Mibele Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας, έχω ένα πρόβλημα με το ps3 μου. Ειναι το παλιο ps3 με σκληρο δισκο 40gb.Έλειπα σε διακοπές, και είχα κλείσει τη μπαλαντέζα στην οποία το είχα συνδεμένο. Όταν γύρισα πάτησα το κουμπί και αυτό παει να ανοιξει και κλεινει αμεσως... Ειχα άλλο ενα ps3 60 Gb πριν 3 χρονια το οποιο εκλεινε μετα απο 2-3 δευτερολεπτα αφου πρωτα εβγαζε ενα κιτρινο φως. Yellow light of death... Αναγκάστhκα και πηρα νεο. Τωρα αυτο κλεινει παλι, αλλα αμεσως... χωρις να περασει ουτε δευτερολεπτο... Ξερει κανεις τι και αν μπορω να κανω για να φτιαξω τα ps3 μου ?????
mtzs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αλλαξε παστα για αρχη. Προφανως εχει ξεραθει εντελως. Παει κι αυτο για YLOD μαλλον. Ο ανεμιστηρας ακουγεται δυνατα οταν το ανοιγεις;
guardianx71 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Το παλιό το έχεις? Είναι και τα 2 fat απότι κατάλαβα. Αν δεν λειτουργήσει η πάστα που λέει ο mtzs άνοιξτο και βγάλτε το τροφοδοτικό του παλιού στο καινούριο.
gherudos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Άλλαξε το τροφοδοτικό για αρχή. Επίσης δοκίμασε να το βάλεις μόνο του σε μια πρίζα μήπως και τα έχει παίξει η μπαλαντέζα. Αν δεν βλέπεις πράσινο->κίτρινο->κόκκινο φωτάκι που αναβοσβήνει δεν είναι ylod και φυσικά δεν φταίει και η πάστα. Ακόμα και ξεραμένη να είναι τελείως θα έπρεπε να σε αφήνει να μπείς στο μενού και μετά να έκλεινε.
Mibele Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ! Θα δοκιμάσω να αλλάξω το τροφοδοτικό και ελπίζω να δουλέψει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα