barman_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειχα ιδεα οτι υπάρχουν 2 πρωτοκολλα για ασυρματη φορτιση. Διαβαζω ομως οτι με το νεξους 5 θα δουλεψει...σωστα? επειδη ενδιαφερομαι και γω το πρωτοκολλο πρεπειε να ειναι το qi
papars Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Το συγκεκριμένο του topic κάνει μόνο για πειραματισμό. Όπως ανέφερα πιό πάνω το έχω βάλει σε ένα blade 3 και πάει πολύ καλά. αρχικά έλεγα να το βάλω στο αυτοκίνητο ώστε να φορτίζει το τηλέφωνο χωρίς καλώδιο αλλά δεν μου πέτυχε. Τελικά πήρα μερικές βάσεις και τις έχω σπίτι, γραφείο εξοχικό και απλά ακουμπαω το τηλέφωνο επάνω και φορτίζει. Η powermat πουλήθηκε στην Duracell νομίζω αλλά το στάνταρ πάει προς Qi που το υποστηρίζουν οι μεγάλοι. Το Qi έχει και μεγαλύτερη απόσταση φόρτισης από αυτό. Σε εμένα με θήκη το τηλέφωνο πρέπει να το κεντραρω καλά για να φορτίζει. Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι όταν φορτίσει κόβει την παροχή και την ξεκίνα ξανά αφού αποφορτιστεί λίγο το κινητό.
alexpen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ε τοτε fail! Αν ειναι ετσι δεν ξερω αν ειναι καν προσφορά!
cris41 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δεν αγοραζω. Αμα ειναι να κανω ολα αυτα και να βαζω και καλωδιο και να θελω και ανταπτορα για το αιφον το βαζω στη πριζα και φορτωνει και γρηγορα και τελος.
barman_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 τζαμπα λεφτα δεν ειναι..υπαρχουν μπολικα στο ιμπει,επωνυμα και μη.με 10 ευρω ειναι να αγορασω ενα για το νεξους,που δουλευει αποδεδειγμενα καλα..
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Σε τi άφορα αυτη η προσφορα, στην βάση ή σε αυτο το άσπρο κουτακι που ακουμπάει επανω στην βαση και κουμπωνει το κινητο, και η βαση αυτη ειναι η αντίστοιχη που δινουν πχ για τα samsung, δηλαδη αν βαλω επανω στην βαση το S3 θα φορτίσει?
g8anos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Έχω s3 που εχω το φορτίζω ασύρματα. Το Qi συμβατό charger, έκανε γύρω στα 35ε και η κάρτα για το s3 περίπου 7ε Δεν χρειαζεται καπακι, μονο μια λεπτη καρτουλα ειναι που χωραει κατω απο το μαμα cover... Δουλεύει μια χαρά, απλα ο χρόνος φόρτισης διπλασιάζεται περίπου... Το δικό μου φορτίζει με περίπου 550 mAh που ειναι περιπου τα μισα απο το καλώδιο...
Tony_Stark_21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλο φαινεται, το χει πάρει κανένας;
kukukali Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Έχω s3 που εχω το φορτίζω ασύρματα. Το Qi συμβατό charger, έκανε γύρω στα 35ε και η κάρτα για το s3 περίπου 7ε Δεν χρειαζεται καπακι, μονο μια λεπτη καρτουλα ειναι που χωραει κατω απο το μαμα cover... Δουλεύει μια χαρά, απλα ο χρόνος φόρτισης διπλασιάζεται περίπου... Το δικό μου φορτίζει με περίπου 550 mAh που ειναι περιπου τα μισα απο το καλώδιο... Μπορείς να δώσεις τα λίνκ...ΕυχαριστώΥπάρχει και με ποιο γρήγορη φόρτιση?
efo355 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 τζαμπα λεφτα δεν ειναι..υπαρχουν μπολικα στο ιμπει,επωνυμα και μη.με 10 ευρω ειναι να αγορασω ενα για το νεξους,που δουλευει αποδεδειγμενα καλα.. Εφόσον όταν το σηκώσεις από τη βάση δεν φορτίζει ποια η διαφορά του να φορτίσεις με το καλώδιο; Επίσης δεν χρειάζεται να αναφέρω πως αν η μπαταρία είναι άδεια αν σε πάρουν τηλέφωνο δεν μιλάς γιατί δεν θα αντέξει το κινητό ενώ με το καλωδιάκι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Η επαγωγική φόρτιση είναι μια χαρά στις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες λόγω του κίνδυνου άχρηστευσης της συσκευής από υγρασία. Τωρα στα κινητά; Καλύτερα φάτε τα σε σουβλάκια παιδιά.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 η βαση αυτη ειναι η αντίστοιχη που δινουν πχ για τα samsung, δηλαδη αν βαλω επανω στην βαση το S3 θα φορτίσει? Oχι. Διαφορετικο συστημα οπως ειπωθηκε παραπανω. Εσυ θελεις ενα Qi Wireless charger (και receiver), αυτο ειναι PMA. Ισως αν υπαρχουν ειδικες θηκες συμβατες με το Powermat θα δουλεψει. Διαβαστε μια και τα σχολια στο αμαζον ειναι πολυ κατατοπιστικα. @Mary αν συνδεσεις το κινητο με το βυσμα του ασπρου "βοτσαλου" ναι θα φορτισει. Αλλα αυτο δεν ειναι ασυρματη φορτιση. Βασικα αυτο το κομματι το εχει (αν καταλαβα καλα) για να φορτιζεις παραπανω απο μια συσκευη, δηλ. η μια θα φορτιζει απλως ακουμπωντας τη στο επιπεδο και η αλλη οντας συνδεδεμενη με το "βοτσαλο". Δε νομιζω πως ειναι βολικο αν θελεις να το χρησιμοποιησεις με αυτον τον τροπο αφου πρακτικα θα ειναι απλως μια προεκταση του φορτιστη 1
papars Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Για τους πειραματισμούς μου έχω πάρει μερικά από αυτά. http://www.ebay.co.uk/itm/360494782843 Θέλει προσοχή να ξεκολλήσεις την πλακέτα δέκτη - για να μην σπάσει ο φερίτης. Ο δέκτης βγάζει 5Volt.
alambi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 τζαμπα λεφτα δεν ειναι..υπαρχουν μπολικα στο ιμπει,επωνυμα και μη.με 10 ευρω ειναι να αγορασω ενα για το νεξους,που δουλευει αποδεδειγμενα καλα.. Θα μπορούσες να μας δώσεις ενα λινκ απο που θα το αγοράσεις, και εισαι σίγουρος ότι θα δουλεύει με το Nexus 5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα