Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτιμώ να με κατασκοπέυει η NSA & το FBI, παρά να έχω τον Γούγλη (Google) & το Φατσόβιβλο, να μαζέυει στοιχεία για μένα, και να μου πασάρει διαφιμίσεις & να στέλνει μηνύματα στους φίλους μου & στης επαφές μου:

"Του Αντώνη του άρεσε το IPhone/ HTC. Ελάτε τώρα στην Vodafone/Wind/Cosmote.''

Το θέμα είναι, ΠΟΣΟ παράνομος είσαι, για να σε κηνηγήσουν;

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

γιατι δεν χρησιμοποιούν έστω καποια κρυπτογράφηση ?

Γιατί μας αρέσει να μας παρακολουθούν B). Εμένα π.χ μαρέσει να γράφω την λέξη τρομοκρατία - terrorism - terrorismo - إرهاب - terrorisme - Terrorismus - 恐怖主義 - 테러 γιατί ξέρω πως όταν θα κάνουν αναζήτηση για τον όρο "τρομοκρατία" εγώ θα είμαι στα αποτελέσματα B). Επίσης τα παιδιά νοιάζονται για μας για αυτό το κάνουν. Νομίζετε πως δεν μας αγαπάνε? Κακώς...

• Like 1
Δημοσ.

Λιγο πολυ τα πάντα παρακολουθούνται και οι εταιρίες με τον ενα η αλλο τρόπο βοηθάνε σε αυτο θέλωντας και μη

Δημοσ.

κι αυτό το άρθρο λέει ότι το έχει φτιάξει/ολοκληρώσει ?

It's written on the internet. It's translated wrong. So it's true!

• Like 4
Δημοσ.

κι αυτό το άρθρο λέει ότι το έχει φτιάξει/ολοκληρώσει ?

Κάτι άκουσα ότι θα βγει ένας τέτοιος Turbo-X, από Φλεβάρη όμως..!!  :D

• Like 3
Δημοσ.

Αν έχεις όμως Gmail τα στοιχεία σου τα εχουν ολοι ! NSA , FBI ,Mossad , mi6 , bnd

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Οτι και να χρησιμοποιείς η NSA έχει όλα τα στοιχεία σου. Οπότε γιατί να καθόμαστε να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας;

Μου αρκεί να προστατεύω τα στοιχεία μου απο τους υπόλοιπους "ματάκηδες". Απο την NSA δε γλιτώνω οπότε δε σκάω κιόλας.

Δημοσ.

μου αρέσει που πλέον είναι αποδεκτό να μας παρακολουθούν και να το καταπίνουμε αμάσητο επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε 

• Like 2
Δημοσ.

συμφωνώ με τον αμέσως από πάνω (esykas).

Και να πω ακόμα ότι το πρόβλημα είναι ότι μπαίνουμε σε διαδικασία αξιολόγησης τι είναι νόμιμο, θεμιτό και τι είναι εγκληματικό, μαλακία, κακοβουλία κλπ. Αυτές οι κατηγοριοποιήσεις (όσο κι αν μας βοηθούν γιατί ο καθένας έχει έναν τρόπο να σκέφτεται, να λέει τι είναι κακό και τι όχι, να λέει "αυτός εκεί είναι μαλάκας και ο άλλος παρά πέρα σωστός τύπος") χρησιμοποιούνται ακριβώς για να τσακίζονται έννοιες όπως η ανωνυμία. Πιστέυετε πραγματικά ότι τους κόφτει για την παιδική πορνογραφία; Ότι νοιάζονται πραγματικά να πατάξουν αυτό το έγκλημα; Η γνώμη μου είναι ότι δεν τους καίγεται καρφί (γιατί ποιοι είναι άλλωστε αυτοί που πάνε ταϋλάνδη και στις άλλες χώρες που τα παιδιά βρίσκονται στα χέρια του κάθε φραγκάτου για πλάκα;  )  Έχουν φτιάξει όμως αυτή την ιδέα "η παιδική πορνογραφία είναι το μεγα-έγκλημα!!!!" (που -εννοείται- δεν λέω ότι είναι για να χαιρόμαστε, φυσικά και σημαίνει ότι παδιά έχουν πέσει θύματα άγριας εκμετάλλευσης κι αυτό σίγουρα δεν είναι καλό) ακριβώς σαν δούρειο ίππο: επικαλούμενοι στοιχεία για παδική πορνογραφία να βγάζουν ένταλμα για εντελώς χύμα παρεμβάσεις παντού. Έτσι θα μπορούσαν κάλλιστα να φυτεύουν ένα χρήστη που σηκώνει παιδικές τσόντες σε κάποιον σέρβερ που τον έχουν στο μάτι, πχ τον tor (δεν λέω ότι σώνει και ντε αυτό κάνουν, πάντα βρίσκεται ένας χρήσιμος ηλίθιος, αλλά αν ήθελαν να το κάνουν δε θα υπήρχε κάτι πιο εύκολο) και μετά να χτυπούν το σέρβερ. Τόσο απλά.

Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι να μη μπαίνουμε σε αξιολογικές συζητήσεις ("ναι αλλά διακινούσαν ναρκωτικά, όπλα") γιατί ακόμα κι αν οι αξιολογήσεις μας μας φαίνονται στέρεες και υπερ-αντικειμενικά σωστές, αυτό δεν αντανακλά παρά την προσωπική μας γνώμη. Και επιπλέον μπορέι όταν κλείσουν το σέρβερ για ναρκωτικά και όπλα, να μη μας πουν ότι τα ναρκωτικά τελικά ήταν φούντες και τα όπλα σφεντόνες (γιατί και τα δύο παραπάνω έχουν γίνει).

• Like 3
Δημοσ.

μου αρέσει που πλέον είναι αποδεκτό να μας παρακολουθούν και να το καταπίνουμε αμάσητο επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε 

Παντα ηταν αποδεκτο το να σε παρακολουθουν οταν δεν εχεις κατι να κρυψεις..ή οταν αυτο που εχεις ειναι τοσο "νταβραντισμενο" που δεν κρυβεται με τιποτα...ή οταν βαζει γκολ η ομαδα σου και πρεπει ολοι να το μαθουν...ή οταν εχεις παρει καινουριο αμαξι/μηχανακι και μαρσαρεις στην πιλοτη για να ξυπνησουν ολα τα αλογα πριν φυγεις...ή οταν πας για καφε/σουβλακια και ακουμπας το iphone/nexus/galaxy/xperia πανω απο τα τσιγαρα και καθε λιγο και λιγακι ελεγχεις την ωρα...κλπ..κλπ

Φιλε, γουσταρουμε να μας παιρνουν ματι ειτε αυτοι ειναι της NSA, του FBI, οι γειτονοι, οι δρακονιανοι ή οποιοσδηποτε αλλος, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

• Like 1
Δημοσ.

http://rt.com/usa/quantum-computer-nsa-encryption-100/

Μα τελικα ειναι χαζοι.

Βαζεις οτι θες σε ενα φακελο στο courier και τελος !

Χαχαχαχα !!!

Σιγουρα δεν προκειται να ανοιξουν ολα τα γραμματα !

Αλλα για σπαστηρι για απειρες ζωες σε κανα παιχνιδι καλο θα ειναι λολ

http://www.forbes.com/sites/timworstall/2013/12/21/researchers-break-rsa-4096-encryption-with-just-a-microphone-and-a-couple-of-emails/

Δημοσ.

http://rt.com/usa/quantum-computer-nsa-encryption-100/

Μα τελικα ειναι χαζοι.

Βαζεις οτι θες σε ενα φακελο στο courier και τελος !

Χαχαχαχα !!!

Σιγουρα δεν προκειται να ανοιξουν ολα τα γραμματα !

Αλλα για σπαστηρι για απειρες ζωες σε κανα παιχνιδι καλο θα ειναι λολ

http://www.forbes.com/sites/timworstall/2013/12/21/researchers-break-rsa-4096-encryption-with-just-a-microphone-and-a-couple-of-emails/

Το FBI το έχει κάνει αυτό στο παρελθόν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...