Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες, είμαι κάτοχος της συσκευής του τίτλου. Απίστευτη συσκευή, τέλεια οθόνη. Το πρόβλημά μου είναι ότι στις κλήσεις ομιλίας παρατήρησα πως ακούω τον συνομιλητή μου λίγο πιο αργά από την πραγματικότητα. Σαν να τα χει πιει λιγάκι!!! Λες και έχει κάποιο φίλτρο που κάνει την φωνή πιο βαριά και συρτή! Έχει κάνεις γνώση του προβλήματος? 

υγ. Έχει 2 επιλογές και καλά εξισορρόπησης θορύβου αλλά για ακρόαση μουσικής,αλλά δεν φταίει αυτό. το δοκίμασα

ευχαριστώ

Δημοσ.

καλύτερα να απευθυνθείς στο service της sony που εκεί θα στο φτιάξουν αμέσως χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις κάποιο πόσο αφού τα καλύπτει η εγγύηση

Δημοσ.

Καλησπέρες, είμαι κάτοχος της συσκευής του τίτλου. Απίστευτη συσκευή, ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΕΝΗ οθόνη. Το πρόβλημά μου είναι ότι στις κλήσεις ομιλίας παρατήρησα πως ακούω τον συνομιλητή μου λίγο πιο αργά από την πραγματικότητα. Σαν να τα χει πιει λιγάκι!!! Λες και έχει κάποιο φίλτρο που κάνει την φωνή πιο βαριά και συρτή! Έχει κάνεις γνώση του προβλήματος? 

υγ. Έχει 2 επιλογές και καλά εξισορρόπησης θορύβου αλλά για ακρόαση μουσικής,αλλά δεν φταίει αυτό. το δοκίμασα

ευχαριστώ

:P

• Like 1
Δημοσ.

Εγω να κανω μια ισως ηλιθια ερωτηση προς τον TS.. Μηπως οι κλησεις γινονται μεσω viber ή skype? Γιατι εκει οντως εχουν θεματα delay οι κλησεις και αντιλαλου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ρε συ εντάξει είπαμε είμαι γιωτας όχι κ έτσι! Κανονικές κλήσεις από το κουνηστο χωρίς wifi ή 4\3g. Με έχει φρικάρει. Λες και όλοι που μιλάω είναι μαστουρωμενοι :-D

Επεξ/σία από stelakos78
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...