει αλλα δεν είναι σταθερό. Αυτό προκαλεί ένα σχετικό βουητό. Ο θορυβος μπορεί να κυμαίνεται σε διάφορες βαθμίδες. Είτε καθόλου είτε να προκαλεί κ τριγμούς στο pc. Από οτι κατάλαβα είναι ανάλογα σε ποιά "θέση" δουλεύει. Αρχικά νόμιζα ότι βρίσκει σε κάποιο καλόδιο και για αυό το άνοιξα για να το τσεκάρω. Παρατήρησα όμως αυτή τη συμπερφορά. Οπότε κρίνω ότι η αντικατάσταση μάλλον είναι απαραίτητη. Ψάχνω κάποιο τεχνικό καθώς δεν μπορώ να " πάω παρακάτω " (δλδ να το αλλάξω μόνος μου) και θέλω κάτι σίγουρο και αξιόπιστο καθώς χρειάζομαι αμέσα το Pc... Παρακαλώ όποιος έχει κάποια άποψη για κάποιο μαγαζί να με ενημερώσει. Thanks για κάθε βοήθεια! Δεν μπορεις να βγαλεις ενα φισακι, τουλάχιστον κανε μια προσπάθεια δεν ειναι κακο!!!
VonLoutsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καραισκάκη και Φιλοποίμενος είναι ένα μαγαζί με πισί ακριβώς δίπλα στην γωνία. Το παλικάρι που το έχει εγώ το εμπιστεύομαι και είναι και χρόνια στο επάγγελμα, πέρνα μια βόλτα να δεις και το μαγαζί και αποφάσισε...
billiaspap13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καραισκάκη και Φιλοποίμενος είναι ένα μαγαζί με πισί ακριβώς δίπλα στην γωνία. Το παλικάρι που το έχει εγώ το εμπιστεύομαι και είναι και χρόνια στο επάγγελμα, πέρνα μια βόλτα να δεις και το μαγαζί και αποφάσισε... Σε ευχαριστώ. Θα το έχω στα υπ' όψην....
billiaspap13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 http://www.vrisko.gr/details/7d6a0ebj3_c61__ba4355572223a4f4e ΟΟΟ Μάστορας! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Οχι απλός αδιάφορος αλλά και σχετικά αγενής. Για κάποιο λόγο μου είπε ότι υπήρχε άλλο προβλημα. Αν ήταν κάποιος αδαής να τον είχε πιάσει κορόιδο. Δεν ξέρω αν απλώς είναι άσχετος ή το έκανε επίτηδες. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΆΘΕ ΑΠΟΨΗ. (Στη συναρμολόγιση έχασε κ εσωτερικές βίδες, δείγμα του τι δουλειά κάνει.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα