karaflakos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παλουκάρια! Μόλις γράφτηκα, προσπαθώ να καταχωρήσω αγγελία αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ οπότε το γράφω εδώ. Πριν από μια εβδομάδα αγόρασα το Manta MID706s και πραγματικά είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Το θέμα είναι ότι το πανέξυπνο σκυλάκι μου, μπλέχτηκε στα πόδια μου και ώντας εγώ ολίγον γκαβός το ταμπλετάκι εφαγε φούντο απο μισό μέτρο και η μισή lcd πλέον δε δείχνει τίποτα παρα μόνο γραμμές. Το πήγα στο e-shop μπας και σταθω τυχερός και παίζει καμμια αλλαγή αλλά μπάλες! Παρ'όλα αυτά το τάμπλετ δουλεύει άριστα απλά δεν δείχνει η μισή οθόνη (πχ. με hdmi σε άλλη οθόνη δουλεύει πένα). Μιας και δεν τα έχω καλά με το e-bay, το βάζω σαν αγγελία εδώ, 25 ευρώ. Το Digitiser καθώς και όλα τα άλλα πλην της οθόνης ειναι σε άριστη κατάσταση. Άν κάποιος ενδιαφέρεται, στείλτε μήνυμα για περεταίρω συνεννόηση. Η τιμη του ανταλλακτικου στο e'bay είναι νομίζω 30 ευρω (για όποιον έχει το μεράκι να κάτσει να ασχοληθεί). Χαρακτηριστικά : Οθόνη: 7" οθόνη πολλαπλής αφής, 1024 x 600 pixels. Επεξεργαστης: Rockchip RK3168, Cortex A9 Dual Core στα 1.2 GHz. Χωρητικότητα: 8 GB. Μνήμη: 1 GB RAM. Webcam: Ενσωματωμένη 0.3 MP. Συνδεσιμότητα: MicroSD slot έως 32 GB, 1 x mini USB 2.0, headphone jack, power input. Ασύρματη επικοινωνία: WiFi (802.11 b/g/n). Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνο, G-sensor. Τροφοδοσία: Μπαταρία 3000 mAh, εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος. Διαστάσεις: 185 x 119 x 11 mm Λειτουργικό: Android 4.2 (Jelly Bean). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Κανονικα δεν θα πρεπε να χες προβλημα να ανεβασεις αγγελια. Απλα παιρνει καποια ωρα να εμφανιστει δημοσιως εως να εγκριθει απο καποιον mod καθως εισαι νεο μελος. Γενικοτερα δεν βαζουμε αγγελιες ετσι ποτε. Ελπιζω να σε βοηθησα πριν διαγραφτει το θεμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoyker10rp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή το πουλάς 25 ευρώ ??? άλλα τι να σου πω φίλε μου νομίζω πως διορθώνεται θες να το ψάξω και να σου πω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaflakos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 @Σαϊνόμπι σε ευχαριστώ πολύ, λύθηκε το πρόβλημα, τελικά έφταιγε το pop-blocker για κάποιο λόγο, το ποστ μπορεί να το σβήσει όποιος mod ευκαιρήσει. @panoyker10rp το έψαξα μωρέ, θέλει μανούρα και δεν έχω όρεξη, μόνο με άλλη lcd θα παίξει. Ξενέρωσα. Γι'αυτό το δίνω. Σ'ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα