adi32 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εχω το Microsoft Wireless Set Keyboard Mouse 3000 και ξαφνικα δε λειτουργει το αριστερο κλικ Το εβαλα και σε αλλο pc και τα ιδια Να το ανοιξω να δω μηπως κατι δνε κανει επαφη ? Αλλα δε βλεπω καμια βιδα Τωρα μπορω να αγορασω μονο ποντικι ή πρεπει να παρω παλι αλλο σετ? Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2014 από adi32
apostolisR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αν είναι μέσα στην εγγύηση θα στο αλλάξει η microsoft κατα 99%.
panoyker10rp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 φίλε δεν είμαι σίγουρος άλλα νομίζω δεν χρειάζεται σετ να πάρεις σκέτο ποντίκι εσύ ανοιξέ το κάλου κακού δεν έχεις να χάσεις και κάτι
Commodus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αν είναι μέσα στην εγγύηση θα στο αλλάξει η microsoft κατα 99%. 3 χρόνια είναι η εγγύηση του. Κοίτα το εκτός αν έχεις χάσει αποδείξεις κτλπ.
adi32 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μολις βρηκα την αποδειξη και εληξε πριν 2 μηνες η εγγυηση ! Υπαρχει περιπτωση να παιζει καποιο απο αυτα με το ιδιο usb του παλιου σετ ? http://www.skroutz.gr/c/69/mice/f/5607/%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF.html?keyphrase=microsoft+mouse+3000 Επειδη ειναι και τα δυο σε ενα usb ελεγα μηπως υπαρχει προβλημα αν παρω μονο ποντικι και το βαλω σε αλλο usb Αυτο που ειχα εχει μεγαλη εμβελεια 10μ και θελω κατι αντιστοιχο
VasKag Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 δοκιμασε να το ανοιξεις. συνηθως οι βιδες ειναι κατω απο τα αυτοκολλητα ή κατω απο τα πατακια. αν το ανοιξεις και δεις οπτικα οτι δε φαινεται κατι, μπορεις να παρεις ενα σπρευ επαφων και να του ριξεις λιγο. εννοειται αν δεις σκονες τις καθαριζεις. προσεκτικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα