Troll Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Πήγα απο windows 8 σε 8.1 Όταν ανοίγω μια σελίδα στον chrome φαίνεται σαν να έχω ανάλυση 1366*768 (η οθόνη του laptop είναι 1920*1080) και πρέπει να scrollαρω πολλές φορές για να διαβάσω κάτι! Στα windows 8 δεν είχε θέμα! Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ...καμιά ιδέα pls!?!?
TheELF Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Τέρμα κάτω αριστερά στο πληκτρολόγιο πρέπει να έχει ένα πλήκτρο ctrl κράτα το πατημένο και παίξε με την ροδέλα του ποντικιού,η ότι αντίστοιχο έχει το laptop σου,δουλεύει και με τα πλήκτρα + - έτσι φέρνεις κάθε σελίδα ξεχωριστά στα μέτρα που θες.
Troll Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Το κάνω αλλά μετά τα χρώματα φαίνονται σαν να μπήκαν για πλύσιμο. Έχω κατεβάσει όλους τους drivers αλλά δεν άλλαξε κάτι! :S
jim_p Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Κλεισε το hardware acceleration του chrome τοτε (settings > show advanced > use hardware acceleration when available).
sissoko13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Για σας ...οταν ανοιγω το google ανοιγει σαν "παραθυρο"(σαν το media player) -(win 8) εχω και εχει μια στηλη "ραφι"πως το βγαζω ; επισης οταν κανω minimize δεν βλεπω επιφανεια εργασιας μονο ενα γκριζο φοντο...τι κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα