poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ναι καποια εχουν παραξενο μενου.αλλα και εκει αν το παρεις αργα αργα θα δεις οτι τα περισσοτερα ειδικα τα φτηνα των παροχων εχουν τα ιδια πραγματα απλα σε διαφορετικα μενου.δεν μιλαω για ρουτερ που εχουν 300.000 καρτελλες οπως draytek κτλ.μιλαω για τα απλα ρουτερ τα δωρεαν που εχουν 5-10 βασικα πραγματα.
kongeo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 τους πηρα τηλεφωνο..μου ειπαν οτι συχρονιζω σε adls2+ (απαραδεκτοι γιατι δεν ειχαν εικονα του ρουτερ μου και απλα τους διαβαζα εγω τι βλεπω...) και οτι το linkencap ειναι ετσι απο το εργοστασιο και οχι απο τη γραμμη ή απο αυτους... τι κανω;
kongeo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) <p>πηγα και χτες στον κολλητο μου..μενει 1 στενο πιο πανω... att: 41db ..και συγχρονιζει στα 9,8 -.-</p> <p> </p> <p>συνδεσα το λευκο πιρελλι της ον...συνδεθηκε σε G.992.5 (adsl2+) αλλα ταχυτητα 6870...αρα και με το zte adsl2+ θα ειμαι</p> Ή όχι; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2014 από kongeo
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 τους πηρα τηλεφωνο..μου ειπαν οτι συχρονιζω σε adls2+ (απαραδεκτοι γιατι δεν ειχαν εικονα του ρουτερ μου και απλα τους διαβαζα εγω τι βλεπω...) και οτι το linkencap ειναι ετσι απο το εργοστασιο και οχι απο τη γραμμη ή απο αυτους... τι κανω; αυτοι ισως να το ειδαν απο μεσα οτι εισαι σε adsl2+>παντως το g.992.3 ειναι adsl2.αν ειναι bug του zte οπως αλλα τοσες δεκαδες προβληματα που εχει δεν ξερω τι να πω. <p>πηγα και χτες στον κολλητο μου..μενει 1 στενο πιο πανω... att: 41db ..και συγχρονιζει στα 9,8 -.-</p> <p> </p> <p>συνδεσα το λευκο πιρελλι της ον...συνδεθηκε σε G.992.5 (adsl2+) αλλα ταχυτητα 6870...αρα και με το zte adsl2+ θα ειμαι</p> Ή όχι; ο φιλος σου μενει πιο μακρυα και συγχρονιζει καλυτερα απο εσενα.απο την αλλη επειδη εσυ συγχρονιζεις στα 6870 ειτε εισαι adsl ειτε adsl2 ειτε adsl2+ δεν θα δεις διαφορα. adsl = 8 mbit adsl2=12 mbit Οσο θυμαμαι adsl2+ = 24 mbit. παντως αν εχεις και αλλα θεματα με το zte γιατι ολοι παραπονιουνται για διαφορα θεματα απο wifi μεχρι δεν ξερω τι τοτε παρε κανα αλλο .οχι οτι θα συγχρονισεις παραπανω απλα θα εισαι πιο stable και γενικα θα εχεις ποιο ποιοτικο ρουτερ.
kongeo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλώς.Πίστευα ότι είναι θέμα της χολ γιατι μου φαίνεται πιο αργή από την ον που είχαν μέχρι αρχές Ιανουαρίου. ευχαριστώ πολύ!! Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καλώς.Πίστευα ότι είναι θέμα της χολ γιατι μου φαίνεται πιο αργή από την ον που είχαν μέχρι αρχές Ιανουαρίου. ευχαριστώ πολύ!! Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App δν ξερω ποσο συγχρονιζες πριν με On για να σου πω κατι παραπανω.αν εχεις κρατησει κανα Print screen με τα χαρακτηριστικα της γραμμης θα ηταν πιο ευκολο να βγει μια ακρη και να συγκρινουμε πριν και μετα.γιατι μπορει να ειναι οτιδηποτε που σε κανει να συγχρονιζεις πιο χαμηλα απο οτι πριν.μπορει απο την αλλη να συγχρονιζες το ιδιο απλα να ησουν πχ σε fast path η να ησουν σε dslam που να ειχε αρκετο bandwidth.Ολα ειναι υποθεσεις.
georho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μήπως ξέρεις κάποιος αν δουλεύει η USB και πως;μπορώ να βάλω έναν hdd; Sent from my iPhone using Insomnia
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα πήρα και εγώ αυτό το ρουτερ απο τον ote, πήγα πίσω ένα sagem 1704 (που είχα πριν 2 χρόνια) και μου το άλλαξαν με ένα τέτοιο, ειναι καλύτερο απο το sagem το zte? Πάντως για ψύξη βλέπω οτι εχει πολλές τρύπες να παίρνει αερα... Το sagem 1704 που είχα δεν είχε πρόβλημα, άλλα γιατι να μην επαιρνα καινουριο...120 ευροπουλα το διμηνο τους δινω, δεν καταλαβα δηλαδής.... Με πήγε και ενα mbbs παραπανω απο το sagem Δειτε τις επιδόσεις του
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μήπως ξέρεις κάποιος αν δουλεύει η USB και πως;μπορώ να βάλω έναν hdd; Sent from my iPhone using Insomnia δες μεσα στο μενου του ρουτερ αν αναφερει κατι.μπορει λογω custom firmware Να ειναι απενεργοποιημενη η Usb. διαβασε αυτο http://www.maclife.gr/forum/showthread.php/15518-%CE%A3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-USB-%CF%83%CE%B5-router εδω και το manual https://www.ote.gr/documents/10280/1356999/ZTE_H108NS_Manual.pdf/e9a57072-8fd7-4616-8bed-5bae9da1736f Σήμερα πήρα και εγώ αυτό το ρουτερ απο τον ote, πήγα πίσω ένα sagem 1704 (που είχα πριν 2 χρόνια) και μου το άλλαξαν με ένα τέτοιο, ειναι καλύτερο απο το sagem το zte? Πάντως για ψύξη βλέπω οτι εχει πολλές τρύπες να παίρνει αερα... Το sagem 1704 που είχα δεν είχε πρόβλημα, άλλα γιατι να μην επαιρνα καινουριο...120 ευροπουλα το διμηνο τους δινω, δεν καταλαβα δηλαδής.... Με πήγε και ενα mbbs παραπανω απο το sagem Δειτε τις επιδόσεις του καλα οτι εχει τρυπες για αερα δεν λεει κατι.δεν παυει να ειναι κινεζια και δεν παυει απειρα θεματα να εχουν ανοιξει για αυτο το ρουτερ για διαφορα προβληματα.ελπιζω να μην το μετανιωσεις που το αλλαξες γιατι αλλιως σε βλεπω να πηγαινεις να αγοραζεις δικο σου μετα.κατα τα αλλα χαλια γραμμη.αφου παιζεις οσο παιζεις τοσο μακρυα που εισαι λες και ευχαριστω. επισης επειδη βλεπω 6 snr στο down ενω ο οτε δινε 9 υπαρχει περιπτωση απλα να ετυχε να συγχρονισει τοσο.θα το δεις αφου το ξανακανεις Reboot αν πραγματι ετυχε η οχι. 1
georho Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 ''δες μεσα στο μενου του ρουτερ αν αναφερει κατι.μπορει λογω custom firmware Να ειναι απενεργοποιημενη η Usb. διαβασε αυτο http://www.maclife.g...ς-USB-σε-router'' Αυτο που δίνει η hol ειναι το h108n ενω του οτε ειναι h108ns.δεν ειναι διαφορετικα;http://wwwen.zte.com.cn/en/products/access/cpe/201111/t20111110_352104.html διαβασα οτι υποστιριζει για παραπανω πραγματα η usb αλλα δεν μπορω να βρω πως!!
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ''δες μεσα στο μενου του ρουτερ αν αναφερει κατι.μπορει λογω custom firmware Να ειναι απενεργοποιημενη η Usb. διαβασε αυτο http://www.maclife.g...ς-USB-σε-router'' Αυτο που δίνει η hol ειναι το h108n ενω του οτε ειναι h108ns.δεν ειναι διαφορετικα;http://wwwen.zte.com.cn/en/products/access/cpe/201111/t20111110_352104.html διαβασα οτι υποστιριζει για παραπανω πραγματα η usb αλλα δεν μπορω να βρω πως!! δεν νομιζω να εχουν και μεγαλη διαφορα αναμεσα τους αυτά τα 2 ρουτερ.πανω κατω ότι ισχυει στο ένα θα ισχυει και στο άλλο ειδικα αν εχουν τα ιδια μενου.απλα μπορει λογω custom firmware να μην σε αφηνει να πειραξεις παραπανω πραγματα.εκει ρωτα τον οτε να σου πει κατι παραπανω.
georho Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Βρήκα αυτό το βιντεάκι για port forward εμένα μου βγάζει hsi και iptv στην αρχη!!!δεν εχς καταλβει τι ειναι ποιο?? συγνωμη αν ειναι χαζη ερωτηση αλλα ειμαι λίγο άσχετος και προσπαθω να μαθω !
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Λογικα οταν κανεις Port forward υπαρχουν 2 Pvc το ενα ειναι του Internet Που θες εσυ το Hsi δηλαδη και το δευτερο ειναι του Iptv το οποιο δεν σε νοιαζει.οποτε λογικα εσυ θα διαλεξεις το Hsi.στο video απλα διαλεγει wan internet .εσενα απλα το γραφει αλλιως.επισης το video ειναι λιγο χαλια.dmz κανεις αν θες να ανοιξεις ολα τα ports>αν θες να ανοιξεις ενα δυο ports κανεις Port forward.δεν χρειαζονται και τα 2.
d_gkal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 θελω να κανω port forward για το μtorrent. οδηγιες υπαρχουν καπου?
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 αν εχει εδω www.portforward.com (Που μαλλον δεν εχει) αλλιως δες την πρωτη σελιδα του θεματος που αναφερουμε καποια πραγματα. θελω να κανω port forward για το μtorrent. οδηγιες υπαρχουν καπου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα