stelakos78 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρες, είμαι κάτοχος της συσκευής του τίτλου. Απίστευτη συσκευή, τέλεια οθόνη. Το πρόβλημά μου είναι ότι στις κλήσεις ομιλίας παρατήρησα πως ακούω τον συνομιλητή μου λίγο πιο αργά από την πραγματικότητα. Σαν να τα χει πιει λιγάκι!!! Λες και έχει κάποιο φίλτρο που κάνει την φωνή πιο βαριά και συρτή! Έχει κάνεις γνώση του προβλήματος? υγ. Έχει 2 επιλογές και καλά εξισορρόπησης θορύβου αλλά για ακρόαση μουσικής,αλλά δεν φταίει αυτό. το δοκίμασα ευχαριστώ
nik1234 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 καλύτερα να απευθυνθείς στο service της sony που εκεί θα στο φτιάξουν αμέσως χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις κάποιο πόσο αφού τα καλύπτει η εγγύηση
kataramenos32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρες, είμαι κάτοχος της συσκευής του τίτλου. Απίστευτη συσκευή, ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΕΝΗ οθόνη. Το πρόβλημά μου είναι ότι στις κλήσεις ομιλίας παρατήρησα πως ακούω τον συνομιλητή μου λίγο πιο αργά από την πραγματικότητα. Σαν να τα χει πιει λιγάκι!!! Λες και έχει κάποιο φίλτρο που κάνει την φωνή πιο βαριά και συρτή! Έχει κάνεις γνώση του προβλήματος? υγ. Έχει 2 επιλογές και καλά εξισορρόπησης θορύβου αλλά για ακρόαση μουσικής,αλλά δεν φταίει αυτό. το δοκίμασα ευχαριστώ 1
stelakos78 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ¨ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΕΝΗ " τι δεν έπιασα?
kataramenos32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πολυ καλη συσκευη overall αλλα η σονυ εχει ενα θεματακι με τα χρωματα της.ΔΕΝ το τονιζω ΔΕΝ τη συκρινω με AMOLED αλλα με ολες τις υπολοιπες LCD κτλ.
Skr1ll3x Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εγω να κανω μια ισως ηλιθια ερωτηση προς τον TS.. Μηπως οι κλησεις γινονται μεσω viber ή skype? Γιατι εκει οντως εχουν θεματα delay οι κλησεις και αντιλαλου..
stelakos78 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Όχι ρε συ εντάξει είπαμε είμαι γιωτας όχι κ έτσι! Κανονικές κλήσεις από το κουνηστο χωρίς wifi ή 4\3g. Με έχει φρικάρει. Λες και όλοι που μιλάω είναι μαστουρωμενοι Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2014 από stelakos78
ppsichogios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ρυθμισεις/ρυθμισεις κλησεων / απενεργοποιηση τη μειωση ταχυτητας ομιλουντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα