Προς το περιεχόμενο

password management

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως δουλευει το owncloud;

το owncloud είναι σαν το dropbox αλλά το εγκαθιστάς εσύ όπου θέλεις. Για περισσότερες πληροφορίες πήγαινε στο site του owncloud (μια απλή αναζήτηση google θα στο δώσει)

με λιγα λογια δεν χρησιμοποιεις εφαρμογες που χρειαζονται log in credentials ;

αυτο πως προεκυψε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το owncloud είναι σαν το dropbox αλλά το εγκαθιστάς εσύ όπου θέλεις. Για περισσότερες πληροφορίες πήγαινε στο site του owncloud (μια απλή αναζήτηση google θα στο δώσει)

αυτο πως προεκυψε;

δεν καταλαβα αυτη τη φραση σου

Τα παραπάνω τα θεωρώ πολύ πιο συμαντικά από την αυτόματη συμπλήρωση password των closed source εφαρμογών που δεν ξέρεις τι κάνουν πίσω από την πλάτη σου και με ποιο τροπο συγχρονίζονται μεταξύ τους.

δεν καταλαβα αυτη τη φραση σου

Εχει password management, αλλα δεν εχει ΑΥΤΟΜΑΤΗ συμπληρωση.

Ομως εχει τη σιγουρια οτι τα passwords και γενικότερα το password library του ανηκει και δεν το μοιραζεται με κανεναν.

• Like 1

ακριβώς αυτό. Σε μια closed sourced εφαρμογή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο background. Επιπλέον αν αφήνεις σε αυτή το sync ανάμεσα σε συσκευές προφανώς επιτρέπεις να ανεβαίνουν και τα passwords σου σε ένα δικό της server για να γίνει το sync.

OK ευκολία δεν λέω αλλά δεν θέλω τα passwords μου από ότι έχω και δεν έχω σε ένα dropbox ακόμα και αν προστατεύονται και από password.

Επιπλέον η τιμή του 1Pass είναι εξωφρενική και νομίζω ότι δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις δικό σου server με ένα οpen πρωτόκολλο για sync (π.χ. webdav). Η τιμή του είναι τόσο υψηλή που είναι σχεδόν ίση με το κόστος του hardware εξοπλισμού για να κάνεις αυτά που λέω (π.χ. hardware για ένα mini home server -> raspberry pi κ.α.)

Απλά αυτό που λέω θέλει και λίγο διάβασμα και θα χρειάζεται να κάνεις και ένα copy/paste από την εφαρμογή στο password field του browser.

• Like 2

νομίζω ότι δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις δικό σου server με ένα οpen πρωτόκολλο για sync (π.χ. webdav)

Για Cloud sync υποστηρίζει iCloud και Dropbox. Υποστηρίζει όμως και το παραδοσιακό Sync μέσω USB :)

Οπότε στα λόγια μου έρχεσαι. Είτε server άλλων είτε το USB key που θα ξεχνάς να το χρησιμοποιήσεις εγκαίρως και στο τέλος απλά θα εκνευριστείς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...