leonidas_fs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καμία ιδέα πως μπορεί να γίνει αυτο; Το μοναδικό λάπτοπ που εχω Mac, εχει κραδασμό ο δίσκος τελείως... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ο SSD θα μου έρθει αυριο, αλλα τωρα εχω αλλο θέμα! Έχασα το cd με το λειτουργικό!! Εκτός απο το να το κατεβάσω απο τον θείο, μπορώ να κανω κατι αλλο; Αφού δεν υπάρχει άλλος mac διαθέσιμος, δανείσου ένα DVD εγκατάστασης από όπου μπορείς (φίλο, γνωστό, "θείο" κλπ). Αρκεί να είναι τουλάχιστον Snow Leopard για να έχει Mac App Store. Μπες λοιπόν στο Mac App Store και κατέβασε από εκεί το Mavericks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά, μολις μου ήρθε ο ssd τον εγκατέστησα και παλι δεν τον αναγνωρίζει..τι παίζει; Τωρα καίω το iso απο το snow leopard ( που κατέβασα απο τον θείο ) σε image. Θα τον αναγνωρίσει τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά, μολις μου ήρθε ο ssd τον εγκατέστησα και παλι δεν τον αναγνωρίζει..τι παίζει; Τωρα καίω το iso απο το snow leopard ( που κατέβασα απο τον θείο ) σε image. Θα τον αναγνωρίσει τώρα; Τον έχεις φορμάρει σε Mac OS X Extended (journaled) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν μου τον αναγνωρίζει καν! Πως μπορώ να τον φορμάρω; Το εγκατέστησα, πάτησα option μπήκα στο disk utility και δεν μου βγάζει τίποτα εκει! Παραθέτω φώτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Startup με πατημένα τα πλήκτρα cmd-alt-R για να πας στους servers της Apple. Στα OS X Utilites επιλέγεις Disk Utility και φορμάρεις (erase) τον δίσκο. Να διευκρινίσω, πηγαίνεις στο Internet Recovery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Τον εκανα restart, πάτησα cmd-alt-R και τώρα θέλει αλλα 15 λεπτά για να ολοκληρώσει το internet recovery...ελπίζω μετα να μου τον βγάλει, διότι και πριν πατούσα alt κατα την εκκίνηση, πήγαινα στο disk utility και δεν είχε τίποτα. Δεν εδειχνε κάτι ήταν κενό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Το Internet Recover συνιστάται από την Apple για εργασίες σε αλλαγή δίσκου. Παίρνει κάποιο χρόνο βέβαια, αλλά τι να κάνουμε .... Πάντως με σκέτο alt δεν πας σ' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ωραία αντε ελπίζω να γίνει δουλειά γιατι αρχίζω να πιστεύω οτι έχει θεμα το καλώδιο του σκληρού...Όταν πατάς το alt στην εκκίνηση σου λέει internet recovery και μετα σου βγάζει και επιλογή για disk utility! Δυστηχώς φίλε τα ίδια... Παραθέτω φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αυτά λέει η Apple για το Internet Recovery. Γιατί δεν μπορείς να μπεις, δεν γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ελεος γαμω την μαλακία μου!! Είχε ξεκολλήσει το καλώδιο που συνδεε τον σκληρό δίσκο! ΕΛΕΟΣ!!!!! Τωρα το έκανα format σε Mac OS Journaled και κάνω εγκατάσταση του lion μεσω internet! Apple είσαι μίλια μπροστά! Ευχαριστω παρα μα παρα πολύ για την βοήθεια σας! by the way Chris M, γιατι να κατεβάσω εκεινο το πρόγραμμα που μου είπες; Τι ρόλο παίζει στον SSD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να διαβάσεις εδώ: http://www.appleserialnumberinfo.com/Desktop/TnR/Tips/TRIM/TRIMEnabled.php Σε γενικές γραμμές διατηρεί τον δίσκο σε καλή υγεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 δλδ ο παλιος δισκος ζει; βαλε τον σε καμια εξωτερικη θηκη να δεις. και προτεινω να τον βαλεις στην θεση του dvd, αχρηστο ειναι πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ελεος γαμω την μαλακία μου!! Είχε ξεκολλήσει το καλώδιο που συνδεε τον σκληρό δίσκο! ΕΛΕΟΣ!!!!! Τωρα το έκανα format σε Mac OS Journaled και κάνω εγκατάσταση του lion μεσω internet! Apple είσαι μίλια μπροστά! Ευχαριστω παρα μα παρα πολύ για την βοήθεια σας! by the way Chris M, γιατι να κατεβάσω εκεινο το πρόγραμμα που μου είπες; Τι ρόλο παίζει στον SSD? Ενεργοποιει την δυνατοτητα trim στον σκληρο...μόνο οι ssd που βαζει η apple το εχουν ενεργοποιημενο εξαρχής..εφόσον πήρες ssd και τον περασες εσυ ενεργοποιησε το trim για πολλους λογους...εν ολιγοις..καθε φορα που περνας ενα αρχειο γεμίζει μία ή περισσότερες διαθέσιμες θέσεις στο σκληρό...οι ssd ακομα και να τα διαγραψεισ αυτα τα αρχεια,βλεπουν αυτο το κενο γεματο,και δεν μπορουν να γραψουν πανω στο κενο αυτο..χρειαζεται να γινει trim,για να αδειασει εντελως η θεση αυτη,και να μπορει ο σκληρος να ξαναγραψει αρχεια εκει...ειδαλλως χωρις trim θα φτασεις σε ενα σημειο να μην μπορεις να περασεις αρχεια,γιατι θα ειναι γεματες οι θεσεις,κι ας εσβησες τα αρχεια...στα ειπα λιγο μπακαλιστικα αλλα για να τα καταλαβεις ! καλοριζικος ο ssd σου,καθε αλλαγή για καλό !! απόλαυσε τις εξαιρετικες του επιδόσεις! Για τον παλιο σκληρό ψαξε ενα usb 2-3 enclosure,να τον βαλεις μεσα και να εχεις ενα εξωτερικο σκληρο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα