noobsaibot Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδία χωράει η συγκεκριμένη ψύκτρα στο x- one;στα χαρακτηριστικά του x-one είδα ότι δεν χωράει για ένα χιλιοστό .Την έχεί βάλει κανένας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 στο συγκεκριμενο κουτι ειχα βαλει την darkknight αλλα ακουμπυσε λιγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobsaibot Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 αυτη την στιγμή έχω παραγγείλει την Τ4 που είδα ότι έχει αρκετή διαφορά στην απόδοση...αλλά χωράει! Tο να ακουμπάει στο κουτί υπάρχεί πρόβλημα στην απόδοση της ψύκτρας; Έχω έναν 6300 fx και θέλω να τον πάω στα 4.3(μητρικη asrock 970 extreme 3) θα κάνω δουλειά με την Τ4 ή η evo είναι μονόδρομος; sorry αν κουράσα μήπως προλάβω και αλλάξω την παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 για τα υπόλοιπα ας απαντησει ενα παιδι που να γνωρίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 αυτη την στιγμή έχω παραγγείλει την Τ4 που είδα ότι έχει αρκετή διαφορά στην απόδοση...αλλά χωράει! Tο να ακουμπάει στο κουτί υπάρχεί πρόβλημα στην απόδοση της ψύκτρας; Έχω έναν 6300 fx και θέλω να τον πάω στα 4.3(μητρικη asrock 970 extreme 3) θα κάνω δουλειά με την Τ4 ή η evo είναι μονόδρομος; sorry αν κουράσα μήπως προλάβω και αλλάξω την παραγγελία. Kοιτα η 212 evo ειναι οτι καλυτερο σε αεροψυκτρα και οτι πιο vfm κυκλοφορει. Η Τ4 δεν εχει την αποδοση της evo να ξερεις. Ειναι υποδεεστερη. Οσο για τα 4.3 που λες αν παρεις την Τ4 δεν σε βλεπω γιατι και η μητρικη σου δεν βοηθαει και πολυ. Μαξ να τον πας 4.0ghz αλλα θα προτεινα την evo σιγουρα αν πας για oc εστω και για 4ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobsaibot Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Για την evo το ξέρω ότι είναι ότι καλύτερο σ αυτά τα λεφτά. Δυστυχώς όμως θ ακουμπάει στο κουτί και η μητρική μου με 4+1 δεν είναι μαλλόν για πολλά! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) COOLERMASTER RR-T4-18PK-R1 HYPER T4 COOLER http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806877 Βαλε και δευτερο ανεμιστηρα στην ψυκτρα: ARCTIC COOLING F12 PWM 120MM CASE FAN http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650152 Ο Arctic F12 PWM εχει ειδικο βυσμα ωστε μπορεις να συνδεσεις και τους δυο ανεμιστηρες στην ιδια PWM υποδοχη της μητρικης. Αντι για τον Arctic F12 PWM αν θες μπορεις να παρεις τον ARCTIC COOLING F12 PWM CO FAN 120MM http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650180 που λεει οτι κανει για 24ωρη χρηση. Οπως ομως και να εχει, ολοι οι ανεμιστηρες της ARCTIC COOLING εχουν 6 χρονια εγγυηση, οποτε γιατι να δωσεις παραπανω 3 ευρω? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2014 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobsaibot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αυτή η ψύκτρα μήπως είναι καλύτερη απο την Τ4; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650129 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Κοίτα την Thermalright True Spirit 120M που είναι on par με την Hyper 212 evo και πιο "μαζεμένη". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobsaibot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 έχω δεί κάλες κριτικές και για αυτήν το κακό είναι ότι έχω κάνει την παραγγελία μαζί με αλλά πράγματα από το eshop οπότε αν γίνεται κάποιες προτάσεις απο εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 And?Εχεις πάρει στα χέρια σου τα πράγματα;Εχεις πληρώσει;Αν όχι,διαμορφώνεις την παραγγελία σου όπως θέλεις και όποτε θέλεις.Είναι δικαίωμά σου σάν πελάτης και υποχρέωσή τους σάν κατάστημα. Θές ντέ και καλά eshop;Δές την Thermalright Mucho HR-02.Καλύτερη απο όσες προτάθηκαν έως τώρα,άλλα αρκετά πιο ακριβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobsaibot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 όντως φαρμάκι η τιμή!!!τελικά λόγω πολλών παραγόντων (χρόνου δυστύχως από digital που έχει την truespirit είχα κακές εμπειρίες στο παρελθόν με την παράδοση προιοντός ) χρήματος(διαθέτω μέχρι 30€)κατέληξα στην λύση του duffy την t4 με 2 fans σε διάταξη push and pull πιστεύω να κάνει δουλεια. Πάντως η truespirit ήταν η 2η επιλογη μου κρίμα να μην υπάρχει σε μαγαζί στην Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 όντως φαρμάκι η τιμή!!!τελικά λόγω πολλών παραγόντων (χρόνου δυστύχως από digital που έχει την truespirit είχα κακές εμπειρίες στο παρελθόν με την παράδοση προιοντός ) χρήματος(διαθέτω μέχρι 30€)κατέληξα στην λύση του duffy την t4 με 2 fans σε διάταξη push and pull πιστεύω να κάνει δουλεια. Πάντως η truespirit ήταν η 2η επιλογη μου κρίμα να μην υπάρχει σε μαγαζί στην Αθήνα. παντως να ξερεις με τον 2ο ανεμιστηρα ζητημα να κερδισεις 1-2 βαθμους σε full load. Ασε που σε σχεση με τον ανεμιστηρα της ψυκτρας ειναι πολυ πιο θορυβοδης ο F12. Eχω 3 τετιους και τους δουλευω στα 600 γιατι μετα κανουν πολυ θορυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobsaibot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 τελικά ακύρωσα την Τ4 και πήρα την truespirit 120 απο Site: εδώ. . Πιστεύω να αξίζει και να σπάσω το φράγμα των 4ghz που είναι το turbo της cpu με σωστή ψύξη του vrm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πήρα την coolermaster hyper 212. Μια ερώτηση σε όποιον την έχει. Όταν είναι πάνω στον επεξεργαστή και την πιάσεις με το χέρι και την γυρνάς αριστερά δεξιά, γυρνάει ή πρέπει να είναι βράχος. Ρωτάω γιατί την έσφιξα τέρμα αλλά άμα τη πιάσω από πάνω και τη κάνω αριστερά δεξιά γυρνάει λίγο. Πάντως από θερμοκρασίες πηγα 16 σε idle και 25 σε game χωρίς να ανεβάσω τρελές στροφές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα