Προς το περιεχόμενο

FIFA 14 ή Pro Evolution Soccer 2014; (Consoles version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προ απο την στιγμη που βγηκε το PS3 πεθανε... 2008-2014 ετσι οπως βγηκε το φετινο επρεπε να ειχε βγει το 2008 και οσοι λετε κακιες για FIFA απλα δεν εχετε παιξει και λετε... πληροφοριακα ειχα παρει μπαντλ κονσολα με το προ 09 και το ανταλλαξα για το φιφα 09 και απο τοτε σχεδον μονο φιφα.. η εξελιξη ειναι μερα με νυχτα

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο 13 που εχει βροχη,ειναι σαν να μην υπαρχει.Το γηπεδο ειναι ιδιο σαν να μην βρεχει.Στο φιφα με βροχη,το γηπεδο ειναι πιο βαρυ,καθε που σκαει η μπαλα φενεται σαν να σηκωνονται νερα και τα γκολ μπαινουν πιο δυσκολα και γενικα η κυκλοφορια της μπαλας ειναι πιο δυσκολη,οπως και στο αληθινο ποδοσφαιρο οταν βρεχει.

Τι βιτσιο ειναι αυτο με το προ!!!

Για να παιζεις λιγκα και να παιρνεις τσαμπιονς λιγκ με τον Ολυμπιακο,τον Παναθηναικο η τον Οφη!!!

Δημοσ.

Και στο fifa πλεον υπαρχουν patch για champions league,world cup,europa league και πολλες αλλες διοργανωσεις οπως και περισσοτερες Ελληνικες ομαδες, οποιος ψαχνει βρισκει.

όπως τα λέει ο φίλος, νομίζω μπορείς να βάλεις μια league ολόκληρη, 5 ομάδες και όσους παίχτες θες... κάτι τέτοιο θυμάμαι... και είχα κατεβάσει νομίζω και την ελληνική οπότε μπορείς και στο FIFA να παίζεις με ελληνικές ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για pc υπαρχει patch για fifa,οχι για ps3.

Δημοσ.

ναι παιδια , οντως για pc εχω δει μεχρι στιγμης patch , οχι για Playstation. Εγω εχω το PS4 και δεν εχω ακομα εντοπισει καποιο patch για Fifa 14 .

Αν καποιος εχει κατι υποψιν του - ας μου πει σε pm :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οσοι παιζανε χρονια προ και περνανε τωρα στο fifa,επειδη κι εγω ανηκω σε αυτη την κατηγορια,μερικες συμβουλες.

Καταρχην φτιαξτε το κοντρολ.Το κοντρολ του fifa μπορεις να το φτιαξεις οπως ακριβως θελεις,απλα κανοντας ανταλαγη στις θεσεις των κουμπιων.Ετσι μπορεις να σουταρεις με το τετραγωνο οπως ειχαμε χρονια μαθει στο προ,η να βαλεις το σπριντ στο R1 απο το R2 που ειναι κανονικα στο fifa.

To Καλυτερο απ ολα ειναι,οτι μπορεις να φτιαξεις την δυσκολια οπως ακριβως σου ταιριαζει στο setting.

Πας CPU gameplay και χαμηλωνεις τα στανταρ του υπολογιστη η ανεβαζεις τα δικα σου.Εκει που γραφει δηλαδη ταχυτητα σουτ,ταχυτητα πασας positioning marking κι ολα αυτα,εχεις τα δικα σου στο 50 και κανεις του υπολογιστη 40 και οσο βελτιωνεσαι ανεβαζεις τα στανταρ του υπολογιστη.

Μπορεις επισης στην διαρκεια του αγωνα να πας setting και να ξανααλλαξεις τα στανταρ του υπολογιστη η τα δικα σου.

Ετσι,αν παιζεις συνεχως με τα δικα σου πχ στο 53 και του υπολογιστη στο 50,εχεις παιξει κανα δυμηνο καριερα,βελτιωνεσαι και η ομαδα πεταει,μπορεις αν πχ σε εναν αγωνα εχεις ριξει 2 γκολ στο 30λεπτο και βαριεσαι να τελειωσεις αγωνα που ειναι ευκολος,πας setting ανεβαζεις τα στανταρ του υπολογιστη,το δοκιμαζεις πχ 50-50 και βλεπεις αν σε παιρνει να συνεχιζεις να παιζεις ετσι.

Κατι αλλο που θα σας δυσκολεψει ειναι η κινηση του τερματοφυλακα στα πεναλντυ.Στο φιφα ο τερματοφυλακας πεφτει με τον δεξι αναλογικο μοχλο.

Οι μεταγραφες ειναι πολυ καλυτερες απο το προ,γιατι απο την στιγμη που θα βαλεις παικτη προς μεταγραφη η δανεικο,δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρεις προσφορα.Γι αυτο μην σκοτωνετε νεαρους παικτες με χαμηλα στατιστικα,δωστε τους δανεικους και την επομενη χρονια θα τους εχετε με μεγαλυτερα στατιστικα.

Στο φιφα επισης γλυτωνεις απο το χτικιο του προ με τους ντεφορμε παικτες!!!Τα κοκκινα,τα μπλε,τα πρασινα κατω πανω βελακια!!!

