konnak Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Βρήκα driver στο driverguide για XP αλλά υπάρχει το εξής πρόβλημα: Το μεγαφωνάκι του μόντεμ (SupraSST 56i Pro DF) συνεχίζει να ακούγεται και μετά την ολοκλήρωση της σύνδεσης! Αν και βάζω το volume (από τις ιδιότητες του μόντεμ) στο 0 (disabled), και πάλι τα ίδια. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
Finn Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 ναι εγω το εχω..μου χαν στειλει κατι drivers αλλα ακομη δε το ελυσα..η μαλλον το ελυσα αγοραζοντας καινουριο μοντεμ
Spyrus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Kαι εγώ το ίδιο. Δε γίνεται δουλεία ούτε με οδηγούς...λυπάμαι. Εγώ το έδωσα!
green_beret Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Για ψαξε λιγο καλυτερα μην βρεις αλλους drivers για παρομοιο τσιπακι με το δικο σου! Ειχα το ιδιο προβλημα με αλλο modem και τελικα εβαλα απο αλλο τσιπακι της εταιρειας και δουλεψε μια χαρα!
sam4 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Vale tous drivers apo conexant toys HSFp_WinXP.Prepei na kanoun douleia!
spiros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 exw to idio modem akrivws me XP SP1 kai den exw kanena problhma... anyway... an XALASEIS to speaker???
Giannis__ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Pane sto Device Manager, sta properties tou modem sou (fantazomai ksereis pws na to breis auto...), kai sto advanced tab tha deis ena text box gia extra commands, grapse ekei mesa ATM0. An den doulepsei auto, kanto ATM2. Prepei na ksanakaneis sindesi, gia na deis an doulepse. To ATM0 einai to speaker off, se merika modems pianei to ATM2 (mou exei tyxei se conexant sygekrimena...). Good luck :wink:
drebel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Και κοιταξε και το προγραμματακι modembooster με την ευκαιρια
konnak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά @green_beret & sam4: έχω βρει κάτι άλλους drivers, όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα πάω να τους βάλω (δεν είναι το δικό μου PC αλλά μιας φίλης) @Giannis__ & drebel: αν δεν ευδοκιμήσει η αλλαγή drivers θα δοκιμάσω τις λύσεις. Μάλλον τώρα που το σκέφτομαι θα δοκιμάσω πρώτα τα strings του Gianni__ Εννοείται ότι το απενεργοποίησα από device manager αλλά μούφα... Δοκιμάζω κάποια από τις επόμενες μέρες (εξεταστική γαρ) και αν δεν λυθεί επανέρχομαι
raid_av Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Φιλε το ειχα συναντησει και εγω σε ενα φιλαρακι που του ειχα περασει τα XP και μετα το modem εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα.(Plan A) Μετα απο πολυ ψαξιμο ειχα βρει ενα patch αλλα μονο για Windows2000 και οχι XP τελικα (plan βγαλαμε το modem πειραμε και ενα μυτοτσιμπιδο και ξεχαρβαλοσαμε το speakeraki :twisted: Απο το να φας τσαμπα χρονο σου σε παραπεμπω στο plan B.
Adavis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Τελικά βρέθηκαν drivers για αυτό το modem σε ΧΡ; Αν ναι στείλτε ενα pm... Thanks!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.