Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το forum! ;)

Μία ερώτηση. 

Έχω σηκώσει αρκετά Virtual Machines στο VMware (επάνω σε Windows 7 Ultimate 64bit) αλλά όταν χρειάζεται να σηκώσω ταυτόχρονα όλα αυτά τα VMs βλέπω γενικά και ψιλοσέρνονται όλα. Οκ, ο δίσκος που έχω τα Virtual Disks είναι ένας 500GB SATA3. 

Οπότε λέω να αγοράσω έναν σκληρό δίσκο και είμαι ανάμεσα σε SSD (που θα με ζορίσει οικονομικά αλλά και απο άποψη χωρητικότητας) και σε ένα Hybrid Drive σαν αυτά της Seagate (Momentus XT κτλ.)

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος απο εσάς Hybrid Drive με VMWare; Εντυπώσεις;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πρώτα από όλα έχε ανοιχτή την διαχείριση εργασιών όταν έχεις το κόλλημα αυτό για να σιγουρευτείς ότι όντως προέρχεται από τον δίσκο και όχι από την μνήμη που γεμίζει ή την cpu που τερματίζει,δες δηλαδή ποιο από αυτά βαράει κόκκινο.

Αν λες τα κλασσικά hybrid drive αυτά έχουν μικρό ssd απλά σαν file cache για το λειτουργικό,δεν θα κάνει τίποτα για τα μεγάλα αρχεία όπως είναι τα virtual disk.

• Like 1
Δημοσ.

Αν λες τα κλασσικά hybrid drive αυτά έχουν μικρό ssd απλά σαν file cache για το λειτουργικό,δεν θα κάνει τίποτα για τα μεγάλα αρχεία όπως είναι τα virtual disk.

Αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω.. οπότε μάλλον μάπα το καρπούζι.. 

Απο επεξεργαστή και μνήμη είμαι έτοιμος για virtualization (για αυτό το λόγο το έστησα) 

Core i7 2600K με 32GB Ripjaws 1600MHz.. οπότε είμαι άνετος εκεί.. Σκληρός είναι.. :(

Μάλλον πάω για SSD όπως το κόβω...

Δημοσ.

Core i7 2600K με 32GB Ripjaws 1600MHz.. οπότε είμαι άνετος εκεί.. Σκληρός είναι.. :(

Επιμένω,κάνε αυτό που είπα με την διαχείριση,αν είναι να σε βοηθάει μόνο στο αρχικό ξεκίνημα ο ssd δεν λέει τα λεφτά που θα δώσεις.

Εξαρτάτε βέβαια για πόσα vm μιλάς και το τι ανάγκες έχει το κάθε ένα ,αλλά ακόμα και ένας i7 κάπου θα κωλώσει κάποια στιγμή ακόμα και τα 32gb γεμίζουν.

Δημοσ.

Τα labs που κάνω ανεβάζουν το πολύ 7-9 Servers.. οπότε είμαι οκ με 2GB το καθένα.. Ο επεξεργαστής...δεν τον βλέπω να πολυδουλεύει.. χαλαρό τον κόβω..

το νοιώθω πως είναι ο δίσκος.. Ακούγεται λες και φτιάχνεις ποπ κορν.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...