Junior22 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά με ποιες επιλογές μπορώ να βλεπω μια εικόνα στο ίντερνετ ολόκληρη?γιατί τώρα φαίνονται σχεδόν οι μισές!χρησιμοποιώ uc browser..επισης όταν μπήκα σε ένα site(goal.com)αλλα όχι mobile version..η οθόνη ήταν zoomed in και δε μπορούσα να κάνω zoom out..γιατι? Sent from my RM-892_eu_greece_209
Windows8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά με ποιες επιλογές μπορώ να βλεπω μια εικόνα στο ίντερνετ ολόκληρη?γιατί τώρα φαίνονται σχεδόν οι μισές!χρησιμοποιώ uc browser..επισης όταν μπήκα σε ένα site(goal.com)αλλα όχι mobile version..η οθόνη ήταν zoomed in και δε μπορούσα να κάνω zoom out..γιατι? Sent from my RM-892_eu_greece_209 να μην χρησιμοποιείς uc browser, o Explorer ειναι εξαιρετικός και υπερβολικά γρήγορος
Junior22 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και με τον ΙΕ ομως που δοκιμασα εχω το ιδιο προβλημα.τι μπορει να φταιει?
Windows8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Σε εμένα δεν έχει κάτι τέτοιο. Σε ποια σαιτ το δοκίμασες;
Junior22 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ακομα και τις φωτο στο ΦΒ δεν τις δειχνει ολοκληρες!
Windows8 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ακομα και τις φωτο στο ΦΒ δεν τις δειχνει ολοκληρες! Στο φβ ισχυει, αλλα εχουμε εφαρμογή who cares?
Junior22 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ποια εφαρμογη?στο goal.com που εβλεπα μου εμφανιζε μονο zoomed in..αλλα ακομα και απο εφαρμογη στο fb παλι δειχνει μισες τις φωτο λογω ζουμαρισματος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα