Προς το περιεχόμενο

crystaldiskinfo 95% E8 remaining life 95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Καταρχήν έκανα όλα τα tips για τους ssd που αναφέρεται στο site. πολύ καλή δουλειά μπράβο liopyr.όταν πέρασα το crystaldiskinfo μου έβγαλε κατάσταση υγείας 95% και το πρόβλημα ήταν στο Ε8 remaining life 95. υπάρχει κάποιο πρόβλημα και αν ναι πως φτιάχνεται. ευχαριστώ προκαταβολικα όλους όσους θα ασχοληθούν

5wv2xpv.jpg.

Δημοσ.

Παρατηρείς πουθένα κανενα πρόβλημα η κόλλημα ? αν οχι δεν νομιζω οτι πρέπει να ανησυχείς

καλησπέρα spank.όχι κανένα πρόβλημα δουλεύει πολύ καλά και με τα τιπς που έκανα δουλεύει ακόμα καλύτερα. επίσης δεν είπα ότι κοίταξα να κάνω update to firmware και φοράει το τελευταίο. 

Δημοσ.

Εισαι μια χαρά τοτε και με 95 % δεν υπάρχει θέμα , ωστόσο να το παρακολουθείς συχνά και να κρατάς παντα backup για καλο και για κακο δεν ξέρεις τι γίνεται

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι μια χαρά τοτε και με 95 % δεν υπάρχει θέμα , ωστόσο να το παρακολουθείς συχνά και να κρατάς παντα backup για καλο και για κακο δεν ξέρεις τι γίνεται

ευχαριστώ πολύ. θα ανεβάσω και ένα as ssd bechmark να μου πεις τι παίζει με τις επιδόσεις. μια στιγμή γιατί τώρα το τρεχω

ευχαριστώ πολύ. θα ανεβάσω και ένα as ssd bechmark να μου πεις τι παίζει με τις επιδόσεις. μια στιγμή γιατί τώρα το τρεχω

δεν ξέρω αλλά τώρα που το έτρεξα μου έβγαλε χαμηλές τιμές

67r690.jpg

το 4k-64thrd μου το ανεβώ κατεβαζαι στο 115 και στο τέλος έπεσε στο 5.89.τι έγινε?μήπως επιδη

όταν έκανε το τεστ εγώ έγραφα?

Δημοσ.

Βασικά τα bechmark μην τα παίρνει και πολυ υπόψιν για το αν τρέχει σωστά η πολυ γρήγορα ο δίσκος , παίζουν και αλλοι παράγοντες ρόλο.

Το ahci το εχεις ενεργοποιήσει απο το bios φαντάζομαι ετσι ?

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά τα bechmark μην τα παίρνει και πολυ υπόψιν για το αν τρέχει σωστά η πολυ γρήγορα ο δίσκος , παίζουν και αλλοι παράγοντες ρόλο.

Το ahci το εχεις ενεργοποιήσει απο το bios φαντάζομαι ετσι ?

ναι σε ahci το έχω. το seq read write μου το έχει καλά. ηsandisk δίνει 480 read 200 write. to 4k-64thrd τώρα που το ξανάκανα στην αρχή όταν ξεκινάει μου το πάει μέχρι 437 και μετά πέφτει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...