Προς το περιεχόμενο

FIFA 14 ή Pro Evolution Soccer 2014; (Consoles version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανως κανετε πλακα ετσι; Ελα πειτε. Εχετε ps3, πινετε μπαφους και παιζετε προ. Δεν εξηγειται αλλιως...

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οσοι παιζουνε προ παιζουνε ελληνικο patchπρωταθλημα που δεν το εχει το φιφα.Κολλημενοι με τον γαυρο τους,και τον βαζελο τους.

Αυτος ειναι ο λογος.Ειναι καλυτερο το φιφα,αλλα δεν τους συγκινει να παιξουν Aγγλια Ιταλια.Δεν το παραδεχονται ομως.Λενε πτοι παιζουν προ γιατι ειναι καλυτερο,αλλα ο λογος ειναι θελουν να παιζουν με γαυρο βαζελο.

Δημοσ.

εγω παντως δεν ξερω κανεναν που να παιζει φιφα

ουτε εγω. μόνο εδω το βλέπω.

Σοβαρά το λέτε αυτό? Νομίζω ότι μέχρι και στην Ελλάδα πλέον το fifa κάνει πιο πολλές πωλήσεις. (στον υπόλοιπο κόσμο αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια). Αν κάποιος παίξει 10 ματσάκια fifa χωρίς προκατάληψη δεν πρόκειται να ξανακουμπήσει το pro

Δημοσ.

Οσοι παιζουνε προ παιζουνε ελληνικο patchπρωταθλημα που δεν το εχει το φιφα.Κολλημενοι με τον γαυρο τους,και τον βαζελο τους.

Αυτος ειναι ο λογος.Ειναι καλυτερο το φιφα,αλλα δεν τους συγκινει να παιξουν Aγγλια Ιταλια.Δεν το παραδεχονται ομως.Λενε πτοι παιζουν προ γιατι ειναι καλυτερο,αλλα ο λογος ειναι θελουν να παιζουν με γαυρο βαζελο.

Ποιο ελληνικό πρωτάθλημα και ποια Αγγλία Ισπανία; Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι εντελώς αδιάφορο ενώ στο φιφα παίζεις όλον τον πλανήτη, όχι μόνο Αγγλία-Ιταλία! Μιλάμε για χαώδη διαφορά σε όλες τις πτυχές των παιχνιδιών, ειδικά στο ps4 που δεν υπάρχει καν προ. Διαφορές σε γραφικά, ποσότητα γηπέδων, ομάδων, μπαλών, απείρως παραπάνω animations, manual πραγματικό παιχνίδι, εκπληκτικές κάμερες, τηλεοπτική παρουσίαση αγώνα, sliders για να το φέρεις στα μέτρα και χίλια δυο άλλα...

Μην τρελαθούμε κιόλας...Οσο για ελληνικές ομάδες, έχει ΟΣΦΠ,ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ. Τί θέλετε να παιζετε με την καλλονή και πανθρακικό; Θα μας τρελάνετε εντελώς;

Δημοσ.

polakis21, με έχεις σχεδόν πείσει να ασχοληθώ με manual παιχνίδι :-)  Θα το κάνω κάποια στιγμή αλλά δεν έχω και το χρόνο και φοβάμαι μήπως απογοητευτώ μέχρι να το μάθω.

Δημοσ.

Αυτά που λέτε περί προ λόγω ελληνικού πρωταθλήματος ειλικρίνα δεν τα καταλαβαίνω...

Δεν ισχύει με τίποτε.

Όσοι παίζουμε προ από τους γνωστούς μου κανείς δεν ασχολείται με το ελληνικό.

Τώρα για το φιφα η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο το δοκιμάζω στον υπολογιστή καθώς δεν έχω κονσόλα. Δεν μου αρέσε το φετινό βασικά δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά από το περσινό. Αξιοπρεπέστατο είναι σαν ποδόσφαιρακι απλά δεν μου αρέσει προσωπικά. Η εντύπωση που μου δίνει είναι ψεύτικη.

Τώρα το πρό έχει κάνει μεγάλη στροφή και αλλαγή φέτος. Με το τελευταίο πάτσ κάπως συνήλθε από παιδικά λάθη που είχε. Τώρα με φίλους όπως ο πολακης που έχει 3 κονσόλες 2 υπέρ υπολογιστές και ψηφίζει φιφα μετά από 800.000 ώρες παιξίματος δεν θα ήθελα να κοντραριστώ καθώς έχει την άποψη του και την καταλάβαμε. Άλλωστε την επαναλαμβάνει χρόνια σε 2 3 φόρουμ για να μην την ξεχάσουμε.

Για εμένα σε υπολογιστή ακόμη και τα γραφικά του προ πόσο δε μάλλον η κίνηση του μου φαίνεται πολύ πολύ ρεαλιστικότερη. Αλλά γούστα είναι αυτά.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

FIFA από το 1996 στο snes. Ποτε δεν με συγκίνησε το pro.

Το φετινό το έδωσε δωρεάν στο psn+, δεν άντεξα ούτε ματς να βγάλω. Ο ορισμός της αθλιότητας!!!

Και το FIFA βέβαια μπήκε στο ράφι, πλεον World Cup το οποίο εχει παει το FIFA 14 βήματα μπροστά...αναμένω εναγωνίως το FIFA 15!!!

Δημοσ.

Έτσι για χαβαλέ με παρέα, το φιφα είναι πιο εύκολο και ευχάριστο παιχνίδι σήμερα. 

Αν είναι να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με ποδοσφαιράκι.... κανένα από τα δύο. Και τα δύο προσεγγίζουν λάθος το αίσθημα του ποδοσφαίρου. Έχω τρέλα με ποδοσφαιράκια και τα τελευταία 3 χρόνια δεν με συγκίνησε κανένα.

Αν ήταν να επιλέξω το λιγότερο χειρότερο, ίσως να επέλεγα φίφα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδη ζω εκτος Ελλαδος,εξω υπαρχει μονο το φιφα.Οταν μιλαει ο αλλος για ποδοσφαιρακι στο ps3,μιλαει παντα για φιφα.

Η Ελλαδα ειναι η μοναδικη χωρα που επιμενουν στο προ και η μονη εξηγηση ειναι οτι το φιφα δεν εχει ελληνικο πρωταθλημα.

Στο προ βαζεις το patch,παιρνεις τον γαυρο σου τον βαζελο σου και σαρωνεις σε Ελλαδα και Ευρωπη!!!

Αυτος ειναι ο λογος και μετα καθονται και σου λενε οτι παιζουν προ γιατι ειναι καλυτερο.

Εγω παλια επαιζα μονο προ αλλα παντα αγγλικο πρωταθλημα.Δεν με ενδιαφερει το ελληνικο πρωταθλημα και οι ελληνικες ομαδες.

Τα τελευταια χρονια που το φιφα βελτιωθηκε και ειναι καλυτερο απο το προ,παιζω φιφα.Οτι γινεται παντου στον κοσμο.

Απλα εχω την απορια γιατι ο Ελληνας ακομα και σημερα επιμενει να μιλαει για προ.

Η μονη λογικη εξηγηση ειναι αυτη που εδωσα προηγουμενος.

Ειναι επισης και το ελληνικο μενου του προ.Το φιφα εχει μονο αγγλικο.

Αν καποιος δεν ξερει αγγλικα μπορει να δυσκολευεται στις μεταγραφες.Τι να πω?Οι Ελληνες ομως ξερουν αγγλικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι απλα η τωρινη γενια των ελληνων μεγαλωσε με προ+ps1+ps2 και εφαγε τρελο κολλημα τοτε που το προ ηταν κορυφαιο. Κι εγω επαιζα τοτε φυσικα.Ομως οταν το φιφα εγινε καλυτερο, υπαρχει ενα τεραστιο για τα ελληνικα δεδομενα ποσοστο ατομων που ηταν τοσο κολλημενα και μισουσαν το φιφα και δεν ηθελαν καν να το ακουμπησουν απο κομπλεξ! Αυτο λοιπον εμεινε καταλοιπο και οτι προ και να βγει το λενε τελειο. Αυτο ειναι που λεμε μπρο και πλέιστέσιο...Δεν εχει σχεση ουτε το ελληνικο πρωταθλημα ουτε τιποτα...

Επεξ/σία από polakis21
  • Like 4
Δημοσ.

Και στο fifa πλεον υπαρχουν patch για champions league,world cup,europa league και πολλες αλλες διοργανωσεις οπως και περισσοτερες Ελληνικες ομαδες, οποιος ψαχνει βρισκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...