Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για δώστε μου τα φώτα σας ρε παιδιά... 

Ανοίγω το laptop, και παρατηρώ ότι το Aero Theme δεν είναι σε λειτουργία. Πάω το βάζω, αλλά δεν αλλάζει! Μένει πάντα Basic! Στην φόρτιση είναι! Επίσης μόλις ανοίγω τον Chrome η γραμμή εργαλείων (κάτω δηλαδή η μπάρα) εξαφανίζεται!!! Τι παίζει ρε παιδιά? 

*EDIT*

Κατάφερα να βάλω και πάλι το Aero. Παρ' όλα αυτά, η μπάρα εξακολουθεί να μην εμφανίζεται όταν ανοίγω κάποιον browser. Επίσης, παρατήρησα κάποια μικρά "κολλήματα" ας τα πούμε σε παιχνίδια, και στο Minecraft, όταν πατάω να μπει σε όλο το παράθυρο (όχι τελείως Fullscreen), αντί να σταματάει η εφαρμογή στην μπάρα, περνάει πιο κάτω!

Δεν έχω ιδέα τι παίζει εδώ. Ίσως η κάρτα γραφικών? Να κατεβάσω άλλους Drivers?

Επεξ/σία από tolisk99
Δημοσ.

Σε κατι παρόμοιο με το aero σε εναν υπολογιστή ηταν τελικά οι drivers της κάρτας γραφικών , οποτε κανε ενα uninstall τους drivers καθάρισμα με driver sweeper και πέρνα και κανούργιους αν υπάρχουν

Δημοσ.

Αν περάσω κατευθείαν τους καινούριους? Παρατήρησα μόλις τώρα ότι αντι να λέει "Εκκίνηση των Windows" στο boot λέει "Συνέχιση των Windows" Μόλις ανοίγει είναι για λίγο στο Basic Theme και μετά γίνεται πάλι aero. Αυτό με την γραμμη εργασιών ακόμα δεν έχει λυθεί. Να τονίσω πως δεν έχω πειράξει τους Drivers καθόλου από τότε που τους πέρασα.

Δημοσ.

Καλύτερα να κανεις uninstall και το αλλο που σου ειπα για να εισαι σίγουρος , τωρα πέρνα και τους καινούργιους απο πανω δεν χάνεις τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...