Ελεος με αυτο το πραγμα που ποτε δεν καταλαβα τι το ηθελαν τοσα χρονια.Να πρεπει σε καθε αγωνα να βαζεις τους παικτες που ειναι φορμα,να αποκλειεις αυτους που ειναι στο κοκκινο βελακι κατω και σε καθε αγωνα διαφορετικη ενδεκαδα.

Στο φιφα απλα κανεις ροτεισον τους κουρασμενους παικτες,κυριως αν εχεις αγωνα μεσοβδομαδα.Τυχαινει να εχεις για καποιο διαστημα ντεφορμε κανα παικτη απο τα μεγαλα ονοματα σου,αλλα αυτο ειναι ολο.Μπορεις να εχεις στανταρ ενδεκαδα με τους καλυτερους παικτες οπως συμβαινει στην πραγματικοτητα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

<p>Οσοι παιζανε χρονια προ και περνανε τωρα στο fifa,επειδη κι εγω ανηκω σε αυτη την κατηγορια,μερικες συμβουλες.</p>

<p>Καταρχην φτιαξτε το κοντρολ.Το κοντρολ του fifa μπορεις να το φτιαξεις οπως ακριβως θελεις,απλα κανοντας ανταλαγη στις θεσεις των κουμπιων.Ετσι μπορεις να σουταρεις με το τετραγωνο οπως ειχαμε χρονια μαθει στο προ,η να βαλεις το σπριντ στο R1 απο το R2 που ειναι κανονικα στο fifa.</p>

<p> </p>

<p>To Καλυτερο απ ολα ειναι,οτι μπορεις να φτιαξεις την δυσκολια οπως ακριβως σου ταιριαζει στο setting.</p>

<p>Πας CPU gameplay και χαμηλωνεις τα στανταρ του υπολογιστη η ανεβαζεις τα δικα σου.Εκει που γραφει δηλαδη ταχυτητα σουτ,ταχυτητα πασας positioning marking κι ολα αυτα,εχεις τα δικα σου στο 50 και κανεις του υπολογιστη 40 και οσο βελτιωνεσαι ανεβαζεις τα στανταρ του υπολογιστη.</p>

<p>Μπορεις επισης στην διαρκεια του αγωνα να πας setting και να ξανααλλαξεις τα στανταρ του υπολογιστη η τα δικα σου.</p>

<p>Ετσι,αν παιζεις συνεχως με τα δικα σου πχ στο 53 και του υπολογιστη στο 50,εχεις παιξει κανα δυμηνο καριερα,βελτιωνεσαι και η ομαδα πεταει,μπορεις αν πχ σε εναν αγωνα εχεις ριξει 2 γκολ στο 30λεπτο και βαριεσαι να τελειωσεις αγωνα που ειναι ευκολος,πας setting ανεβαζεις τα στανταρ του υπολογιστη,το δοκιμαζεις πχ 50-50 και βλεπεις αν σε παιρνει να συνεχιζεις να παιζεις ετσι.</p>

<p> </p>

<p>Κατι αλλο που θα σας δυσκολεψει ειναι η κινηση του τερματοφυλακα στα πεναλντυ.Στο φιφα ο τερματοφυλακας πεφτει με τον δεξι αναλογικο μοχλο.</p>

<p>Οι μεταγραφες ειναι πολυ καλυτερες απο το προ,γιατι απο την στιγμη που θα βαλεις παικτη προς μεταγραφη η δανεικο,δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρεις προσφορα.Γι αυτο μην σκοτωνετε νεαρους παικτες με χαμηλα στατιστικα,δωστε τους δανεικους και την επομενη χρονια θα τους εχετε με μεγαλυτερα στατιστικα.</p>

<p> </p>

<p>Στο φιφα επισης γλυτωνεις απο το χτικιο του προ με τους ντεφορμε παικτες!!!Τα κοκκινα,τα μπλε,τα πρασινα κατω πανω βελακια!!!</p>

<p>Ελεος με αυτο το πραγμα που ποτε δεν καταλαβα τι το ηθελαν τοσα χρονια.Να πρεπει σε καθε αγωνα να βαζεις τους παικτες που ειναι φορμα,να αποκλειεις αυτους που ειναι στο κοκκινο βελακι κατω και σε καθε αγωνα διαφορετικη ενδεκαδα.</p>

<p>Στο φιφα απλα κανεις ροτεισον τους κουρασμενους παικτες,κυριως αν εχεις αγωνα μεσοβδομαδα.Τυχαινει να εχεις για καποιο διαστημα ντεφορμε κανα παικτη απο τα μεγαλα ονοματα σου,αλλα αυτο ειναι ολο.Μπορεις να εχεις στανταρ ενδεκαδα με τους καλυτερους παικτες οπως συμβαινει στην πραγματικοτητα.</p>

Σοβαρά με το δεξί πέφτει ο τερμας????******* γατι χαρακτηριζομαι για την υπομονή μου(7 πέναλτι)!!!!τεσπα και εγώ το σνομπαρα παλιά μέχρι που έχω παίξει 10 matches και έχω συνηθίσει λίγο αυτό που πάντα μου την έδινε σε αυτό το παιχνίδι!!!!πάντως πάντα το καλύτερο sports game θα είναι το nba!!!φοβερά gamemodes gameplay graphics commentary και δεν συμμαζεύεται!!!άμα φτιάξει και online πάει απογειώθηκε(το online είναι λίγο άστα να πάνε....)

Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...