Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,
ηθελα να εγκαταστησω ενα παιχνιδι αλλα δεν ηταν συμβατο με τα windows μου (windows 7), οποτε, οπως ειδα στο ιντερνετ, αλλαξα την αναλυση της οθονης. Το παιχνιδι επαιζε στην τελικη, αλλα ο υπολογιστης εσβησε ξαφνικα καθως επαιζε. Τον ανοιξα, ξαναανοιξα και το παιχνιδι και ο υπολογιστης παλι εσβησε μετα απο λιγο. Ξανανοιξε απο μονος του κι εβαλα ασφαλη λειτουργια με γραμμη εντολων γιατι φρικαρα καπως. Ομως η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο αυτα, οποτε εγραψα απλως "shutdown". Εβγαλε κατι πραγματα, αλλα ο υπολογιστης κολλησε και το ποντικι ουτε κουνιοταν.., Οποτε τον ξαναεκλεισα απ'το κουμπι, αλλα εκανε επανακιννηση απο μονος του! Δοκιμασα να τον κλεισω παλι, αλλα ξανακανει επανακινησεις..

Τωρα ετσι οπως το σκεφτομαι φταιει το παιχνιδι, αλλα μιας και ειμαι απειρη φανταζομαι οτι μπορει να ειναι και ιος η καποια βλαβη... αν μπορει να με βοηθησει καποιος θα το εκτιμουσα :)

Δημοσ.

Δυστυχως μάλλον δεν φταίει το παιχιδι. Έτσι όπως το περιγράφεις , η το τροφοδοτικό σου μας αφήνει η κάποιο αλλο σύστημα ανεβαζει υπερβολικά μεγάλες θερμοκρασίες και ο υπολογιστής σβήνει για να μην καεί.

Τον έχεις καθαρίσει ποτέ εσωτερικά?

Δημοσ.

Ποιο πολλές πληροφορίες για τον υπολογιστή σου , το παιχνίδι , το τροφοδοτικό σου, τις θερμοκρασίες που έχεις ( HWMonitor).

Με πρόλαβε ο walkerSW

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να παρακολουθήσεις τις θερμοκρασίες. Εγω χρησιμοποιώ το CPUCooL και έχω δει οτι ειναι πολυ ακριβές. Παρε το κουτί, πηγαινε σε ενα βενζιναδικο και φύσιξε την ψύκτρα του επεξεργαστή. Αν συνεχισει τα ίδια προβλήματα δες το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να παρακολουθήσεις τις θερμοκρασίες. Εγω χρησιμοποιώ το CPUCooL και έχω δει οτι ειναι πολυ ακριβές. Παρε το κουτί, πηγαινε σε ενα βενζιναδικο και φύσιξε την ψύκτρα του επεξεργαστή. Αν συνεχισει τα ίδια προβλήματα δες το τροφοδοτικό.

Απλα να κρατας με κατι τις φτερωτες γιατι βλεπω να γινει αεροπλανο, κατα τα αλλα κανε αυτο που σου λεει ο φιλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...