Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Η WIND έχει ένα πακέτο για νέους συνδρομητές Σταθερή & Internet με F2G. Με την αίτηση-εγγραφή που κάνεις για σταθερό και internet, σου δίνει ΔΩΡΕΑΝ και έναν αριθμό καρτοκινητής με 120 λεπτά προς σταθερά & κινητά κάθε μήνα. Τα 120 λεπτά ανανεώνονται δωρεάν κάθε μα κάθε μήνα, μέχρι να λήξει το συμβάλαιό σου (σταθερής+internet). Σου λέει:πάρε τον αριθμό καρτοκινητής με την εγγραφή σου, και αν δε θέλεις, βάλτο στο συρτάρι και μην το χρησιμοποιείς.

Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό; Έτσι απλόχερα να σου δίνει 120' κάθε μήνα, και μάλιστα προς σταθερά, που ως γνωστόν κινητό προς σταθερό πιό ακριβό;

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως το καρτοκινητό μπορείς να το πάρεις μόνο με την νέα αίτηση Σταθερή + internet. Λίγους μήνες αργότερα, δεν γίνεται. Αυτό μου έκανε εντύπωση. Εντάξει, δεν είπα να πάρεις το νούμερο και έναν μήνα πριν τη λήξη του συμβολαίου σου. π.χ. αν κάνεις ένα 12-μηνο συμβόλαιο το βρίσκω λογικό να μην μπορείς να πάρεις το καρτοκινητό ένα μήνα πριν τη λήξη του συμβολαίου.

υ.γ. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να διαβάλλω την εταιρία WIND. Απλά, επειδή δεν γνωρίζω από αυτά, θέλω πάρα πολύ να μάθω. Άλλωστε, οι mods μπορούν αμέσως να σβήσουν το topic. Κάτι που ελπίζω να μην κάνουν, για να πάρουμε τις γνώσεις. :)

Δημοσ.

Σε ερώτηση που έκανα στο κατάστημα, γιατί είμαι στη φάση της φορητότητας στην Wind, για σταθερό και vdsl, μου είπαν ότι στην αίτηση γράφει μεν ένα αριθμό κινητού που δίνει το σύστημα αλλά όταν ενεργοποιηθεί η σύνδεση θα μπορώ να τον αλλάξω και να περάσω τα 120' στο δικό μου καρτοκινητό F2G.

Δημοσ.

Σε ερώτηση που έκανα στο κατάστημα, γιατί είμαι στη φάση της φορητότητας στην Wind, για σταθερό και vdsl, μου είπαν ότι στην αίτηση γράφει μεν ένα αριθμό κινητού που δίνει το σύστημα αλλά όταν ενεργοποιηθεί η σύνδεση θα μπορώ να τον αλλάξω και να περάσω τα 120' στο δικό μου καρτοκινητό F2G.

Αυτό είναι super, δεν το γνώριζα. Φίλε Johny μην σου φαίνεται περίεργο, όλοι ξέρουμε πως η Wind  τα σπάει με τις προσφορές της :)

Δημοσ.

Αυτό είναι super, δεν το γνώριζα. Φίλε Johny μην σου φαίνεται περίεργο, όλοι ξέρουμε πως η Wind  τα σπάει με τις προσφορές της :)

Ναι η wind ειναι η καλυτερη!!

Link.png Site: 1

Link.png Site: 2

Link.png Site: 3

Link.png Site: 4

Link.png Site: 5

Link.png Site: 6

Link.png Site: 7

Link.png Site: 8

Link.png Site: 9

Link.png Site: 10

Link.png Site: 11

Link.png Site: 12

Link.png Site: 13

Link.png Site: 14

Link.png Site: 15

Link.png Site: 16

Link.png Site: 17

Link.png Site: 18

Link.png Site: 19

Link.png Site: 20

Link.png Site: 21

Link.png Site: 22

Link.png Site: 23

Link.png Site: 24

Link.png Site: 25

Link.png Site: 26

Link.png Site: 27

Link.png Site: 28

Link.png Site: 29

δεν ειναι υπαλληλος.Τον παρεξηγησαμε το παιδι! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...