Foxoulhs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδια ετσι οπως καθομουνα με το λαπτοπ μου ειχε επισυμανθει η ενδειξη χαμηλη μπαταρια.. στην συνεχεια μου το ξανα διχνει με κοκκινο ωσπου να παω να φερω το φορτιστη..ειχε κλεισει!! βαζω κανονικα το φορτιστη και παταω το start button..και στη συνεχεια εχουμε μαυρη οθονη με μια παυλιτσα πανω πανω "-" να αναβωσβηνει ουτε καν να φορτωση τα windows αλλαξα σκληρο δισκο μηπως φταιει αυτο αλλα τπτ..τι μπορει να εχει γινειι?κανα cpu?
filip123go Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πόση ώρα το άφησες σε αυτή την κατάσταση..?
kogi4ever Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Την παυλα αυτη στην βγαζει πριν κανουν τα windows boot ή μετα?
GasT Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 στο bios μπορει να μπεις και να μεινει ωρα εκει ανοιχτο?
Foxoulhs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Πόση ώρα το άφησες σε αυτή την κατάσταση..? μερικα δευτερολεπτα φιλε μου.. Την παυλα αυτη στην βγαζει πριν κανουν τα windows boot ή μετα? πριν κανουν boot.. στο bios μπορει να μπεις και να μεινει ωρα εκει ανοιχτο? δν μου κανει boot τα windows καν δν κανει σταρτ καθολου μονο μια παυλα..
ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 θεμα ram ή σκληρου μοι μυριζει..σκετες μαυρες οθονες...τι μάρκα είναι ? για να δοκιμασεις αν ειναι factory restore απο το hidden recovery partition 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα