Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα πρόβλημα με το fan στο laptop μου και ψάχνω ένα αξιόπιστο μαγαζί στην Πάτρα για service. Είναι κανείς που να γνωρίζει κάποιο καλό με λογικές τιμές; Έχω μάθει ότι στο πλαίσιο οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες οπότε κάθε πρόταση καλοδεχούμενη!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Ανοιξα το pc και είδα ότι ο άξονάς του δεν είναι σταθερός. Δλδ το fan δουλεύει αλλα δεν είναι σταθερό. Αυτό προκαλεί ένα σχετικό βουητό. Ο θορυβος μπορεί να κυμαίνεται σε διάφορες βαθμίδες. Είτε καθόλου είτε να προκαλεί κ τριγμούς στο pc. Από οτι κατάλαβα είναι ανάλογα σε ποιά "θέση" δουλεύει. Αρχικά νόμιζα ότι βρίσκει σε κάποιο καλόδιο και για αυό το άνοιξα για να το τσεκάρω. Παρατήρησα όμως αυτή τη συμπερφορά. Οπότε κρίνω ότι η αντικατάσταση μάλλον είναι απαραίτητη. Ψάχνω κάποιο τεχνικό καθώς δεν μπορώ να " πάω παρακάτω " (δλδ να το αλλάξω μόνος μου) και θέλω κάτι σίγουρο και αξιόπιστο καθώς χρειάζομαι αμέσα το Pc...

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια άποψη για κάποιο μαγαζί να με ενημερώσει. Thanks για κάθε βοήθεια!

Δημοσ.

Ανοιξα το pc και είδα ότι ο άξονάς του δεν είναι σταθερός. Δλδ το fan δουλεύει αλλα δεν είναι σταθερό. Αυτό προκαλεί ένα σχετικό βουητό. Ο θορυβος μπορεί να κυμαίνεται σε διάφορες βαθμίδες. Είτε καθόλου είτε να προκαλεί κ τριγμούς στο pc. Από οτι κατάλαβα είναι ανάλογα σε ποιά "θέση" δουλεύει. Αρχικά νόμιζα ότι βρίσκει σε κάποιο καλόδιο και για αυό το άνοιξα για να το τσεκάρω. Παρατήρησα όμως αυτή τη συμπερφορά. Οπότε κρίνω ότι η αντικατάσταση μάλλον είναι απαραίτητη. Ψάχνω κάποιο τεχνικό καθώς δεν μπορώ να " πάω παρακάτω " (δλδ να το αλλάξω μόνος μου) και θέλω κάτι σίγουρο και αξιόπιστο καθώς χρειάζομαι αμέσα το Pc...

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια άποψη για κάποιο μαγαζί να με ενημερώσει. Thanks για κάθε βοήθεια!

Δεν μπορεις να βγαλεις ενα φισακι, τουλάχιστον κανε μια προσπάθεια δεν ειναι κακο!!!

Δημοσ.

Καραισκάκη και Φιλοποίμενος είναι ένα μαγαζί με πισί ακριβώς δίπλα στην γωνία. Το παλικάρι που το έχει εγώ το εμπιστεύομαι και είναι και χρόνια στο επάγγελμα, πέρνα μια βόλτα να δεις και το μαγαζί και αποφάσισε...

Δημοσ.

Καραισκάκη και Φιλοποίμενος είναι ένα μαγαζί με πισί ακριβώς δίπλα στην γωνία. Το παλικάρι που το έχει εγώ το εμπιστεύομαι και είναι και χρόνια στο επάγγελμα, πέρνα μια βόλτα να δεις και το μαγαζί και αποφάσισε...

Σε ευχαριστώ. Θα το έχω στα υπ' όψην....

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Οχι απλός αδιάφορος αλλά και σχετικά αγενής. Για κάποιο λόγο μου είπε ότι υπήρχε άλλο προβλημα. Αν ήταν κάποιος αδαής να τον είχε πιάσει κορόιδο. Δεν ξέρω αν απλώς είναι άσχετος ή το έκανε επίτηδες. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΆΘΕ ΑΠΟΨΗ. (Στη συναρμολόγιση έχασε κ εσωτερικές βίδες, δείγμα του τι δουλειά κάνει.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...