sense1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν παιδιά σήμερα μου έκανε 3 φόρες Black screen 2 φόρες στο ίδιο game και 1 φορά στο άλλο και αυτό γιατί δεν πρόλαβα να ξανά μπω αφού είχε τελειώσει.... Μου πετάει Black screen την ώρα που παίζω και δουλεύει ο ανεμιστήρας της κάρτας γραφικών full όταν όπως κάνω restart και ενώ από κάτω ακούω το game και την μουσική να δουλεύουν κανονικά....το θέμα είναι ότι δεν επανέρχεται και χρειάζεται να κάνω restart... ΑΑΑΑ και από θερμοκρασίες μια χαρά 43 με 50 max και έχω χαμηλώσει τα γραφικά στο παιχνίδι για να μην κρασάρει Το σύστημα μου είναι το εξής αγορασμένο το 2007 MOB : MSI k9agm2 f/l CPU : AMD ATHLON 64 X2 3800+ DUAL CORE BOX GPU : Nvidia 9600 GT 512 - Last Beta update Ram : 2x2 Gb 667 Mhz Sound : Asus Xonar DG PSU : 400 Watt OCZ 400SXS Ευχαριστώ ....
SPANK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 θα σου έλεγα αρχικά να δοκιμάσεις παλαιότερους η καινούργιους drivers και επισης μια αλλη κάρτα γραφικών , η 9600 τα εχει τα χρονάκια της και δεν ειναι και απίθανο να υπολειτουργεί
sense1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση .... Θα δοκιμάσω προηγούμενα drivers ..... και θα ενημερώσω Όσο για τα χρονάκια ...όχι μόνο η κάρτα αλλά όλος ο υπολογιστής τα έχει.... Για αυτό περιμένω την κατάλληλη στιγμή να κάνω αναβάθμιση γιατί και ο cpu δεν με βοηθάει με το ableton 9 που φτιάχνω μουσική ... Και όταν λέω κατάλληλη στιγμή εννοώ οικονομική ...
SPANK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αυτο βεβαια μπορει να εναι οτιδήποτε και απο τον δίσκο , για τρέξε απο περιέργεια και ενα hdsentinel να δουμε πως ειναι ο δίσκος
sense1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ο ένας είχε υγειά 57% και ο άλλος 37%.. πως μπορώ να τα διορθώσω ???? Πάντως έπαιξα 2 game... και δεν μου έσβησε .... βεβαία το καθάρισα και έβαλα του Δεκεμβρίου driver...
SPANK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Στους δίσκους δεν διορθώνεται κατι και επειδή η υγεία τους ολο και πέφτει κρατα backup γιατι ισως σύντομα να πρέπει να αλλαξεις και αυτους , ενταξει αφου δεν σου ξανα κόλλησε καλα εισαι απλα να ξέρεις οτι οποιαδήποτε στιγμή μπορει κατι να σε αφήσει απο το pc
sense1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αχχχχχ......σήμερα που άνοιξα ξανά τον υπολογιστή... μου έβγαλε μήνυμα στα dos ότι battery low κάτι ...και κάτι για το cmos.... τον άνοιξα και έβγαλα και ξανά έβαλα την μπαταριά... και λειτούργησε.... αλλά κάηκε το πληκτρολόγιο μου....δεν ξέρω πως.....έχω την εντύπωση ότι δεν θα αντέξει για πολύ αυτός ο υπολογιστής....
sense1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μπορώ να πω πως μετά από καιρόo ξανά έγινε .... blackscreen 3 φόρες στο ίδιο game .... έμπαινα για 5 λεπτά και μετά black screen ...και έχω παλιό driver ...μήπως τα έφτυσε η κάρτα γραφικών ?? να δοκιμάσω την onboard? αλλά δεν νομίζω να μπορώ να παίξω με αυτήν lol....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα