panoyker10rp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 για σας ήθελα να σας ρωτήσω τι tablet να αγοράσω και γιατί μπορώ να διαθέσω μέχρι 500 ευρώ περιμένω απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ipad air! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Τι θέλεις να κάνεις με το tablet? Γιατί με 500€ παίρνεις σχεδόν τα πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Besproject Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Asus transformer book t100 με πλήρη windows ή σε πολύ καλύτερη τιμή το nexus 7 fhd ανάλογα με τις ανάγκες σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoyker10rp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 δεν θέλω να έχει κάποια ιδιαίτερη λειτουργία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 δεν θέλω να έχει κάποια ιδιαίτερη λειτουργία Απλά σου περισσεύει ένα 500άρικο ε? Δες το asus που προτείνει ο φίλος, εγώ ως κάτοχος είμαι υπερευχαριστημένος. Δες και κάποιο αξιοπρεπές android, τέλος αν δεν έχεις δουλέψει ποτέ ios δες και το ipad να δεις αν σου ταιριάζει η φιλοσοφία του και μετά αποφασίζεις...το καλό είναι ότι το budget σου καλύπτει όλες τις επιλογές οπότε μπορείς να διαλέξεις το καλύτερο για σένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αγόρι μου είσαι σε σύγχυση. Είναι νωρίς ακόμα για Ladose. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2014 από HALF EVIL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Οπως βλεπω ψαχνεις και για macbook στα 900ευρο!!! Θα σε συμβουλευα πρωτα να κοιταξεις να εξασφαλησει ενα καλο μηχανημα aka PC και μετα να ψαξεις για tablet! Δωσε αυτα τα 500ευρο και μαζι με τα 900ευρο που διαθετεις για το macbook και παρε ενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ macbook pro και αν περισσεψουν τοτε πας για ταμπλετ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik1234 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 αφού διαθέτεις αυτά τα λεφτά το sony tablet z θα σου πρότεινα καθώς είναι ενα tablet που μπορείς να το έχεις για επαγγελματική χρήση αλλά και προσωπική . Εχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 1.5 GH και αν πάιζεις παιχνίδια πάνε σφαίρα και η οθόνη του έχει πολύ ζωντανά χρώματα με πολύ καλή φωτεινότητα . Είναι αδιάβροχο και έτσι δεν φόβασαι να μη σου χαλάσει από μια απροσεξία σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα