Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες χρειαζομαι μια γνωμη....

προσπαθω να φτιαξω ενα laptop ενος κολλητου εξ αποστασεως (τηλεφωνικο support δηλαδη)

έτρεξε το winloader και μολις παει να ξεκινησει τα windows του βγαζει μυνημα  oysme is compressed...

εψαξα παντου αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο να δω τι μπορω να κανω....

για δωστε τα φωτα σας ρε παιδες...

ευχαριστω εκ των προτερων

edit. μιλαμε για win7

Δημοσ.

Το "oysme" το είδες να το γράφει ή στο 'ψέλλισε' ο κολλητός και σε ποιο ακριβώς σημείο το βγάζει; Με το που ανάβει το Laptop ή μετά που θα αρχίσει να φορτώνει τα win;

Το winloader τι είναι; Κανένα hack;

Σε ασφαλή λειτουργία μπαίνει;

Δημοσ.

το oysme  μου το εκανε spelling ο φιλος.

δεν φτανει μεχρι τα win, βγαζει πρωτα να πατησει φ2 κλπ κλπ  κια αμεσως μετα βγαζει το μυνημα

δεν μπανει πουθενα, ουτε safe oute restore,

οταν παταει επιλογη για restore , παιρνει παλι μυνημα που ανεφερα

Δημοσ.

Ζήτα του να στο φωτογραφήσει με το κινητό και να σου στείλει την εικόνα να το δεις ο ίδιος γιατί εγώ αυτό το oysme πρώτη φορά το ακούω.

Το ίδιο θέμα έχει και το google το οποίο μόνο αυτό το thread στο insomnia εμφανίζει και μετά κάτι ονόματα από ανατολικές χώρες.

Δημοσ.

το ξερω γιατι και εγω εκανα προσπαθεια να δω τι ειναι αυτο.....αλλα δεν το εχει με την τεχνολογια, ουτε ξερει να βγαλει φωτο και να το στειλει.....μπλεξαμε που λενε :) XXAAXXAAX

Δημοσ.

Αν δεν μπορεί να βγάλει φώτο με το κινητό και να τη στείλει ας πάει το μηχάνημα σε τεχνικό και να αφήσει τις χακεριές (που λένε αυτοί που ΔΕΝ ξέρουν)

Δημοσ.

Αν δεν μπορεί να βγάλει φώτο με το κινητό και να τη στείλει ας πάει το μηχάνημα σε τεχνικό και να αφήσει τις χακεριές (που λένε αυτοί που ΔΕΝ ξέρουν)

αυτο θα κανει, απλα ειπα μηπως μπορεσω να βοηθησω (εστω απο αποσταση) αλλα πιο πολυ ηθελα να δω τι στο καλο ειναι αυτο το μυνημα που βγαζει....μηπως το ειχε αντιμετωπισει κανεις...

οταν ξαναμιλησαμε ειπε πως πριν μερες ειχε κανει compress τον δισκο, η κατι τετοιο, με σκοπο να γλυτωσει καποιον χωρο...

τι να πω/./

Δημοσ.
[...]

οταν ξαναμιλησαμε ειπε πως πριν μερες ειχε κανει compress τον δισκο, η κατι τετοιο, με σκοπο να γλυτωσει καποιον χωρο...

τι να πω/./

Χμμμ.!

Δημοσ.

το ξερω γιατι και εγω εκανα προσπαθεια να δω τι ειναι αυτο.....αλλα δεν το εχει με την τεχνολογια, ουτε ξερει να βγαλει φωτο και να το στειλει.....μπλεξαμε που λενε :) XXAAXXAAX

Κοίτα δεν χρειάζεται να βγάλει φωτογραφία και να στο στείλει, μπορεί να σου στείλει ένα sms με το μήνυμα που του βγάζει. 

Και να θέλει να τον βοηθήσει κάποιος, αν δεν ξέρει τι ακριβώς μήνυμα του βγάζει δεν γίνεται.

Δημοσ.

Κοίτα δεν χρειάζεται να βγάλει φωτογραφία και να στο στείλει, μπορεί να σου στείλει ένα sms με το μήνυμα που του βγάζει. 

Και να θέλει να τον βοηθήσει κάποιος, αν δεν ξέρει τι ακριβώς μήνυμα του βγάζει δεν γίνεται.

μα το μυνημα μου το διαβαζε....απλα εγω δεν το εβρισκα πουθενα (ουτε στο google)

δεν εχει διαφορα αν μου το εστελνε με σμσ

Δημοσ.

μα το μυνημα μου το διαβαζε....απλα εγω δεν το εβρισκα πουθενα (ουτε στο google)

δεν εχει διαφορα αν μου το εστελνε με σμσ

Έχει διαφορά επειδή αν στο στείλει με μήνυμα θα είναι γράμμα γράμμα όπως το βλέπει στην οθόνη. (δεδομένου ότι προσέχει τι γράφει)

Στο συλλάβισε ή απλά στο είπε και έκρινες εσύ ότι είναι αυτά τα γράμματα;

Δημοσ.

Έχει διαφορά επειδή αν στο στείλει με μήνυμα θα είναι γράμμα γράμμα όπως το βλέπει στην οθόνη. (δεδομένου ότι προσέχει τι γράφει)

Στο συλλάβισε ή απλά στο είπε και έκρινες εσύ ότι είναι αυτά τα γράμματα;

ναι το συλλαβισε......και μαλιστα τον εβαλα να το κανει πολλες φορες γαιτι δεν εβρισκα ουτε στο google κατι και μου εκανε τρομερη εντυπωση....

Δημοσ.

ναι το συλλαβισε......και μαλιστα τον εβαλα να το κανει πολλες φορες γαιτι δεν εβρισκα ουτε στο google κατι και μου εκανε τρομερη εντυπωση....

Μάλιστα.

Καλό θα ήταν κάποιος γνωστός/κοντινός του που έχει γνώση αγγλικών να επιβεβαιώσει ότι όντως είναι αυτά τα γράμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...