d_gkal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 τελικα χωρις να κανω κατι, στο σιτε που εδωσες στην πρωτη σελιδα εγραψε success
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 τελικα χωρις να κανω κατι, στο σιτε που εδωσες στην πρωτη σελιδα εγραψε success αν το www.canyouseeme.org σου εβγαλε οκ τοτε εισαι ενταξει.αν και το mtorrent μπορει να παιξει και με upnp εφοσον το ρουτερ το υποστηριζει και να μην θελει καν port forward.ετσι και port να μην ανοιξεις αυτο κατα καποιο τροπο μιλαει με το ρουτερ με το upnp και ειναι σαν να ανοιγει το port.θα σου βγαινει και μεσα στο Mtorrent τερμα κατω δεξια ενα πρασινο tick που σημαινει οτι εισαι connectable.αν και μεταξυ μας καλυτερα αν εκανες port forward>το θεωρω πιο καλο πιο stable πως να το πω.πιο σιγουραντζα
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ε, αφου δειχνει οκ, δε το πειραζω δεν χρειαζεται να το πειραξεις αφου παιζεις(απλα δεν καταλαβα αν εκανες port forward ή αν παιζεις με τo upnp).Μαλλον με το Upnp παιζεις για να λες οτι αφου δειχνει οκ δεν το πειραζεις. απλα καλο ειναι να ξερεις την διαδικασια του port forward διοτι καποιες εφαρμογες για να παιξουν θελουν υποχρεωτικα port forward και δεν παιζουν με upnp. οποτε εκει καλο ειναι να την δοκιμασεις καποια στιγμη ή και να δοκιμασεις και τo dmz.εγω συνηθως κλεινω το upnp για να μην κανει τα δικα του και φτιαχνω port forward rules. Επισης οσοι εχουν οτενετ πρεπει να κλεισουν και την αυξημενη ασφαλεια προκειμενου να μην τους κοβει καποια ports. και συνηθως αμα μαθεις να κανεις port forward σε ενα ρουτερ εχεις μαθει στα περισσοτερα διοτι τα πιο πολλα ειναι πανω κατω τα ιδια με ελαχιστες εξαιρεσεις καποια που ζητανε wan ip ή ζητανε subnet κτλ.οπως υπαρχει και port triggering.(κατι σαν port forward)
d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 εχω κανει σε 2 3 ρουτερς παλιοτερα αυτο με δυσκολευει αρκετα.
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 αν ρωταει για wan port βαζεις τα ιδια.αν λεει για wan ip το αφηνεις μηδενικα οπως ειναι.αν θυμαμαι σωστα εχει κατι τετοιες βλακειες το zte.γενικα απο ολες τις αποψεις ειναι ρουτερ για πεταμα.
MadStormey Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Όπως λέει και o poulinos το ρουτερ είναι για πέταμα ... το δουλεύω πρόσφατα και για να κάνεις port forward σου βγαίνει η πίστη ... θέλω να ανοίξω κάτι πόρτες και της ανοίγει όταν τρέχει το πρόγραμμα και αν τις ανοίξει. Στο utorrent που άνοιξα αν κλείσω το utorrent (το πρόγραμμα ) Κλίνει και η πόρτα. Με λίγα λόγια ήθελα να ανοίξω κάποιες πόρτες που έπρεπε να είναι ανοιχτές πριν τρέξει το πρόγραμμα και δε το κάνει ... Εμένα μου είναι άχρηστο αυτό το ρουτερ θα ζητήσω απ΄την forthnet να μου στείλει άλλο ειδάλλως θα αγοράσω ένα .
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Όπως λέει και o poulinos το ρουτερ είναι για πέταμα ... το δουλεύω πρόσφατα και για να κάνεις port forward σου βγαίνει η πίστη ... θέλω να ανοίξω κάτι πόρτες και της ανοίγει όταν τρέχει το πρόγραμμα και αν τις ανοίξει. Στο utorrent που άνοιξα αν κλείσω το utorrent (το πρόγραμμα ) Κλίνει και η πόρτα. Με λίγα λόγια ήθελα να ανοίξω κάποιες πόρτες που έπρεπε να είναι ανοιχτές πριν τρέξει το πρόγραμμα και δε το κάνει ... Εμένα μου είναι άχρηστο αυτό το ρουτερ θα ζητήσω απ΄την forthnet να μου στείλει άλλο ειδάλλως θα αγοράσω ένα . το να βλεπεις τις πορτες ανοιχτες μονο οταν ειναι ανοιχτο το προγραμμα που της χρησιμοποιει ειναι φυσιολογικο.technicolor εχω και το ιδιο.ναμην τις ανοιγει ναι εκει παμε αλλου.γενικα ναι δεν ειναι οτι καλυτερο. η forthnet εδινε το 5136 αλλα δεν ξερω αν το δινει ακομα.
Old_Trafford Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι, έχω αυτό το ρουτερ απο τον ΟΤΕ και σύνδεσα μια ip κάμερα επάνω, την ACTI TCM 4301. Για κάποιο λόγο το ρουτερ φαινεται να μπλοκάρει την εικόνα. Η κάμερα συνδέθηκε στο 192.168.1.6 (έστω και για την συγκεκριμένη φορά). Πως μπορώ να του δώσω εντολή του ρούτερ να δέχεται την κάμερα; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 σε lan επιπεδο δυσκολο να σου μπλοκαρει την εικονα.μαλλον δεν εχεις περασει τα activex που θελει για να παιξει η εικονα .δοκιμασε με αλλο browser και προσοχη αν σου πει αν θες να κανεις Install Καποια Plugins κτλ να τα αφησεις.επισης ισως σε κοβει καποιο firewall.εναλλακτικα δοκιμασε και με αλλο browser γιατι μπορει πχ η καμερα να εχει Plugin για internet explorer αλλα οχι για Mozila.αν εχει δικο της application τοτε μπορεις να χρησιμοποιησεις και αυτο. κατα τα αλλα αν θες να μπεις απο μακρυα εξω απο το δικτυο σου εκει θελει Port forward.επισης καλο θα ειναι η καμερα να μην παιρνει απο Dhcp αλλα να εχει καρφωτα ip ειτε εισαι μεσα στο δικτυο ειτε θες να την δεις αργοτερα απεξω για να μην κανεις την ζωη σου δυσκολη. και μια φιλικη συμβουλη.ασχετα με το προβλημα σου πετα το αυτο το ρουτερ.ειναι για τα μπαζα.υπαρχει sticky για αγορα ρουτερ.και ενα tp link να παρεις ειναι καλυτερο απο αυτο.
Old_Trafford Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 σε lan επιπεδο δυσκολο να σου μπλοκαρει την εικονα.μαλλον δεν εχεις περασει τα activex που θελει για να παιξει η εικονα .δοκιμασε με αλλο browser και προσοχη αν σου πει αν θες να κανεις Install Καποια Plugins κτλ να τα αφησεις.επισης ισως σε κοβει καποιο firewall.εναλλακτικα δοκιμασε και με αλλο browser γιατι μπορει πχ η καμερα να εχει Plugin για internet explorer αλλα οχι για Mozila.αν εχει δικο της application τοτε μπορεις να χρησιμοποιησεις και αυτο. κατα τα αλλα αν θες να μπεις απο μακρυα εξω απο το δικτυο σου εκει θελει Port forward.επισης καλο θα ειναι η καμερα να μην παιρνει απο Dhcp αλλα να εχει καρφωτα ip ειτε εισαι μεσα στο δικτυο ειτε θες να την δεις αργοτερα απεξω για να μην κανεις την ζωη σου δυσκολη. και μια φιλικη συμβουλη.ασχετα με το προβλημα σου πετα το αυτο το ρουτερ.ειναι για τα μπαζα.υπαρχει sticky για αγορα ρουτερ.και ενα tp link να παρεις ειναι καλυτερο απο αυτο. ευχαριστώ πολύ φίλε μου, πολύ καίριες οι παρεμβάσεις σου. έπεσες μέσα σε όλα. θα κοιτάξω να πάρω άλλο ρούτερ σύντομα.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ φίλε μου, πολύ καίριες οι παρεμβάσεις σου. έπεσες μέσα σε όλα. θα κοιτάξω να πάρω άλλο ρούτερ σύντομα. οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.απλα ναι καλο θα ηταν να να παρεις κατι πιο καλο απο αυτο πχ tp link 8970 ασχετα με το προβλημα που εχεις.θα δεις πολυ καλυτερη συμπεριφορα σε ολα με ενα καλυτερο ρουτερ.το zte απλα sucks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα