Stavmitsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ο γραφίστας που μας έφτιαξε τη νέα εταιρική ταυτότητα, ανέλαβε να κάνει μια ιστοσελίδα για την επιχείρηση (λογιστήριο) σε wordpress αν δεν κάνω λάθος. Μπορώ να βάλω ο,τιδήποτε θέλω σε html απ ότι κατάλαβα. Η ερώτηση μου είναι, υπάρχει κάποιος τρόπος ο κάθε πελάτης με το δικό του username και password να έχει το δικό του cloud storage? Δηλαδή, να μου ζητάει κάποιο χαρτί και να του λέω μπες στο site, στον τάδε φάκελο και κατέβασε το. Κάτι σαν dropbox... Ίσως και το ίδιο το dropbox! Ξέρω ότι η περιγραφή θυμίζει λίγο πρόεδρο Εδεσσαικού, αλλά ελπίζω να πιάστε το νόημα! Ευχαριστώ πολύ
geomagas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Να ανεβάζεις ότι θέλεις σε HTML, ναι, έτσι είναι. Βασικά, στις περισσότερες περιπτώσεις, εσύ γράφεις κείμενο και το φορμάρεις σε έναν editor, αλλά εσωτερικά αποθηκεύεται markup. Να έχει ο κάθε πελάτης το δικό του username/password, υποστηρίζεται από το WP out-of-the-box. Αλλά χωρίς πολλά-πολλά. Για έξτρα λειτουργικότητα, δες το buddyPress. Για το storage, θα υποθέσω ότι δεν το θέλεις ντε και καλά "cloud".... Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο plugin που θα παρέχει per-user storage, και σίγουρα αυτός που σας το έστησε θα είναι σε θέση να κάνει μια μικρή έρευνα για το ποιο είναι το πιο κατάλληλο για το δικό σας site.
Stavmitsos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχως το παλικάρι απ ότι κατάλαβα δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο, απο καλή διαθεση μας βοηθησε να το φτιάξουμε κι αυτο. Οπότε δεν είναι σε θέση να,προτείνει κάτι. να εξηγήσω πως το θέλω λίγο αναλυτικότερα; Λοιπόν. Ειμαι ο Γιάννης ο υδραυλικός. Παίρνω τηλέφωνο στο λογιστήριο κάθε τρίμηνο να μου στείλουν το χαρτί για την,πληρωμή του ΦΠΑ. τώρα όμως το γραφειο εξελίχθηκε! Κι αντι να τους πάρω τηλέφωνο, μπορώ να μπω κατευθείαν στο λογαριασμό μου στο site, και να το πάρω μόνος μου! Ομως. Ο Γιάννης δεν θέλουμε να μπορεί να ανεβασει τίποτα, αλλα εννοείται να μη μπορεί να δει τα χαρτιά του Κώστα του ηλεκτρολόγου! Κάθε πελάτης δηλαδη, να έχει πρόσβαση μόνο στον,φακελο που τον ενδιαφέρει. Οπότε δεν ξέρω αν κάνει το owncloud! Κάνει έτσι όπως το έθεσα;
akis_fc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ γνώμη μου σύμφωνα με τη σχετική μου εμπειρία, για την δουλειά που θέλεις να κάνεις δεν είναι ή καταληλλότερη λύση αυτό που έχεις υλοποιήσει, αν έχεις πχ 100 πελάτες τι θα κάνεις θα ανεβάζεις σε καθενός το λογαριασμό τα έγγραφα που τους αφορούν ? Καλή υπηρεσία αυτή που θέλεις για τους πελάτες σου και μπράβο σου αλλά αν καταλήξεις να σου είναι περισσότερο χρονοβόρα? Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα ή σε κάποιο crm το οποίο θα προσφέρει σύνδεση με ένα website ή σε κάποιο μικρό custom crm web based. Αρκετά ακριβότερες λύσεις αυτές που σου προτείνω αλλά κάνουν ακριβώς τη δουλειά που θέλεις και πολύ παραπάνω και φυσικά "βγάζουν τα λεφτά τους" όσο μεγαλώνει το γραφείο σου.
geomagas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχως το παλικάρι απ ότι κατάλαβα δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο, απο καλή διαθεση μας βοηθησε να το φτιάξουμε κι αυτο. Οπότε δεν είναι σε θέση να,προτείνει κάτι. να εξηγήσω πως το θέλω λίγο αναλυτικότερα; Λοιπόν. Ειμαι ο Γιάννης ο υδραυλικός. Παίρνω τηλέφωνο στο λογιστήριο κάθε τρίμηνο να μου στείλουν το χαρτί για την,πληρωμή του ΦΠΑ. τώρα όμως το γραφειο εξελίχθηκε! Κι αντι να τους πάρω τηλέφωνο, μπορώ να μπω κατευθείαν στο λογαριασμό μου στο site, και να το πάρω μόνος μου! Ομως. Ο Γιάννης δεν θέλουμε να μπορεί να ανεβασει τίποτα, αλλα εννοείται να μη μπορεί να δει τα χαρτιά του Κώστα του ηλεκτρολόγου! Κάθε πελάτης δηλαδη, να έχει πρόσβαση μόνο στον,φακελο που τον ενδιαφέρει. Οπότε δεν ξέρω αν κάνει το owncloud! Κάνει έτσι όπως το έθεσα; Τώρα το εξειδίκευσες αρκετά. Αν θέλεις να παράγεις τα έγγραφα αυτά σε κάποια άλλη εφαρμογή (word, excel κλπ) και απλά να τα "ανεβάζεις" στο λογαριασμό του πελάτη σου, μπορείς εξίσου καλά να του τα στείλεις και με e-mail. Το plugin στο site (εφόσον είναι wordpress όπως λες) θα είχε νόημα αν αυτά τα έγγραφα χρειαζόταν να παραχθούν αυτόματα για τον πελάτη, βάσει κάποιων στοιχείων που θα καταχωρούσες εσύ στην καρτέλα του. Αλλά κάτι τόσο εξειδικευμένο δεν νομίζω να βρεις έτοιμο. Κάποιος θα πρέπει να σου το φτιάξει.
Stavmitsos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα είναι να μην στα ζητάει συνέχεια. Να ξέρει δηλαδη ότι είναι εκεί, ότι χαρτιά έχει φέρει στο γραφειο. Χρησιμοποιούμε ψηφιακή αρχειοθέτηση, σκαναρουμε δηλαδη τα πάντα και έλεγα μήπως γινοταν ο φακελος του κάθε πελάτη, που ούτως η αλλως δηλαδη υπάρχει στον server του γραφειου, να είναι προσβασιμος κι από τον ίδιο. να σημειώσω ότι χρησιμοποιούμε το m-files...
Stavmitsos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα είναι να μην στα ζητάει συνέχεια. Να ξέρει δηλαδη ότι είναι εκεί, ότι χαρτιά έχει φέρει στο γραφειο. Χρησιμοποιούμε ψηφιακή αρχειοθέτηση, σκαναρουμε δηλαδη τα πάντα και έλεγα μήπως γινοταν ο φακελος του κάθε πελάτη, που ούτως η αλλως δηλαδη υπάρχει στον server του γραφειου, να είναι προσβασιμος κι από τον ίδιο. να σημειώσω ότι χρησιμοποιούμε το m-files...
geomagas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Για τσέκαρε αυτό το άρθρο, έχει μερικά plugins που μπορεί να σου κάνουν τη δουλειά.
ktsolkas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εγω θα επαιζα με σελιδες(αρθρα) με κωδικο ιδιο για καθε χρηστη. Για πχ θα δημιουργησεις μια κατηγορια πχ μητσος υδραυλικος.θα κανεις ενα ποστ στην κατηγορια αυτη ανεβαζοντας συννημενο το εγγραφο που θες.και θα προστατευσεις το αρθρο αυτο με εναν κωδικο(αφμ μητσου για ευκολια του μητσου).επισης θα φτιαξεις μια σελιδα που θα κανει list ολα τα αρθρα της κατηγοριας μητσος υδραυλικος. Ετσι θα εχεις Αρχικη ..... Επικοινωνια Πελατες -μητσος υδραυλικος -βασιλης καλουπατζης -αντρεας ο ανεργος. Ετσι ο καθενας πατωντας πανω στο ονομα του θα βλεπει ολα τα εγγραφα που θες να του δωσεις βαζοντας το αφμ του.
gkastros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ειμαι ειδικος, αλλα αυτο που περιγραφεις μου ακουγεται σαν sharepoint....
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τώρα το εξειδίκευσες αρκετά. Αν θέλεις να παράγεις τα έγγραφα αυτά σε κάποια άλλη εφαρμογή (word, excel κλπ) και απλά να τα "ανεβάζεις" στο λογαριασμό του πελάτη σου, μπορείς εξίσου καλά να του τα στείλεις και με e-mail. Το plugin στο site (εφόσον είναι wordpress όπως λες) θα είχε νόημα αν αυτά τα έγγραφα χρειαζόταν να παραχθούν αυτόματα για τον πελάτη, βάσει κάποιων στοιχείων που θα καταχωρούσες εσύ στην καρτέλα του. Αλλά κάτι τόσο εξειδικευμένο δεν νομίζω να βρεις έτοιμο. Κάποιος θα πρέπει να σου το φτιάξει. αυτο. αυτο ακριβως. Επισης οσοι ειναι στην παροχη υπηρεσιων, ξερουν οτι οι πελατες δεν ειναι για να ζοριζονται. Αμα ζοριστουν την εκαναν με ελαφρια... Προτινω email
gkastros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Report Server αν αυτο που θελεις να δειξεις ειναι απλα reports. Π.χ εσοδα - εξοδα τριμηνου, συγκεντρωτικες ,φπα κτλ. Μπορεις σχετικα ευκολα και φτηνα να το κουμπωσεις με το Site σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα