Προς το περιεχόμενο

cloud storage?

johni41

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! θελω να φτιαξω ενα λογαριασμο cloud. εχετε να προτεινετε καποιο συγκεκριμενο site? ποιο δινει το περισσοτερο δωρεαν χωρο? καποια αλλη συμβουλη?

Δημοσ.

για αρχη θελω να ανεβασω εφαρμογες και ρομς για το κινητο μου και να τα εχω ευκαιρα μιας και τωρα που ειναι καινουριο το πειραζω συνεχεια. θελω να μπορω να ανεβασω καμποσες φωτογραφιες και βιντεο αλλα δεν μπορω να σου πω με σιγουρια γιατι δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει και δεν ξερω αν με βολεψει τελικα. τι προτεινεις?

Δημοσ.

xaxa!! οσο περισσοτερο τοσο καλυτερο!

ψαχνωντας βρηκα καποια οπως το mega (50gb) , surdoc(100gb) 

αξιζουν αυτα? ξερεις ποσο οριο σε καθε αρχειο μπορει να υπαρχει στο περιπου?

μου ειπαν για το box με 50gb αλλα εγω στο site του βλεπω 10gb και απο οτι διαβασα μονο με ios γινεται.εγω εχω android

Δημοσ.

το dropbox δεν δινει 2gb μονο; απο οτι βλεπω το θεμα ειναι να σε αφηνει να ανεβασεις μεγαλο αρχειο γιατι αν σε αφηνει μονο 100-200mb τι να κανεις 100gb αν δε στελνεις κανενα βιντεο να εχεις?

Δημοσ.

Πήγαινε στο cloud του mail.ru αλλά να ξέρεις οτι ΟΛΑ τα clouds τρέχουν ελέγχους στο τι ανεβάζει ο χρήστης και αν βρουν clopyright υλικό, απλώς κλείνουν το λογαριασμό. 

Δημοσ.

google drive έχει 15 gb free

Τα χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα.

Απλά αν βάλεις κάτι περίεργο, ζιπαρε το με κωδικό και είσαι οκ 

Δημοσ.

εγω σε features προτιμω dropbox/ skydrive,

σε ογκο box (50gb free με ios μου ειχε δωσει)

και παιζει και το drive αλλα προσωπικα αποφευγω google.

αν θες αξιοπιστια νομιζω καποιο αυτα θα σε καλυψει, και με mobile apps.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

johni σου βρήκα μπόλικο χώρο

1PT δηλαδή 1000T

Φαντάζομαι σε φτάνουν

Έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Όλα ειναι στα κινέζικα. 

http://frealm.net/index.php/webapps/789-xunlei-cloud-1pb-free-permanent-cloud-storage-access-download-and-synchronize-with-speed-and-efficiency

edit: nicomas50 παρακατω μου εβαλε γυαλιά τύπου πατομπουκαλα γιατί τη σημαία δεν την εχω δει ακομα! Βέβαια δεν με καίει γιατί δεν ου χρειάζεται η υπηρεσία για να το ψάξω παραπάνω

Επεξ/σία από arc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...